Friday, May 28, 2010

SPONGEBOB & PATRICK



Happy Friday everyone....hai

hrumm...sure ada di antara u all semua...tengah bercuti kan..? I tak cuti..company tak ambil pun cuti tuk wesak day nih..so kena lah kerja...huhu...sangat jeles...

kat radio sekarang pun...tengah putarkan lagu-lagu P.Ramle...alahai mengantuk oo...emo17

bukan tak menghargai orang-orang lama...just time-time macam ni tak sesuai untuk lagu-lagu slow...nak pergi tukar channel...malas la pulak...

apa pun...mari kita sedekahkan Al-Fatihah buat Arwah P.Ramlee...Al- Fatihah...

http://pickholes.files.wordpress.com/2007/05/p-ramlee1.jpg

ok..cukup la luahan hati tu yupp.....back to our main topic...ha...ada tak kat sini yang masih lagi tidak mengenali siapa SPONGEBOB & PATRICK..?

ha....tak kenal...? takpe...meh nak tunjukkan muka sahabat baik ni..

http://farm4.static.flickr.com/3056/3104587093_e036db89cb.jpg


sepertimana yang kita tahu....mereka berdua ni duduk di Bikini Bottom kan..?

terdapat penemuan baru...di mana...Spongebob & Patrick dikatakan berasal dari Malaysia..malah mereka juga merupakan warganegara Malaysia....percaya tak..??

sure tak percaya kan...?? tapi ada bukti-bukti yang menunjukkan mereka memang warganegara Malaysia...



ada seorang penyelam, menyelam di perairan Malaysia dan telah menjumpai bahan-bahan bukti tersebut....jom kita tengok .....

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



see...ini la buktinya...IC Spongebob



ni Patrick punya...
sorry la kualiti gambar agak kabur..maklumlah lama terendam dalam air..
hahahah....

emo21

Sejauh mana kesahihannya....tidak dapat dipastikan lagi...hehehehe...

semoga terhibur dengan n3 kali ni.....take care dear fwens...I love you...muah


p/s : once again...I godek-godek picture folder Adin...then jumpa IC Spongebob & Patrick nih..hehehe...terus dapat idea nak publis n3 ni.. emo21


21 comments:

Tapak Kaki said...

lorh..rupanya spongebob lagi tua dari patrick... sudah 53tahun beliau.. wakaka...

asfz lily said...

sangat tua umo spongebob n patrik..
btw nama mereka ada bin?? adakah??
hahahahaha....

http;//asfzlily.blogspot.com

jane said...

spongebob ttp teman terbaik=)

En iLham said...

haha..memang lawak sungguh la

orang islam plak tu siap ada BIN

pastu boleh plak gambar passport penuh macam tu

anyway, luv spongue bob square pants

..bellabrun0.. said...

maknenye kite kena panggil dorang abg la an?? abg spongebob bin squarepant and abg patrik.. wow :))

FiRsYa MeLisSa said...

Hahaha...Sumpah kelakar~~
hehehe..
Tak sangka diorang ni dari Malaysia...

rEd said...

mykad palsu tu....gmbr siap nmpak kaki huhuuuuuuuu

Kancilbiru said...

hahhaa...comel la...

Kazaztan Team said...

kahsianye kena kerja ari wesak nie..alahai...spongebob & patrick tu.anak2 aje la yg minat

nas said...

sori lambat commnt...ehehehe...btol ker patrik warga msia...ehehehe...klaka tgok ic tue...ehehehe...thx comment my post..:)

Eciz said...

miakakakak. baru nak caya. sebat kang. agagagag

Lia3003 said...

creative n3..bangga sponge bob org mesia

MissXYZ said...

sponge bob x khianat kwn =)

Fiq said...

nak report polis. ada IC palsu... hehe=p

MSR said...

Hoho bagus betul diaorang ni.. dah jadi warganegara Malaysia..tahniah! Huhu

Alien Hijau said...

hari tu i blogwalking! terjumpa the real spongebob! kalau x silap dkt blog cikeju. =)

Pok Li said...

Muslim juga ke

aque said...

keh3.. penat dok cenyum cowang2.... kih2....

nabilah_2908 said...

Hye Tapak Kaki ;

hehehe..myb la kot..tapi spongebob nampk muda jer kan..? awet muga gak nyer..hehe.. :P

Hye Asfz ;

bab "bin" tu tkdapat nk di sahkan lagi..hehe..

Hye Jane ;

ya..itu la sifat +ve yg bleh kita contohi..semangan setia kawan.. :)

Hye Ilham ;

hasil seni kreatif dr org yg tkde kerja.. :)

Hye Bella ;

pakcik kot lagi sesuai...hehehe.. :)

Hye Firsya ;

haha..tu la pasal...siapa sangka ada bikini bottom kt malaysia.. :)

nabilah_2908 said...

Hye Red ;

lama tk nmpk..hehe..dh tntunya ic palsu..huhu.. :)

Hye KancilBiru ;

(^_^)

Hye Kazaztan Team ;

erm...sejujurnya...saya pun minat juga cerita ni...even agak bodoh2 sikit...hehe.. :)

Hye Nas ;

erm..tk dpt nk dipastikan lagi..huhu..ur welcome.. :)

Hye Eciz ;

hehehe...tgk boleh..pcya jgn.. :)

Hye Lia ;

yupp...keja budak2 kreatif.. :)

nabilah_2908 said...

Hye Miss XYZ ;

yupp..betul tu..dia punyai semngt setia kawan yg tinggi.. :)

Hye Fiq ;

opsss...nk report kt balai polis mana tu Fiq..?

Hye MSR ;

hahaha...tak tahan dok kt bikini bottom tu kot... :P

Hye AH ;

hoho..iyer ke...nnti nk tnya pakcik google.. :)

Hye Pok Li ;

itu..tk dpt nk dipastikan lagi...huhu..

Hye Fara ;

takpe dear..senyum tu kn awet muda..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...