Wednesday, June 30, 2010

MESSAGE BOX



Hye...hye..hye...hai

Hmm...cerita apa pula hari ni kan...?

Beberapa hari yang lalu...macam biasa lah I ber'blogwalking...terjumpa dua tiga kisah tengan Message Box ni...yerla masing-masing meluahkan pendapatnya tersendiri...

So...nak tanya pendapat kawan-kawan semua tentang Message Box ni...mana satu pilihan di hati...?

Adakah Chat Box..



Chat Box ni pula smart....


Adakah Oggix...



Oggix ni cantik kan...?


Or...Shout Mix




For me.....dah tentu la I suka Shout Mix...lebih friendly...memudahkan akitiviti blogwalking...takperlu nak taip nama dan url kita banyak kali....taip sekali jer...thn bila pergi mana2...kita just tinggalkan message jer... see..mudah kan..?



so...u all macam mana pula..?soal

36 comments:

bofoyengfeng said...

ooo..ada macam2 jenis rupanya...gua ingat sama je semua..hek...

Salmia said...

i pun suka shoutmix. bila blogwalking pun senang xyah nak taip nama n url dah.

redNing said...

pilih shoutmix

Fara said...

dlu paki oggix...
sbb rase lg senang nk rply komen...
tp skang dh gune shoutmix balek.
heee

:)

Leeya Hezlin said...

sy ske shoutmix... :)

Puteri Aladdin said...

suka shoutmix jugak...tp now dah x leh blogging...jd readers je.. =(

~anna&anuar~ said...

massage? bkn message eh yayang?? akak go for shoutmix..

ladymiaka86 said...

ermmm.. ade mcm2 rupanya.. tak penah lg..huhu (ketinggalan btol..haha)

p/s: cik nabilah, sy telah menepek badge awak @ blog sy.. hehe.. x mintak izin dulu la.. baru nak mintak ni.. tp dah letak dah.. takpe kan???

Tapak Kaki said...

mana satu ek yang saya suka..?? erm.tak da dalam senarai.. just pingbox.hehe

BIONIC WOMEN said...

dah tentu yg mudah dan senang..hehe
shoutmix ler...

En iLham said...

hehe
saya pilih shoutmix
sebab cantik dan kemas
singgah blog orang lain dah tak payah taip banyak2 kali kan

nisa said...

nisa suka shoutmix..

Mak Su said...

dulu letak shoutmix, tapi sejak ada manusia bangang nak mampos suka mencarut kat shoutbox, maksu delete dah... malaslah

eNaSaN said...

sHouTmix gak...lalalalala

HonEyBuNNy said...

suka shoutmix jugak...;-)

mummy_ayu said...

kita pun guna & suka shoutmix

pawaka19 said...

yap..mel pon memilih shoutmix..dulu pkai chatbox..jenuh kene isi url..pastu dia leh detect link sebelum kita klik..so kita leh kesan spam , pastu kita leh ban org yg spam..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Pengila fan bola sepak argentina yang seksa dari china"

asfz lily said...

oggix tu cantekkn :)

ciEk NiENa said...

hai nabilah..
saya lebey suka shout mix.. tapi skung ni saya pakai shout mix dan chat box.. hehe..

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

ske shoutmix hahaha... =)

hrp kamu sihat =))))

kak ina mail said...

pilih shout mix.tak sangka pulak ada banyak message box.

AzRy SyaFiQah said...

shoutmix dihati!

nabila check out my new entry :)

sis shuhada said...

akak xtau yg lain tp akak pki shotmix gak so that snng org bertandang kat umah nak tinggal jejak.

Cik Akma said...

hee bgs2 mende nii :)

faizul sadri (seraidistrict) said...

ambik no 3... sbb no 3 mmg best.. aku pernah guner dlu..:D

nabilah_2908 said...

Wah...semua pilih shoutmix...bagus la..senang nk jln2 nnti.. :)

tapi...perasan tak...sy tak gemar nk jerit2 kt shoutbox u all semua...lebih suka tinggal komen..tul tak..? (^_^)

nabilah_2908 said...

Wah...semua pilih shoutmix...bagus la..senang nk jln2 nnti.. :)

tapi...perasan tak...sy tak gemar nk jerit2 kt shoutbox u all semua...lebih suka tinggal komen..tul tak..? (^_^)

maRShA said...

a'ah prsan je!he3...

shoutmix!!shoutmix!!shoutmix!!! =p

Cik Faeezan said...

errmmCF rase..shoutmix lagi best..sbb dlu CF penah gune shmix gaks...tp skunk da remove sbb beratkan page ;)

purplish.pink said...

shoutmix bes kot. mcm nabilah kata, senang nak tinggsl jejak. =)

Eciz said...

jeng jeng jeng. opkos la coutmik. lalalalala~







ilapu nabila

PinQib said...

suke gak shout mix.. comel je kot.. leh customize./.


Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!

PUPUT said...

shoutmix jgk yg best...senang...frenly....
yg oggix tu lawa...tp seksa...hehe...

nabilah_2908 said...

Hye Puteri;

alahai..kesiannya..busy eh..?

Hye Kak Anna ;

thnks tau atas teguran tu..dh diperbaiki.. (^_^)

Hye Ladydamika ;

wee..thnks.. :)

Hye Eciz ;

hehe...lap u 2... (^_^)

OTHERS :

best la geng2 nabilah semua guna shoutmix..tp yg guna lain pun tk pe..masing2 ada cita rasa yang tersendiri..betul tak.. ;)

Fiq said...

wah. kita sehati sejiwa la...=)

dayah aziz said...

cyes...baru pasan upenye lain2...ingat kan nape ade yg lawa2 tu...hihihih cyes baru tahu...hahaha ktinggalan zaman kot~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...