Saturday, May 08, 2010

WASIAT DARI MSR



Happy Saturday everyone....hai

weeehuuuu.....tadi dok godek2 Posting Box ni....dah berlambak-lambak TAG and AWARD yang belum I selesaikan...semuanya tersadai sebagai draft...

ok...I selesaikan 1 by 1 eh..ikut utrutan...

Hari ni I nak selesaikan Tag dari MSR

rasanya MSR dah selamat sampai dah di Malaysia..dulu dia di Lubnan menjalankan misi pengamanan...baru pagi tadi tengok berita...tapi tak perasanlak MSR yang mana 1...huhu..

http://4.bp.blogspot.com/_ycvVJd9p-90/S9X8ZUOzSYI/AAAAAAAADLg/cH1G48CoSOo/s400/lembu+wasiat.JPG

Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)

thnks MSR
gambar pun dah siap copy

Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha

erm...campur-campur la eh...aktif and tak aktif

SHUKOR
IDA
HANA
LOVELIFE
KAZAZTAN
AZUMA KAZUMA
QUEENIMAH

Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

ok...akan di beri tau...

Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

pegang remort
baring or duduk mesti nak peluk bantal
makan or minum

Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

ape eh....? erm.....I've no idea...

Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

232 orang..
cantik kan number ni..?

Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

erm...dulu...punya dulu punya cerita
jumpa kat dunia internet ni gak...

sekarang...punya sekarang punya cerita...
belum jumpa lagi...

Wokeh.....selesai sudah......so..pada 7 orang yang bertuah tu...Selamat menjalankan tugas..pang

p/s : petang ni...I ada projek dengan adin 4 mothers day ahad ni....program apa...? Isnin nanti I cerita eh..so..wish me luck....risau kalau-kalau plan tak menajdi..hehe..


7 comments:

Ayfa said...

ala akak..tak kan lah tak pernah makan mkanan pelik..ahaha..tak sabar nak tau pe projek akak dan adin untk hari ibu..hehe..

rEd said...

wuhuhuhu dpt lembu..dh buat kandang ke

slmt brhujung mggu

~lovelife~ said...

yay! nak buat! nak buat! haha...

Fiq said...

gud luck=)

░♥si lampu neon♥░ said...

huhu lawak je bace

dmx said...

...::: Selamat Hari Ibu :::...
gak,wat....ibu nabilah

✿ shuhada said...

surprise utk mak? bestnyeeee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...