Monday, June 14, 2010

BUSY MONDAY



Happy Monday everyone....hai

hmm...macam mana dengan weekend you all semua..best tak...? I tak de buat apa..dok g isi perut dengan nasi minyak jer..hehe..sudahnya petang tu..kepala ting tong...wek


well...pagi ni best tau....on the way ke office....traffic light semua hijau...jalan pun lengang..

jom tengok I makan apa berakfast pagi ni..






coffee dari McD ni memang marvelous...

actually I minum jer...Sausage Mc Muffin ni..I bawa ke lunch..

sebab......



kerja I berlambak....minggu lepas best jer jalan sana..jalan sini...minggu ni dok terperap kat office siapkan kerja..

lagi best...kerja-kerja ni..mr R bagi bagi pagi tadi..and perlu disiapkan sebelum pukul 2...ni la boss ku sayang....suka sangat buat kerja last minit..

memang tak cukup tangan la...report-report I tolak ke tepi ..siapkan kerja Mr R ni dulu..





mula la segala procedur..company policy semua keluar..atas meja I penuh dengan kertas...kat bawah meja..penuh dengan fail..

sangat serabut...tapi...kul 130 petang...I berjaya siapkan semuanya..pukul 2 tadi Mr R baru gerak keluar dari office

dia dok mengeluh..

" apa la saya ni suka buat kerja last minit...."

I senyum jer la...coz setiap kali jadi macam ni...ayat yang sama akan keluar dari mulut dia..huhu...

nama pun Boss......Boss always right....eh...setuju ke...?soal

tapi sekarang...I free......nak sambung makan jap...

makan apa.....? makan ni la.....




lepas makan nak solat jap..bagi regangkan sikit badan ni dengan acara kuak lentang....hehehe..

nanti I terjah blog you all pula eh...pang

24 comments:

Puteri Aladdin said...

bz2 pon still sempat post entry. cayalah!! hik3

mama_auni said...

dapnyer bekpes ngan McD..huhu

redNing said...

mkn menda alah tu je ke...x mkn nasik??

Mak Su said...

maksu selalu buat senaman sitdown lepas makan heavy

~anna&anuar~ said...

eiiii.. mmg x suke mondayyyyyyyy.. bluessssss...

nurafizza said...

acara kuak lentang @ tito ek??huhuhuh....

PUPUT said...

sedapnyer..lapo3....ha'ah tul3..bz2 pon smpat lg wat entry baru...^_^

mahira oya said...

saya berjalan2 ngn lil sis weekend..jadi baby sit..mak ikut membe g kelate..

amboi makan mcD bukan main lg ek..hehe..

kak ina mail said...

makan sorang je.sodap nya breakfast beli kat mc donald.

kella said...

huhuhu.... byk kerja ya!

ohhh... brekfes at mc d! oh... teringin nya! beger pagi dia memang sedap lah!! oh tidak..
harus esok ku pergi juga! heheh ;p

uda said...

memang betol2 busy ni... sampai bertapau2

Fiq said...

makan burger jer tuk tgh hari? jimat betoi naa...=p

Rozana Razali said...

sedapnya, lama dah xmakan mcd..

nabilah_2908 said...

Hye Puteri;

dh tk buzz dh...tu yg menyempt jer update...dlm2 bzz tu pun masih sempt snap2 gmbr tau..(^_^)

Hye Mama_auni;

tak makan pun tuk bfz..bawa ke lunch jer..hehe..sedap.. :)

Hye Red;

yupp...malas nk keluar..kedai jauh..rasa mcm tk berbaloi.. :)

Hye MakSu;

senaman sit down tu mcm mn..?

Hye Kak Anna ;

tul tu...dh best2 cuti kan kak.. :)

nabilah_2908 said...

Hye Fizza ;

tk la..baring2 regangkan badan ..hehe..nk tido tkut terlajak smpai ke ptg..hehe.. :P

Hye Puput ;

erm..dh tk bzz dh..hehe.. :)

Hye Mahira;

best gak kn layan budak2 kecil.. :)

Hye Kak Ina ;

sy ni lone ranger jer kak..mkn sorag2 jer la..hehe.. :)

Hye Kella ;

hehehe..esok makan la...:)

Hye Uda ;

yupp...kerja yg tk dijangka..huhu.. :)

hye Fiq;

jimat la juga..if ada duit lebih..boleh la dptkn brg2 yg kita nk..tul tk..? (^_^)

Hye Rozana ;

g la makan.. :)

En iLham said...

hmm sedapnye makan mcd for breakfast n lunch

dah lame xmakan sebab kat mersing ni xde mcd pun

hehe

takpe kak, asal bos yang buat keje last minute tu tak ganggu keje akak.akak buat dunno je lah

pawaka19 said...

kalau nabilah wat makan burger tu masuk mulut leh jadi host rancangan jln2 cari makan.

Nia said...

salam ziarah ya..

saya pun suka breakfast @ McD..selera je tengok..hehe

hasni said...

hai akak
bizi2 pon smpat lagi snap2 ek
huhu
memg cekap!!
kalu mcd hasni makan bigmac n double cheese je
breakfast xpernah lagi try
sdp ke?

nabilah_2908 said...

Hye Ilham ;

hmm...tkdenye nk ganggu...mmg tugas akk membantu dia.. :)

Hye Mel ;

huhu...nk suh sy gntikan tmpt Serina tu eh..? ha...xmo la...nnti sy main bulat... :P

Hye Nia ;

sedap kan...simple jer.. :)

Hye Hasni ;

akk lak suka quater pounder.. bfz mcd sedap..burgr dia lain sikit..try la.. :)

Eciz said...

adus. beshnya makan! lapaaaa!!

nisa said...

nak burger ckit.. wuuuaaaaa..

Tapak Kaki said...

kalo macam ni aku pun nak jadi bos jugak..hehe

sis shuhada said...

lama gile tak dapat breakfast mcD...
teringin hash brown!

banyak kerja tp sempat layan blog, bagussss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...