Wednesday, June 09, 2010

GAMBAR BEST



Hello dear fwens....http://laymark.com/i/m/m057.gif

how are you....sihat tak...?

hrumm...still sibuk dengan kerja....tapi gagah juga mengupdate...dek kerana risau kalau-kalau tak sempat nak berblog esok..so I buat auto publish jer... http://laymark.com/i/m/m105.gif

time n3 ni di karang....I tengah layan cerita GLEE kat ntv7..huhu...

kali ni.....I nak shre dengan u all tentang contest yang I join ...contest dari ASADA

http://3.bp.blogspot.com/_SekciH0y7oA/TAoK1xfHRAI/AAAAAAAAA0w/RuyMkoqent8/S379/banner+contest.jpg

click pada gambar di atas untuk mengetahui keterangan yang lebih lanjut..

Ok....setelah puas I godek-godek folder picture...I rasa ni la gambar yang best...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs439.ash1/24219_1382283120797_1343534869_31118118_7965636_n.jpg

gambar kawan-kawan masa study dulu

time ni..Team MPP ada buat trip ke Rumah Seri Kenangan di Seremban..

Apa yang best tentang gambar ini..?http://www.addemoticons.com/emoticon/3d/AddEmoticons00112.gif

hrumm...gambar kenangan dengan nenek ni..sangat sedih bila dengar cerita dia..anak dia sanggup hantar nenek ni ke rumah orang2 tua kerana si Isteri tak berkenankan mak mertua dia...

ayat yang paling menyentuh hati..bila dia cakap...

" nenek tak kisah anak nenek buat macam ni....yang penting dia hidup bahagia dengan isteri dia.."

bila datang ke sini...bertemu dengan warga2 tua ... dengar cerita2 mereka...buatkan I berjanji pada diri sendiri...seburuk mana pun my parents...I takkan hantar mereka ke rumah orang-orang tua....seandainya mereka dah uzur sekali pun...I janji pada diri sendiri...yang I akan jaga mereka..hingga ke akhir hayat mereka..

setiap kali I tengok gambar ni...I akan teringt akan janji-janji I yang dulu...

Insya'Allah...I akan tunaikan bila tiba masanya nanti...

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:fSVdqZuUDuu08M::img57.imageshack.us/img57/4294/f34bbbc4ac2f1faf8226acayy6.jpg&t=1&h=227&w=222&usg=__FMFWYLoLFJD42135QstBKM9oumM=


Ok En Asada......macam mana....adakah I menepati syarat-syarat penyertaan...?

Ha...kalau you all berminat nk join....join la yupp....

that's all for now.....petang nanti kita jumpa lagi ...http://laymark.com/i/m/m105.gif


take care dear fwens.....dont ever forget that...I love you.........http://laymark.com/i/m/m032.gif

25 comments:

Alien Hijau said...

waaahhhh! nak join jugak!

niesz said...

wa..contest br..hihi..rase nk join plak..

MSR said...

ramai dah join.. nak kena join jugakle pasni!

MSR @Blogger : Photoscape Filter: Teknik Pictorialization Colored Pencil

redNing said...

xminat sgt masuk contest...
hmpir sethun dok blogging nih bru skali je masuk contest..

Fiq said...

betul tu. jagan hantar mak bapak ke rumah org tua. dulu diorang jaga kita, nanti tiba masanya kita plak yg jaga diorang...

ASaDa RyutaRo said...

sungguh terharu baca kisah nenek ni. hope kita tak tergolong dalam golongan mereka yg sanggup menyisihkan parents sendiri..

**dah check.. sempurna semua syarat. penyertaan diterima..

tQ sudi join.. gud luck nabilah.. (^^,)

[-suziey-] said...

good luck:)

salam ziarah..jom join GA yg sgt mudah..just be my follower n leave url di comment box:)

kak ina mail said...

good luck

gambar nenek je, gambar nabilah mana?

farah said...

oh , kesian nya kat nenek itu .
good luck untuk anda ! :)

ciEk NiENa said...

owh, terharu nyer dengar citer sal nenek tu.. nway, semoga awak berjaya yea :D

shi3la said...

Gud luck dik..moga berjayer..!!!

pawaka19 said...

pasal nenek tu..teringat datuk mel.gamba nabilah yang mane yea? mel tak tau plak

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Alat Pengesan Laptop Di Kereta"

nisa said...

wah.. bestnya klu join ni..

Wanie said...

gambar ni..huhu..ingat tyme g umah sri kenangan ari 2..mcm knal makcik ni..die yg agak begaya 2 kan?

Mak Su said...

contst gambar? wow!! terasa macam nak join ler

dak eina (◕‿◕) said...

wah...dak eina nk j0in jugak lah..huhu

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

semoga berjaya...!

Annaz said...

orang tua slalu fikirkan kebahagiaan anak2..

tp kurang skali anak2 yang fikir tentang kebahagiaan org tua mereka..

adakah anda tergolong dlm golongan org2 yg lupa pada org tua?...
cpt2 sedar...!!!!

si[jari] telunjuk said...

sweet je muka makcik kat umah seri kenangan tuh...:))

gud luck tuan belog

nabilah_2908 said...

Hye AH ;

join la.. :)

Hye Niesz ;

join jgn tak join..hadiah menarik juga.. :)

Hye MSR ;

sila..sila...sure MSR bnyk gmbr cantik2 kn..? :)

HyeRed ;

sama lah...jarang juga masuk contest..ikut mood...if rasa best..masuk la...ada kalanya nk bagi sokongn pada penganjur..2 yg join..bg dia bersemngt sikit.. :)

Hye Fiq ;

yupp...bak kata org...seorg ibu boleh membesarkan ank2nya yg seramai 10 org..tkkn la ank yg 10 org itu tk boleh mnjaga ibunya yg seorng..betul tk..? :)

Hye Asada ;

wee...thanks...hope sy ada la chance tuk dpt sejibik piramid...hehe.. :P

Hye Suziey ;

Insya'Allah esok sy dtg singgah yer.. :)

Hye Kak Ina ;

gambar sy...? hehehe...(^_^)

Hye Farah;

thnks.. :)

nabilah_2908 said...

Hye Ciek Niena ;

moga kita dpt jd kn iktibar..thnks dear.. :)

Hye Kak Shiela ;

thnks...(^_^)

Hye Mel ;

takziah yer utk datuk Mel...gmbr sy..teka la sy yg mn 1.. :)

Hye Nisa ;

join la sure Nisa ada gambr yg best2.. :)

Hye Wanie ;

yupp...masa kiteorg dtg..dia ada mintk gelang..hehehe...ramah org nya.. :)

Hye Mak Su ;

join la maksu...hehee..:)

Hye Dak eina ;

join la dear...sila..sila.. :)

Hye Cik AIda ;

thnks.. :)

Hye Annaz ;

alhamdulillah..setakat ni sy belum lupa lagi...sebab tu sy pilih gmbar ini...Annaz pula mcm mn...? dh sedar ke..??

Hye Si Jari Telunjuk ;

thnks ya...(^_^)

ciEk NiENa said...

hai nabilah, anda telah di TAG..
sila terima yea :)
huhu..

*tenkiu*

nabilah_2908 said...

hye Ciek Niena ;

thnks yupp...sat g sy g terjah...(^_^)

M a W a D D a H said...

gud luck!!!

fieza said...

gudluck
saya pun join jgk!!
=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...