Tuesday, July 06, 2010

KENAPA TIADA KOMEN...???



hmm....pengguna blogspot...sure you all rasa mcm down jer hari ni..sebab tiada sebarang komen..betul tak...?

so do I...huhu...


biasanya...bila publish n3...paling tak pun 1 komen dari pembaca...
sedih kan..??

dalam kesedihan tu..tiba2 dpt msg dari En Ilham di shotbox...mengatakan ada masalah dengan blogspot...memang tak boleh nak preview comments...



betul kata syamil...bila I tukar setting komen...buat notification melalui email....betul...memang ada yang komen...cuma kita saja yang tak boleh nak baca...



sebahaigian dari komen yang I terima...

so..guys....jangan sedih2 lagi yer....hope esok dah ok balik blogspot ni....


p/s : hari ni dalam sejarah....3 n3 dalam 1 hari...huhuhu...

16 comments:

Anne Boleyn said...

huhu samalah! saya pon alama masalah yang sama. pelik betul dah publish tapi tak kuar kat page. huhu sabar je laaaa

Mohd Fadil said...

hehehehe...sebab tu aku tak suka guna blogspot...guna WP lagi best..:D

PUPUT said...

sama la nabilah...sy pya pon xkuar..hope esok ok ek..^_^

Fara said...

Oh. no wonder la fh tak dpt publish komen td...
dah mcm chipsmore...
kejap ade, kejap takde...
huhu

Eciz said...

sbb tu saya selalu baca by email je. dapat baca je komen. publishnye tak dapat. huhu

Mesintaip: said...

Erk...lain kali guna mikroskop untuk membaca komen yang terlalu halus bak virus, atau teleskop untuk meneropong komen yang terlalu jauh...heheheh...

p/s : boleh baca ke komen saya ni?

Judiene said...

is that my name in the picture?
hahaha
;P

kak ina mail said...

akak pun down.sebabnya selalu akak komen orang berpandukan komen yang dorang bagi.sebab akak memang susah nak buat blogwalking tak de komputer kat rumah.benggang betullah.

dmx said...

hye...
nabilah...
salam ziarah...
moga ada dlm preview comments...he3

NiZaM Limited said...

memang blogspot prblem la ye..bukan templete? kalo blogspot yg tak betul takpe la..nanti2 ok la tu kan..

nabilah_2908 said...

guys.....komen dah boleh baca...blogspot dh sihat semula...la..la..la.. :)

shinawawa eyenie said...

:-)

Wawa~* said...

yeah.. glad smua dah ok ;D

Lulu caldina said...

hi..salam..betul ke ada masalah..

PinQib said...

haa,, memang betul.. now da ok kan>>

Tapak Kaki said...

blogspot pun ada hari maintenance jugak ke..haha. cikai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...