Friday, June 18, 2010

AWSOME PHOTOGRAPHY



Happy Friday everyone.....hai

weee.....kejap jer dah hari jumaat kan...?

ok..jom kita cuci mata tengok gambar di bawah....really awesome...










cantikkan...? cepat betul photographer snap gambar-gambar ni..kagum...pang

I minat photography....tapi I tak pandai nak snap great picture macam ni..huhu...

what about you all....sure ramai juga yang minat bidang ni kan..?pang

30 comments:

En iLham said...

wah
kagum dengan photographer sekali ngan burung tu
memang mantap lah
cantik!!

Puteri Aladdin said...

pndai burung tu posing. kih3

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
balqis minat juga fotografi ni.
tapi biasalah, masa lebih untuk menulis.

cenderung menulis lebih tinggi.
lagipun lepas hp berderai, senyap sudah blog tanpa gambar snap sendiri.

White Girl said...

Ciptaan Allah :)

redNing said...

wahh mmg terer giler lah..pro habis huuu

peaNut said...

peanut penah attend kursus photography aritu...tp,,x jugak reti2 nk ambik gmba yg hebat cmni..hehe

mama_auni said...

kiter pon minat jugak..tp pandai la nk snap gambar yg cantik camtuh

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam...
kalau ambik gambar macam nie bukan guna teknik biasa.. kena pakai shuther yang diset beberapa keping perseond.. tuh yang dapat banyak gambar.. mie pernah try sebab my bro terlibat aktif dalam photog nie.. infact dia ada wat promo pakej bulan madu kalau amik perkhidmatan dia.. sila la jengah blog mie kalau nak tau lebih lanjut.. tak pun ... klik klik je sini...

klik sinie jom untuk lihat pakej honeymoon FREE :D ...

atau sini...

klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

Cik Akma said...

a'ahh cantikk. pandai dye snap.

kak ina mail said...

minat tengok gambar alam semulajadi ngan haiwan.kagum ngan jurugambar.minat , tapi tak de kamera canggih.kos tinggi, kata orang,kalau nak belajar photography.

kella said...

uhhh cantiklah! teruja!!
kalau lah boleh shoot macam tu.. hmm..

tarmizishukri said...

mmg cantik, klu nk tangkatp gmbr cantik x semestinya bajet tinggi.. kamera compact pun boleh, asl ada function manual & pndai guna je :)

niesz said...

cantik!subhanallah..
:)

Ed Zahid said...

wah cantik nye!

Cabaran mengondem gambar

Tapak Kaki said...

kalo ang tak pandai snap, ang lukis je la.hehe

nisa said...

mmg hebat.. klu nisa tangkap gmb sure la kabur gmb tu.. hahhaha.. gelakkan diri sndr..

Shuk said...

cantik. memang pro org yang ambil gambar nie. minat jugak bab2 amik gmbar, tapi kamera pn tak mampu beli..huhu~

sarah shafie said...

huh..memang mantop habes lah..pro btul photographer n..

ceritasekupang said...

cantik2...

shey said...

minat ... tapi .... camera nya nggak ada sih (:

Lia3003 said...

ingat binatang dlm laut, rupanya burung...nicee

ASaDa RyutaRo said...

cool.. sape snap gambar ni nabila? mmg menunggu saat burung tu menyerang ikan betul la.. huhu

EYANG RESI 313 said...

Nice posting photo

Cerahkan hati dengan pancaran sinar Illahi
Tebarkan kedamaian dengan cinta kasih dan kelembutan.
Tetaplah berkarya mengisi kreatifistas dengan pancaran cahaya Illahi
Karyamu tetap dinanti.......

pawaka19 said...

smart2..entah bape hinggit kamera dia

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Seorang Lelaki Berkahwin Dengan Anjing"

uda said...

cantik .. berbakat dan tentu kamera dia mahal giler..

violetless said...

tengok jela pandai..nak snap sendiri tu memang tak berbakat gila.

Wan Perlis said...

terbaik
aku nak shoot camni la

Mummy Dasy said...

superb... even in the water pun smpt snap..

Fiq said...

pergh... smart giler

Linglung said...

kamera yg agak bagus juga penting utk menghasilkan gambar yg cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...