Saturday, June 19, 2010

20 THINGS ABOUT NABILAH



Happy Saturday everyone.......hai

weee........hari ni nak bawa DD pergi tengok cerita Toy Story...beriya betul dia nak tengok...

Isnin nanti I ceritakan yupp...

as usual...its Tagging Time...........ha....siapalah yang kena Tag nanti kan..? wek


thanks to PUPUT kerana sudi memberikan TAG ini...

on your mark....get set.........go..........!!!!



emo21 nama pena ....... nabilah_2908 ( nama pena ke tu...?)

emo21 nama penuh....sama seperti url blog ini... Zafira Nabilah

emo21 anak pakcik Daud dan makcik Rafizah

emo21dilahirkan dan dibesarkan di Melaka Bandaraya Bersejarah

emo21 anak pertama dari 3 orang adik beradik

emo21 dilahirkan pada 29 Ogos tahun.........cari sendiri...

emo21sudah bekerja dan memegang jawatan sebagai KULI

emo21 pendiam orangnya

emo21 sangat mysterious...hahaha...

emo21 sukar dimengertikan....

emo21ramai kawan...tp tak ramai sahabat baik...

emo21 bila ada masa terluang..memang suka membaca..

emo21 suka memasak....

emo21 gila internet

emo21 67% addicted to blogging...hahahah

emo21 part time blogger....nak jadi full time tak mampu..

emo21 sedang berjinak-jinak dalam bidang penulisan

emo21 simpan cita-cita nak buka day care center

emo21I'm still single....

emo21sedang berfikir-fikir.....nak TAG siapa....hehehehe......

Alhamdulillah........selesai juga.....so sekarang ni nak umumkan nama-nama para blogger yang bertuah...yang bakal menerima TAG ini...nak juga tahu 20 perkara tentang kawan-kawan I ni..



Blogger-blogger yang bertuah itu adalah..........





20 comments:

Judiene said...

day care center?
u mean cm taska ke?
suka budak2 eh?
hehehe..

nabilah_2908 said...

hye Jud..

yupp...(^_^)

redNing said...

wahh toy story....xsmpt lg nk tgk huuuhu

MiMiEy :) said...

thanks sis coz tag mimie.
akan mimie wat tugasan penting nie..
hak3..
:)

senorita_alynne said...

Hye Nabilah.Wah Sy DiTAG. Hurm Akan Sy Buat Hari Ini Gak :)

p.s: selamat menonton toy story

My Latest Entry
Student Life @ Matrikulasi

dmx said...

waaa...
cemat menonton...
jgn sapai...ditonton plak !!!
hehehek...

Puteri Aladdin said...

wah....kita kena tag! nantikan 20 perkara ttg kita. hik3 =)

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, nabilah.
balqis pun ada jawab dulu tag ni.
kira baru2 juga laa.
gabung dgn entri nasi lemak.

wanes said...

salam nabilah, tq atas tagnya. nanti lah wanes buat tugasan ni yerk..skrang ni mc terasa penatnya bersukan tempoh ari..hahaha

FiRsYa MeLisSa said...

di tag???!! hehehe..
insya allah siap hari ni jugak~
thx nabila~

Fiq said...

x tersenarai? fuhh...=p

Gallery indah said...

salam bersua kembali

shey said...

haa , tu dia , hehe ... tengs sis tag i (:

hasni said...

bestkan dpt bawa adik pergi tgk wayang
huhu
enjoy ur weekend sis

pawaka19 said...

mekasih kerana sudi mentagg mel..papepun mel harap nabilah dapat menulis novel 1 hari nanti..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Seorang Lelaki Berkahwin Dengan Anjing"

En iLham said...

membuka day care center??
hehe
bagus tu
ade teringin gak
hehe
nanti boleh sy jadi rakan kongsi akak kan
hehe

p/s : alamak.en ilham kene tag!!!
hehe

nisa said...

em..29 ogos tahun 1985 kan?? hehehe

sis shuhada said...

uiks, thanx tag. ada gak kerja nk buat hahaha

seswai la tu nk bukak day care center; suke masak, suke baca..

mama_auni said...

aiyak..sudah kene tag...

PinQib said...

hehe.. interesting facts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...