Saturday, June 26, 2010

TAG - EN ILHAM



Happy Saturday everyone.....hai

hmm.....macam biasalah....hari menyelesaikan TAG...sebelum tu..meh I nak tunjukkan something kt you all semua....



ha....nampat tak...?
banyak lagi hutang yang belum I selesaikan..

kalau dihalalkan boleh tak...?
wek

takde lah...just joking...I akan cuba siapkan juga...week by week...
ye


Ok lah...tanpa membuang masa lagi...jom kita selesaikan TAG dari EN ILHAM


:what: Bagi aku 5 blog yang korang selalu bace….

hrumm....banyak juga blog yang I selalu baca...apa kata I bagi tau 5 buah blog yg memang I selalu baca...tapi as a silent reader jer...

:what: Ape yg best ttg blog tuh?

owh...sangat la best...

OH TIDAK



memang dah lama I ikut..sejak mula2 I terlibat dalam dunia blog ni lagi...macam-macam perkara best..aneh..seram..pelik and jelik ada di situ..

OH ISLAM



nama pun OH ISLAM..dah tentulah pengisiannya tentang ilmu agama...seronk luangkan masa di sini..

OH ARTIS



memperihalkan gosip-gosip terbaru...and aktiviti terkini para artis dalam mahupun luar negara...

JUST KHAI



Oh....blog ini pun best juga....personal blog....yang membicarakan tentang pelbagai isu...isu semasa...personal life...dan lain-lain lagi....

MIAO & WAFUPAFU



blog ni...I pernah mention dalam TAG yang terdahulu...betul tak...? blog yang sangat cool...boleh dikategorikan sebagai Comic Blog...I jamin you all takkan bosan bila berada di sini...setiap n3...santai and bersahaja...kelakar lak tu...hehehe...


:what:Brape kali dlm sehari korang bukak blog tuh?

depends...setiap kali ada update terbaru...I masuk lah...blog2 ni..jarang update setiap hari..

:what:Korang bgtau aku dari sumber mane korang tau blog2 tuh???…

blogwalking la...apa lagi...??

:what:Ok!!… ape pendapat korang psl blog aku???….



Blog EN ILHAM pun best juga...macam-macam ada...paling suka bila EN ILHAM buat review tentang novel yang dah di baca...gambar yang pelik-pelik...setiap n3 yang di sajikan kepada membaca...memang menarik..takpernh bosan pun...

to EN ILHAM keep it up ya.....love your blog..
:what:Korang tanyer soklan nih kpd 5 blogger lain plak ok!!….

5 orang blogger yang bertuah itu adalah.....I nak pilih 5 orang follower yang baru sahaja follow APA KATA HATI


Ok....selesai sudah....kepada nama-nama yang telah tersenarai...terima kasih di ucapkan kerana sudi follow APA KATA HATI....buat la jika rasa nak buat...tiada paksaan...

Others....tunggu next week turn you all pulak yupp...hehehe...

Sampai sini dulu...take care dear fwens....I love you....muah

14 comments:

redNing said...

banyaknya hutangggg...sila selesaikn satu persatu yer huhuu

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
hutang byk tu, siap simpan lagi.
balqis x simpan.
pakai ingat je.
heheeh.

TUKANG KATA said...

Style serupa mcm balqisshafiqa..
hoho

Fara said...

Wahhh~ byk btol utang tag nabilah...
btw, blog miow wafupafu tu mmg best kan!
Fara pon mmg ske bace...
Tak pena gagal wat fara tergelak klo bace...

:)

shey said...

tgu next week pulak nye turn .... ngaaa~ HAHA

Fiq said...

nak jalan2 kat blog yg cik nabilah suka baca=)

Eciz said...

fuhh~ nasib baik ku tak di tag. sbb ku takkan jawab. lalalala~

sis shuhada said...

pergh, banyaknya tag nak kena layan! hehe... okla tu, leh ganti2 dgn idea sendiri eyh.

miss nana said...

wah3. banyaknye. marathon ye,hik3

Jemput tengok sini pula
Saya menangis bila tengok 10 movie ini

En iLham said...

terima kasih sudi jawab tag saya yer kak eh
hehe
sangat terharu nih
lain kali boleh tag lagi
hehe

nabilah_2908 said...

Hye Red;

huhu...dlm proses la ni..(^_^)

Hye Balqis;

hrumm..org dh bagi..kena la simpan..tp ada juga yg terlupa nk simpan..hehe.. :)

Hye Tukang Kata ;

hehhe..masing2 ada cara mereka tersendiri kn..? sy pun..bukan semua..ada juga yg terlupa nk save..tp selagi sy ingt..sy akan simpan n selesaikannya.. :)

Hye Fara ;

hehe..sama la eh..betul...mmg best..ketawa sorg2 dibuatnya.. :)

nabilah_2908 said...

Hye Shey ;

hehehe..nak jd sukarela ke..? :P

Hye Fiq ;

sila..sila..gerenti tak menghampakan.. :)

Hye Eciz;

hehe...ok..xmo la Tag Eciz.. :)

Hye Sis Shuhada ;

tu la pasal..ni pun ada 2 lagi tag yg baru...bila la agaknya boleh selesaikan semua...tah la..(^_^)

Hye Miss Nana ;

erm...tak marathon..just tunjukkan list jer..tk larat oo nk buat marathon..muak nnti org baca.. :)

Hye En Ilham ;

ur welcome..boleh..tk kisah..tp lambt sikit la siapnya..cth mcm tag ni..syamil bagi bulan 5..tp siapnya buln 6...hehe.. :P

pawaka19 said...

dulu mel peminat just khai tu..tapi sekarang tak lagi..ada masalah dalaman skit.

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Pengila fan bola sepak argentina yang seksa dari china"

PinQib said...

hehe.. ;) menjawab lerr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...