Saturday, July 31, 2010

GREATES BLOG



Happy Saturday everyone.....hai

Hari Sabtu macam ni..biasanya I relax sikit bila ke office....tapi kali ni....tak boleh nak relax pun...kerja berlambak..semua nak kena siap hari Isnin ni...

silap-silap....hari ni...I kerja full day....macam hari-hari biasa...huhu....sedih....huu


sebelum menyambung kerja....I nak jawab TAG dulu la yupp....TAG+AWARD ini datangnya dari


Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.

Dear Mommy Pinky yang cantik

terima kasih di atas kesudian berkongsi Award dan Tag ini...blog Mommy Pinky pun cantik macam tuanya juga...serba pink n putih...

cerita-cerita di blog Mommy Pinky juga seronok di baca...keep it up ya..jaga diri dan baby dalam perut tu baik-baik...masa dia lahir..sure cantik juga macam Mommy Pinky

Sila beri award kepada 10 blogger yang lain

10 orang blogger yang pertama yang telah meninggalkan komen mereka di n3
AWSOME PHOTOGRAPHY - PART 2

ALIESHA KIRANA # MR Z # REDNING#ATOYIS#ANASTASYEA
MARSHA#PUPUT#CIK TIRAM#NISA#LYNN JOHARI

Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini

Insya'Allah...kalau sempat..sekarang ni pun tgh rush..

Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?

errr.......tak tau lah...
apakah ciri-ciri seorang blogger yg best and great...??


ini lah Award nya.....

http://3.bp.blogspot.com/_7FLuIu0FLPM/TCqRUWatHWI/AAAAAAAAB7Q/FgrTyoDIlqM/s1600/awardss.JPG

kepada 10 orang blogger yang telah disebutkan di atas..diharap sudi lah menerima award ini yupp..

Wokeh....sampai sini saja dulu.....till we meet again...

take care everyone...may you have a great weekend...

I love you................muah

10 comments:

Tapak Kaki said...

best woo keje time weekend macam ni..hehe.. kesiannya.. jangan nanges kat ofis sensorang tau..hehe

MiMiEy :) said...

congrats sis :)
chayok2 wat kerja 2.

redNing said...

kejer gak ke hari nih...
tq ya..nnti sy amik award tu

mamawana said...

Elloooo...

Wat kerja elok elok eh....Selamat bertugas.

Lia3003 said...

selalu dapat award ek, saya banyak pending, x terambil pn ada ..hehe

maRShA said...

tanx siz tuk award tu...ari sbtu pon keje ke??xpenat??neway,hve a nice day sis...sha bru pas hbis exam..mlam ad klas lax..hu3

y@n@ M!B said...

ari sabtu pun keje??letihnya...


meh singgah my blog utk menang giveaway..kena baca entry sampai habis dulu..tehee~ =)

Hamzah Ian said...

lor.. tak penah pn dpt award..
=(

Hamzah Ian said...

lor.. tak penah pn dpt award..
=(

mahira oya said...

nice!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...