Friday, June 11, 2010

BABIES



Happy Friday everyone....hai

tadi godek-godek email...I jumpa gambar-gambar baby yang cute ni..thanks to Mr Sam sebab sudi share dengan I gambar-gambar ni...

apa lagi jom la kita cuci mata....















cute kan..?
dalam banyak-banyak gambar ni...yang mana 1 you all suka..?

vote...jangan tak vote...

pang

p/s : I dapat warning dari Nuff melalui email...mengatakan I terlibat dalam click fraud activities (CF)...CF ni merupakan aktiviti blogger yang click iklan CPC sendiri untuk dapatkan earning...hmm...seingat I...I tak buat pun....visitors yang datang klik-klik ads kt sini ada la...if Nuff nak ban APA KATA HATI...ban la....yang pasti I tak buat pun kerja-kerja klik ads sendiri..you all ada dapat tak email macam ni..?


21 comments:

kak ina mail said...

vote baby dalam pumpkin.comel sangat

jawab pasal sos

nasi ayam guna cili merah besar
cucur ikan bilis : cili kering
cara buat sama.

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye, nabilah.
miq datang. ngeee.
chumilnya baby ni.
kecik2 jadi model.

miq cuba buat banner mcm nabila buat tu, tak jadi. owh, miq keciwa! ngee.

sis shuhada said...

huhuk kena vote ke? I ni xpandai pilih2 ni, blasah je semua. Eh.. maksudnya semua baby2 tu soooo cute! cam nak penyet2 jek.

uiks. jgnla blog ni d ban..tp rasanya email psl CF ni dh lama kn? Ntahla.. harap kita xmasuk senarai eh. Aminnn.

redNing said...

makhluk yg paling comel

pawaka19 said...

mel suka yang last sekali..

eh nabilah kene warning? emm kalau bukan nabilah..adik2 nabilah yg kongsi wifi ada klik tak?..

kalau da bosan ngan nuff..tryla mangga ad

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Alat Pengesan Laptop Di Kereta"

Kaito said...

wow..so cute man....look how they post...even though they are small...=)

senorita_alynne said...

alahai..cutenye babies! nak gak la mcm tu nnt :p

Jom singgah blog alynne :)

kella said...

sangat suka yang no 1! ada gambar bunga itu dalam simpanan ni.. tapi yg beza, gambar ini ada beby.. chumel!

eh..sampai nuffnang kasi warning? uhhh... camna leh camtu! hmm...

*terima kasih atas kesudian melawat! sangat dihargai! :D

nisa said...

suka baby yg ramai dlm kelopak bunga.. cute sgt.. xsaba nk anak ni.. hehe

psl nuff tu.. xpenah dpt..

mahira oya said...

suke baby gmbr 1st..comey..

eh ye ke dpt psl nuff tu..biler kah..
dulu2 rase ade bagi tp sume org dpt kot..

~cik tiram~ said...

suke yg 2nd last...tomey...hehe...:)

asfz lily said...

vote 4 roses baby :)

shey said...

sis , yg no 1 dgn no 11 tu , comel giler !! aduhaii

-telordibasuh- said...

hehe abaikan nuff tu hahahaa

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. kiut! yg 1st paling best!

En iLham said...

vote baby dalam labu.
sangat comel.
hehe
exotic gile

hehe.

takpenah dapat plak email macam tu.huhu

Fiq said...

vote yang last. smart giler posing die. hehe=)

ain nadzirah said...

waaa..byk nye baby!!terase mcm dlm lautan baby2 plak...suke sume..sbb sume pon cute..;p

nabilah_2908 said...

Hye Kak Ina.. ;

owh..mcm tu eh...teringn nk try..thnks kak.. :)

Hye Miq ;

erm...banner tu...sy minta tolong org buatkan..huhu..miq try la lagi...sure boleh.. :)

Hye Sis Shuhada ;

email yg fisrt dr nuff mmg ramai yg dpt..tp kali ni dtg lagi..personal punya..enth la..sy tk minta pun visitor dtg klik2 ads sy...tk pasal2 sy lak yg kena warning...hrumm...kecik ati sikit dgn nuff...(-_-)

Hye Red ;

yupp...benda2 kecil mmg comel kan..? hmm...mcm mn demam tu dh ok..?

Hye Mel ;

weee...sama la sy pun suka yg last.. :)

adik2 tkde rasanya...tk tau la mcm mn nuff leh kata sy clik2 ads sendiri..erm mangga ads tu best ke..?

Hye Kaito ;

yupp..they are really cute.. :)

Hye Alynne ;

hehehe...insya'Allah...nnti dapat la tu...my mom cakap..if nak baby cute mcm ni..ms pregnant..kena selalu tgk gambar baby2 yg cute.. try la...(^_^)

Hye Kella ;

hmm,,,happy bila kell dah sihat balik.. :)

tntg nuff tu...enthlah...org lain sibuk cerita pasal nuff...sibuk pasal earning...sy yang tk kisahkn tu semua bolehkena macam ni..hrumm....agak kecewa sikit dgn nuff....(-_-)

Hye Nisa ;

hehehe...if tk sabar nk anak...cepat2 la kawin.. :P

nabilah_2908 said...

Hye Mahira ;

owh...ramai juga yg suka pic 1st.. :)

pasal nuff tu..dulu mmg semua org dpt..kali ni dpt lagi..tp kali ni personal..nuff tk bg kita prinscree..copy..print n sebagainya..entah.. :)

Hye Cik Tiram ;

yupp..akk suka semua...cute2 belaka.. :)

Hye Asfz ;

sweet jer kan gambar tu.. :)

Hye Shey ;

hehehe...semua cute2..pandai betul mereka bergambar kan..? :)

Hye TDB ;

hmm..betul tu..abaikan saja..kita tk buat dia kata kita buat..lantak lah..(^_^)

Hye Asada ;

wee..ramai juga yg suka yg 1st.. yupp...mmg cute..nmpk mcm dia seronok jer duk dlm air kn..? :)

Hye Ilham ;

yupp...cute jer..hehe.. :)

Hye Fiq ;

ha...sama lah kita...yg last 2 mmg fav. :)

Hye Ain ;

yeah....semua nya cute2 belaka.. :)

MissXYZ said...

nape baby sgt comel? dan berwajah suci?

mereka belum ade rase iri hati @ tak puas hati... jiwa masih suci hu3

p/s: aku hati kotor =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...