Thursday, July 08, 2010

READ MORE



Hello readers........hai

Tak mo cite banyak sangat hari ni....I just nak minta pendapat you all semua jer...

I bercadang nak guna READ MORE untuk blog ni...



Sebelum I buat...I ada juga la buat reaserch sikit tentang pandangan readers tentang READ MORE ini....ada yang suka...and ada yang tidak..

READ MORE

ada yang mengatakan..untuk mencantikkan blog@meringankan blog....cara terbaik adalah dengan menggunakan READ MORE..malah blog kita akan kelihatan lebih kemas..


READ MORE

ada juga yang mengatakan bahawa penggunaan READ MORE ini menyusahkan...lambat loading..


So...apa pula kata you all semua...??

I betul-betul inginkan pandangan dari semua...yer lah...yang nak baca...you all juga kan..?? untuk keselesaan you all semua juga....

maka dengan itu...jangan malu..jangan segan untuk melontarkan pandangan you all semua yupp..kerjasama dari you all semua...amat-amat dihargai..

Sekian, terima kasih...hehehe....wek

41 comments:

Puteri Aladdin said...

even dah x de blog, ttp blogwalking...x yah la read more tu..x rajin nak klik byk2.

maRShA said...

yupp! btol2..read more kdg2 loading lme gile..

dmx said...

hye..
nabilah...
read more...xreleven kot ringkas n hapening......

dmx said...
This comment has been removed by the author.
kella said...

tak perlu kot read more tu! payah nak klik2 ke lain page! yang kengkadang tu lambat giler dan error pulak! baik terus je full entri senang abis baca komen je..

ini cuma pendapat ku..

:)

Fara said...

aahla nabilah...
mls nak klik2 byk kali...
pastu mmg lmbt loading...
some more, kekadang tak perasan pon ade link tu...

better klo tak nak bg lembap page pon,
just setting 1-3 entri je dlm satu page...
klo dorang nak bace old entry, ley tekan older post je...

Just my opinion.
sume terpulang pd tuan blog.

:)

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

nabila try ar carik readmore yg klik je tros kuar tak pyh loading smula...

kt blog bujang susah ade rsenye...

p/s: i nk wt gak tp cm mls nk mengedit je hu3

pawaka19 said...

dia guna untuk macam pembaca ternanti apa cerita seterusnya..dan memberi suspen pada pembaca..surprise!.. ;)

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Manuskrip Adoft Hitler Sewaktu di Penjara , Di lelong"

atoyis said...

lambat ke nk loading rasanya takde masalah kot

BIONIC WOMEN said...

Xtau jugak..kita pun tengah survey..hehe

ladymiaka86 said...

urmmm.. teringin gak nak buat tp malas nak godek2 coding..haha

anyway, apa2 pun nanti inform k.. ok ke tak wat read more tu..

PUPUT said...

klu sy, xsuka sgt kalu readmore ni..malas nak klik byk2..hehe..tp klu nabilah suka, wat je....^_^

syaf said...

aku x pernah buat,...so ko jangan buat..

pergi mengaji skung,,,,

http://uncle-syaf.blogspot.com/

Kazaztan Team said...

tak suka read more..tak rajin nak klik...

syahira ariff said...

saya x suka read more
malas nak klik
jd takde semangat nk baca kalau kena tunggu loading
=]

mahira oya said...

ade yg lmbt loading..cam x best..
kadang x pasan ade read more..hehe

Mak Su said...

dekat blog maksu tu, readers kata lambat loading.... huhuhu, tapi terai dulu lah

kak ina mail said...

segan akak nak cakap.kwang kwang.apalah gunanya pakai read more, bila tekan read more sambungannya tak berapa kerat.kadang-kadang nak loading lambat.tapi terpulang pada individu masing-masing.akak cuma beri pendapat yang tak seberapa ni.

kakyang .. said...

xsuka read more .. sebab nanti mcm spoil the mood nak bace ..
kdg2 kita jenis baca sambil lalu jek .. jadi bile kena klik read more .. mcm wasting time jek ..

papepun, terpulang ler kpada owner blog ..

kak ina mail said...

segan akak nak cakap.kwang kwang.apalah gunanya pakai read more, bila tekan read more sambungannya tak berapa kerat.kadang-kadang nak loading lambat.tapi terpulang pada individu masing-masing.akak cuma beri pendapat yang tak seberapa ni.

misz benida said...

blog jdi ringan tpi kdg2 nk loading msa clik read more tu lmbat ckit.

mummy_ayu said...

emmm....rasanya tak yah kot..sekarang pun dah ok dah..senang kami nak baca..tapi terpulang la pada tuan empunya kan..

E.d.Y said...

kalau dah ada pembaca setia, buat apa pun org tetap baca..tp make it simple...

Rinna said...

Tak suka Read More.. susah laa nak baca..nak kena klik kdg2 tuh lambat nak loading.. :)

AiZ said...

tak tahu pula tentang loading tu... hmm.. kalau nak kemas memang seelok-eloknya guna readmore





Aiz latest entry
How to be profesional blogger
babysitter attacked by a cat brutally! must watch!
Idea untuk susun wayar komputer

nabilah abd rahman said...

ok je ada read more...at least org boleh pilih yg mn nak baca or x...^_^

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Salam tuan rumah...klu u tanya I, secara peribadi, I hate read more..leceh la nk click2. Kdg click2 pun tak juga keluar2.

En iLham said...

saya akan pikir dua kali untuk tekan readmore tu
hehe
sebab kadang2 line tenet ni sangat lembab kak
so, kalau tekan readmore tu macam dah ambik masa plak
huhu
sekadar pendapat saje ye

nur said...

ehehe x suke 'read more'..
bleh x kalo xda reason nape x suke?
keh3.. =P

peace! (n_n)V

Dark Half said...

setakat ni blog yg pasang readmore aku masuk ok jer.. xde masalah

pendapat aku, kalau bloggers yg suka buat entry panjang², penggunaan readmore akn buat blog nmpak kemas

advantage letak readmore ni adalah utk galakkan page reviews, lg byk org review blog page korg, lg lebat la traffic n sec x langsung incik nuff cepat gemuk

nabilah_2908 said...

Hye Puteri Aladdin;

hmm...kenapa tk berblog lagi..hmm..?

Hye Marsha;

1 vote tuk No Read More :)

Hye DMX ;

2nd vote.. ;)

Hye Kella ;

thnks ya...mmg itu yg sy perlukan..

3rd vote.. :)

Hye Fara;

tak boleh la terpulang pada uan blog..yg nk baca bukan tuan blog sorang...yer tak..

4th vote.. :)

Hye Miss XYZ;

oh....ok...nnti sy try tgk.. :)

Hye Mel;

hmm..ada betul juga tu kan...tp agak leceh nk mengedit..

Hye Atoyis;

itu dr apa yg org cakap lah...erm...nk kta lambat sngt tk la...masih boleh diterima..

Hye BW;

sbb tu la dok minta pndpt pembaca APA KATA HATI..kalau majoriti tak suka...sy tak buat.. ;)

Hye Cik Sue;

Cik Sue baca jer la komen2 dr pembaca kt sini ye.. :)

nabilah_2908 said...

Hye Puput;

tak boleh nk ikut selera sendiri..bukan sy sorg jer yg baca kn..? so pndapat dr yg lain amat pntg.. :)

5th vote.. :)

Hye Syaf;

opss...garang nyer...ok..ok... :P

6th vote to No Read More :)

Hye Kazaztan Team ;

ok dokey...7th vote :)

Hye Syahira;

ok dear..thnks...

8th vote.. :)

Hye Mahira;

hmm...bab tak perasan tu...betul juga kadang2 sy pun tkperasan gak.. ;)

Hye Mak Su;

erm....tgk la mcm mn nnti..setakat ni...majoriti tk gemarkan Read More ni.. :)

Hye Kak Ina;

hehe..its ok kak...sy mmg perlukan pandangan semua..thnks ya... :)

9th vote :)

Hye Kak Yang;

hmm...tak boleh la terpulang pada sy sj..keselesaan pembaca amat pntg..if org tk selesa..sure org tknk masuk blog kita..betul tak..? :)

vote ke 10.. :)

Hye Misz Bienda;

hmm..betul juga tu...kiranya...tk suka read More juga la yer..? ;)

Hye Mummy_ayu;

thnks yupp..vote ke 11.. :)

nabilah_2908 said...

Hye Edy;

hmm..betul juga tu..thnks ya.. :)

Hye Kak Rinna;

hmm...mcm tu yer...thnks ya.. :)

vote ke 12.. :)

Hye Aiz;

hmm..itu yg sedang sy fikir2 kn.. :)

Hye Nabilah;

wee...nama kita sama...hehehe..thnks ya..

1 vote say Yes to Read More.. :)

Hye Miss Mirror ;

hmm...mcm tu yer..thnks.. :)

vote ke 13.. :)

Hye En Ilham;

thnks..mmg akk perlukn pndapat dr semua.. :)

vote ke 14 ;)

Hye Nur;

hehhee...its ok...komen suka or tak pun dh memadai.. :)

vote ke 15

Hye Dark half;

huhu...en Nuff cepat gemuk...best juga tu..tp mcm kesian lk kt readers..menyusahkn mereka.. :) thnks ya.. :)

nabilah_2908 said...

Ok la...terima kasih yer di atas semua pandangan yg u all berikan..majority tak suka akn Read More...

so....I takkan buat Read More...(^_^)

PinQib said...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

i hate read more button..

ak malas tunggu..

Jum singgah belog Pink!

Takdir yang mendukacitakan! !

Hamzah Ian said...

pergh.. teruna oh teruna di blog gua..

nabilah_2908 said...

Hye PinQIb;

ok dear...xbuat...(^_^)

Hye Hamzah;

nnti sy dtg singgah yer.. :)

aliesha kirana said...

xmo2..link within dh cukup..lebih selesa..heheheeh~~

Tapak Kaki said...

tak suka read more tu.. leceh habaq hang

nabilah_2908 said...

ok AK...tk buat....thnks... ;)

Eciz said...

tayah le readmore tu. LALALLA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...