Saturday, June 12, 2010

BILA RASA KU INI RASA MU



Hello dear fwens.......happy Saturday....hai

hari ni....ramai betul orang buat kenduri kahwin....jiran sebelah rumah pun buat kenduri gak..so harus la datang..betul tak...?

hmm...semalam mereka nikah...dengar paluan kompang...tiba-tiba hati ni berkata-kata...

" bila la turn aku...." wek

ok abaik kan saja yupp.....

Hari ni...macam biasa la...TAGGING time....TAG yang datangnya dari MAMA_AUNI

tanpa melengahkan masa lagi..jom layan...zassss........ye

Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

http://antisyphus.typepad.com/photos/uncategorized/backstabber.jpg

hmm...tengok bahagain belakang..berdarah tak...if cedera parah...cepat-cepat pergi hospital..hahaha...
wek

erm...percaya pada hukum karma...what goes round...comes around...tak perlu buat apa-apa..
esok lusa dia pula yang kena tikam dari depan n belakang...hahaha..
wek


6 orang di hati anda?



My Mom
My Dad
My Sis Adin
My Lil Sis DD
ada dua lagi tempat kosong di hati ni..masih lagi belum berisi..

Anda rasa anda comel?

http://www.webmastergrade.com/wp-content/uploads/2009/08/Naughty-Baby.jpg

erm...entah la...
wek

Single or taken?

http://images.sodahead.com/polls/000660287/polls_bad816ee902d2d15bad1d3cde1d4b54c_poll_xlarge.jpeg

Single lor...huhu..

Blog yang anda suka?



ini la blog yang I paling suka...
I jadi silent reader jer..tapi memang I selalu masuk ke sini..blog ni memang best...
click saja pada gambar tu...nanti you all sampai lah ke sana..

I'm sure you will love it..

adakah bilik anda kemas setiap hari?

http://www.house-decorating-ideas.com/rateimages/TeenGirlsBedroomPurple.jpg

kemas gitu jer la...if nak betul-betul kemas..kena tunggu hujung minggu..

Lagu terakhir yang anda dengar?

http://dindaagustriyana.files.wordpress.com/2010/03/maher-zain.jpg

Maher Zain - For The Rest Of My Life

Last text message?

" Belajarlah untuk cinta
Di cinta banyak anugerah
Jangan bekukan hati
Walau cinta misteri"

hmm...nanti la I belajar yupp...buat masa sekarang...hold dulu..
hati ni masih belum pulih..
takut di sakiti lagi...



Last phone call?

pagi tadi dari my boss Mr R...

Hari terakhir anda menangis?

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:42NQpt8jJKdJQM::images2.layoutsparks.com/1/20628/emotion-65-crying-girl.jpg&t=1&h=284&w=177&usg=__evq-kdgnMQangejwdvvCK_QMx8k=

erm...minggu lepas...terasa hati dengan kata-kata seseorang..berkata ikut sedap mulut jer..last2 mampu tersenyum semula...coz orang tu dah malu sendiri..
hahaha...(gelak jahat)

Allah itu maha kuasa..biar orang buat kita..jangan kita buat orang..

List lima color favorite anda?

http://www.alaska-in-pictures.com/data/media/13/rainbow-over-the-muldrow-glacier_1127.jpg

Rainbow colours ...opss ada 7 la pulak...

Orang terakhir anda ber-YM?

dengan Mr Mus....dia minta alamat nak poskan kad kawin

Game paling anda suka?



best game ni...menguji mata kita tuk cari barang yang tersembunyi..

Adakah anda peminat MCR?

http://ndarobat.files.wordpress.com/2008/08/mcr44.jpg

erm...minat juga...

Apa perasaan anda jawab tag ni?

erm...biasa-biasa saja..

Anda rasa tag ini best?

ok la...huhu..

Tag lagi 10 orang

erm....tak nak la TAG orang...biar la I orang yang terakhir jawab TAG ni...hehe..
wek



19 comments:

senorita_alynne said...

Salam Cik Nabilah

Xper La Nnt2 Turn Cik Nabilah Pulak Naik Pelamin..Akan Tiba Gak One Sweet Day Tu :)

Wish U Happiness Ever After

DUNIA BARU REUNION @ GUA DOT COM

En iLham said...

InsyaAllah akan bertemu juga dengan jodoh terbaik suatu hari nanti. percayalah dengan janji Allah ye kak.

nanti kalau dah nak mendirikan masjid jangan lupa kawan2 bloggers ni yer

hehe

semoga ceria selalu.tak bestla nak sedih2 k

redNing said...

hri ni kita gi umh org..esok2 org dtg umh kita plak
lagi pun org suh gi mkn bkn kena basuh periuk huuuuhu

where said...

jemput la gak nanti yer..kakaka(^^,)

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
minat juga dgn MCR.
lagu I don't love u!
best!!

mimi saidi said...

jenguk yaww!

Mesintaip: said...

Kalau dah ada calon jodoh tu, usahlah dilengah-lengahkan untuk majlis kahwinnya. Takut nanti bila dah kahwin terkeluar kata-kata ini; "Eh, seronoknya kahwin. Nyesal pula tak kahwin awal-awal dulu.."

lieya orange M.I. said...

saya juga percaya hukum karma...=)

Kazaztan Team said...

nnt ada jodoh kawen ler tu..jgn lupe jemput ler saya...ehehheheh

nurafizza said...

salam...
nabilah..de jdh x kemane kan??kalau dah sampai jodoh 2..jgn lupe jemput yer??tq 4 ur advise..

Fiq said...

berdebar gak baca post ni klu2 kena tag lagi. nasib bek tak. haha=D

~anna&anuar~ said...

kaweeeenn?? x lame lagi la tu... hahahah....

pawaka19 said...

capai dulu cita2..barula seronok kawin nanti..

MissXYZ said...

jgn patah hati =)
senyum selalu =)

jgn serik utk syg org =)

ececeh....

p/s: poyo la aku ni pi nasihat org...

hrp nabila sihat sokmo k =)

nabilah_2908 said...

Hye Alynne ;

hehe..ok...(^_^)

Hye Ilham ;

hmm..tkde la sedih mn..hnya luahan perasaan..insya'Allah...dh sampai jodoh nnti...akk akan jemput semua org..dh plan dh ni...nk sediakan meja khas buat para blogger...hehehe..berangan jer lebih kan..(^_^)

Hye Red ;

weee...betul la tu..(^_^)

Hye Where ;

insya'Allah...akan di jemput... :)

Hye Balqis;

yupp...lagu tu best...black prade..pun best gk.. :)

Hye Mimi ;

thnks 4 the visit.. :)

Hye Mesintaip ;

erm...belum ada lagi la..if dh ada..mmg dh lama dh sy kawin..cemburu juga tgk kwn2 yg dh kawin.. :)

nabilah_2908 said...

Hyw Lieya ;

yup...what goes round comes round.. :)

Hye Kazaztan team ;

insya'Allah...sy akan jemput semua...doa2 kn lah moga cepat sampai jodoh sy..(^_^)

Hye Fizza ;

insya'Allah...so Fiza mcm mn sekarag dh ok..?

Hye Fiq ;

hehe...mmg tak nk tag..coz..bila pilih2..sure ada nama fiq dlm list..hehe.. :P

Hye Kak Anna ;

insya'Allah...best jer tgk akk yg baru kawin..nk gk merasa..hehe.. :P

Hye Mel;

erm...nk capai cita2 tu betul juga..tp umur makin bertambh..kena juga fikir pasal ni.. :)

Hye Miss XYZ ;

erm..bukan nk berhnti...just nk berehat..letih..bercinta..thn putus..bazir masa..kali ni nk cari yg betul2.. :)

nisa said...

btol ke single ni.. mcm xcaye je.. tips nisa.. klu da jupe jejaka idaman xyh bercinta lama2 tw.. ajak die kawen.. bercinta la ms kawen nt... amin

p/s: smg cpt dapat jodoh

sis shuhada said...

nabilah pernah patah hati? akak pun.. hehehe tp tu dulu2 la, zaman muda2..
insya-Allah, don't wory, xsempat nak tua nnti dh ada yg isi hati tu, ok. just chill n jgn la fikir sgt sampai tutup hati tu..
pis!

Shuk said...

asyik apa kata hati je, hati belum diisi lagi..heheh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...