Wednesday, May 19, 2010

WORK...WORK..WORK



0la fwens....hai

sorry tak dapat nak update blog hari ni....minggu ni I memang buzz...tak menang tangan rasanya...kalau la ada 8 tangan macam sotong..myb kerja-kerja ni akan selesai dengan segera..huhu..

http://paulsfca.com/working%20hard.jpg

haih...macam ni la keadaannya...if takde kerja...memang takde langsung...terasa macam makan gaji buta jer....tapi bila dah ada kerja..ha...tengok la macam sekarang...nak jeling-jeling blog lain pun tak boleh..

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:Q3_yjx2mXuLztM::careerbuilder.typepad.com/photos/uncategorized/working_moms_mothers_day_1.jpg&t=1&h=183&w=275&usg=__z1VUo9vv3aYp-M8F_tINrtE31Dw=


guys....take care ya.....terima kasih kepada yang dah singgah ke sini pagi tadi even tiada update baru...thnks again...sorry tak dapat nak jalan-jalan kat blog u all..
ok lah.....kita jumpa esok yer...ada meeting lak lepas ni....haih....penat......huu

if Mr R approve semua kerja-kerja I ni..means esok dah free dah...hope sangat dia aprrove...I dah buat sehabis baik....letih nak betulkan balik..

I love you............muah


24 comments:

Alien Hijau said...

sorry tak dapat nak update blog hari ni...????hik3

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhuhu!1 tak pe, dah siap sume nnt leh blogging balik ek :)

atoyis said...

walaupun tak bz tapi mari kita pura2 bzzzz

En iLham said...

hehe.xdapat update blog pun tiba-tiba dah ada satu update tersedia..hehe..singgahla blog saya senang2 yer

kak ina mail said...

okeyyy, kalau free jengah blog akak ye.jangan lupa blog akak tau.

kella said...

ala... takpe.. kerja mesti diutamakan kan? faham.. faham.. faham..

Mak Su said...

mksu phm sgt situasi bizi ni... mmg tak menang tgn. unfortunately, dari yang maksu bebelkan kat blog ituhari, till today maksu masih tak menang tgn dgn tugasan yang diberikan, malah... kena kekang pula penggunaan ternet :(

MSR said...

kerja kuat takpe blogging kuat pun xpe.. hahaha

rEd said...

ni pon kira update ler

rizputra7 said...

oh...utamakan prestasi kerja kurangkan blogwalking hehehe

dmx said...

hii...
nabilah...
kesehatan...kene jaga gak kay
wahaha....

nisa said...

love u too.. hehehe

nabilah_2908 said...

Hye AH..

hehe..ayat salah tu..patutnya..tak dpt update awal hari ni...sorry la otk tgh ting tong..kumpulan bintang2 pun dok main marry go round kt kepala ni...huhu...;)

nabilah_2908 said...

hye Ieda..

yeah...betul tu...tk sabar nk berblog balik... ;)

nabilah_2908 said...

Hye Atoyis..

hehehe..jom la...nah...rasakan aura kebizian dari sy... ;P

nabilah_2908 said...

Hye En Ilham...

hehehe....malu la...huhu...sorry tau slh guna ayat...pagi ni baru perasan...

bnyk bnda yg dok bermain2 kt fikiran ni...sampai tulisan pun tak betul..

ngee..malu..malu..(*_*)

nabilah_2908 said...

hye Kak Ina...

okeh...tkkan lupe nyer la..blog akk best tau...blog yg suka buat sy rasa lapar n teringin nk mkan.. ;)

nabilah_2908 said...

hye Maksu..

hrumm...tul la tu...sama2 la kita berjuang..menyiapkan kerja..yeah..!! ;)

nabilah_2908 said...

hye MSR ;

hehehe...kena seimbng..n kena dulukan yg mana dulu...right..? :)

nabilah_2908 said...

hye Red ;

huhu...tau...kesilapan ayat jer tu..sorry...

ish...ramai dah yg tegur..huhu..

malu...malu...(*_*)

nabilah_2908 said...

hye Riz ;

hehee...betul tu...if tak kerja..mn nk dpt RM kn...? if dok blogging jer...bape sngt la dpt.. ;)

nabilah_2908 said...

hye DMX...

weee....carring nyer dia...hehe..
thnks..I will... ;)

nabilah_2908 said...

hye nisa...

hehhe...love u 3.. (^_^)

nabilah_2908 said...

hye kella...

terlepas pndng lk..

hrumm..betul2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...