Sunday, May 02, 2010

UPDATE NOTA CINTA - PART 5



Hye guys.....

I baru jer publish sambungan cerita NOTA CINTA di LOVE SEGMENT....kepada yang berminat untuk terus mengikuti kisah ini...jemput lah ke LOVE SEGMENT yupp.

http://datingscripts.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/06/18update.jpg

malam ni rasa macam nak stay up jer layan mid night movie....and.....sangat happy because Broadband hari ni sangat baik perangainya... tak sangkut-sangkut macam selalu..

oklah thats all for now...esok nak cuti blogging....nanti kita jumpa on Monday eh....

take care dear fwens......I love you.......... :)

http://www.innocentenglish.com/cute-animals/cute-baby-kittens-puppies-img/sleeping-kitten-with-stuffed-toy-img82.jpg

kepada yang belum tidur and akan tidur....I nak wish

....Good Night...


6 comments:

qiStina :) said...

nice storyline. :) truskan mngrg! :D

Akif Mazlan said...

kepada yang dah bgn tidur, nk wish per? hehhee,,
nak baca love story tuh, huhuhu

nabilah_2908 said...

hye qis...

thnks... :)

nabilah_2908 said...

hye akif...

bg yg baru bangun....sy nk wish..Good Morning...:)

ciEk NiENa said...

ngah on da way membaca nota cinta.. :)

POSH76 said...

me too addicted to blog....FB kureng sikit...shari tak dapat mau meroyan....thanks dtg my blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...