Friday, July 09, 2010

SYUKUR ALHAMDULILLAH



Hye..hye...hye....hai

Syukur Alhamdulillah...minggu ni...start dari hari selasa..macam-macam yang I dapat tau..

hmm...nak tau apa...? meh I nak share dengan you all semua...

Hari Selasa yang lepas....I dapat 1 beg penuh dengan rambutan..merah-merah semuanya..manis lak tu..





Rambutan Mereh...Plastik Merah..bersama-sama tuannya yg kebetulan pakai baju warna merah berada di dalam perut Miss Red...bersedia untuk pulang ke rumah..
(semuanya merah..hehehe...)


Cerita hari Rabu...jap lagi eh..I nak cite hari Khamis dulu...sesampai I kat rumah...nampak ada 1 envelope kat atas meja yang tertera my name..bila dapat jer...I tersenyum lebar...tak sangka dapat juga..



cute tak gambar dino ni..??



I dapat something dari DOOODOLLS

kepada yang tak tahu apa itu DOOODOLLS click saja lah...I dah siap link kan..

nak tahu I dapat apa..??



Car Sticker secara free tau...

tak sangka lak boleh dapat...coz dekat sebulan or dua bulan lebih juga la I send email pada mereka ni..jika berminat...boleh ke sini...DOOODOLLS sementara stok masih ada...actually I dapat tahu tentang ni pun dari KERAK NASI

Ok kita sambung balik cerita hari Rabu yupp...macam biasalah, sampai jer rumah...Adin kata ada surat...

Ha...nak tau surat apa...?? ni pun dah lama I tunggu....baru kini dapat...syukur alhamdulillah...



weee.....dari HSBC Bank...



Mr Nuffy bagi cheque la...

in hasil yang pertama..perap punya perap..setelah hampir 2 tahun berblog...

Mr Nuffy bagi berapa..??

syuhhh..!!! Rahsia....wek

hehehehe.....


Ni semua membuatkan I lebih bersemangat untuk terus berblog...Alhamdulillah....ye


26 comments:

atoyis said...

waaa...perat 2 tahun tu..mesti banyak

En iLham said...

wah
akak tahniah
post akak ni pun menaikkan semangat saya lagi untuk blogging
hehe
tahniah2
btw, cantik gile stiker tu
nak jugak

Tapak Kaki said...

whoa..kaya habaq hang.. belanja la kengkawan ni.hehe

syaf said...

pergh banyak gak kaw dapat...rambutan?? balik kampung kang aku hentam sumenyer

kak ina mail said...

nak jugak tahu berapa? kalau tidak tak nak kawan.kwang kwang .rambutan yang longkah sedap nak makan.

nur said...

ehehehe.. gud2!!
congrats pal! =)
p/s: t, leh banje.. =P

peace! (n_n)V

Kazaztan Team said...

wahh lama betui perapya...mesti byk tuuu

Wawa~* said...

howyeahhh.. tahniahhh!!! ;D

Eciz said...

hishh! jelesan melampau! nak rambutannnnnnnn!!

syahira ariff said...

WAHHH!
sya tak pernah dapat cash out
T___________________T

Fara said...

syoknyeee!!!
mesti byk ni!!

:)

Mohd Fadil said...

dalam bebanyak benda tu, cheque dari nuffnang tu la paling best...duit tu...

pawaka19 said...

wah rambutan..dah musim ke? cantik jgak sticker tu..pandai dia promote blog yea si dodol tu..dan nuffy utk 2tahun..rasanya..beratus2 gak tu huhu


New Entry Pawaka19 Dot Com

"Manuskrip Adoft Hitler Sewaktu di Penjara , Di lelong"

PUPUT said...

wahhh..sedapnyer rambutan...
ehh..nape perap smpai 2 tahun?saje2 kumpul ek...hehe..papepon congrat ngn berita2 gembira ni..^_^

Miss Shizu said...

wahhhh,serunutnyer dpt cek dr incik nuffnang..ley blanje yer..=)

Lt. fDanialz said...

waa tahniah2 dapat nuffnang~




anyways, nice entry =]

Kenape lelaki selalu dikaikan dengan terer matematik dan suka tengok bola [Jawapan]
► Play. ▌▌Pause.

Aqma eUcaLypTus GurL said...

nih mesti byk lagi i nih. 2 tahun u perap. nih mesti leh beli mcm2 nih. congrats.

Rinna said...

Hmm.sedapnya..tgk rambutan tuh.. Wah byk tuh.. Wah dpt cek dari nuff.. sure leh shopping pas nie.. :)

MiMiEy :) said...

akak, nak rambutan.
hehe.
mesti manis semanis akk kan?
hehe
(nak bodek nie) hahaha

maRShA said...

bez ny..msti bnyk..law x..xd ny nek smngt nk blogging..he3..neway.. cngrats siz!

Mr.Homosapiensz said...

wahhh....byk brita gembira sini......tahniah dpt hadiah dr Mr nuffy!! teruskn blogging!!

alisha said...

wahh , seronoknya .
dalam satu minggu , macam macam dapt .
tahniah , dpt hadiah hadiah tuh , :)

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

selalu syukur rezki mkin tambah =))

senorita_alynne said...

EH Mcm Chomey Je DOOODOLLS Tu.

E.d.Y said...

wow..murah rezeki...belanja la..:p

PinQib said...

cakapppp laaaaaaa berapa.. eager nak tau ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...