Saturday, August 28, 2010

AKIBAT DEGIL



Happy Saturday dear fwens........hai

sudah menjadi lumrah manusia....apa yang di tegah...itu lah yang dia nak buat juga...setuju tak...?


meh kita tengok vidoe ni meh.....


lihatlah...betapa degilnya kan..??

padahnya....?? hehehehe...

lepas tu nak marah-marah lak.......dah terang-terang kata JANGAN....tapi nak juga tengok.....rasakan.....wek

lepas ni....jangan degil-degil lagi tau...kalau orang tegah kita dari melakukan sesuatu....itu adalah untuk kebaikkan kita juga..

boleh nak degil...tapi biar bertempat....




Ok lah....itu saja lah untuk hari ini......

Guys....wish you all have a wonderfull weekend....Selamat Berpuasa...

and....dont ever forget that..... I love you......muah


p/s : Maxis bagi 24 hrs free call esok.....nak call sape nih...?? huhuhu...soal

17 comments:

aliesha kirana said...

memang sllu cmtu Nabilah.. manusia xpenah puas hati.. macam kisah Nabi Adam dan Hawa... Allah xbg makan buah khuldi, tp sbb rasa ingin tahu dan hasutan syaitan, Hawa makan jugak.. hehe..

terceramah agama pulak kt cni..hihih...

Nabilah.. Happy Birthday in advance yer..esok AK xonline..takut xsempat wish...

smoga sihat selalu dan pnjg umur, semoga sentiasa dalam rahmat ALLAH dan dilimpahkan rezeki selalu.. amin~~~

Dilla Ady said...

hihihi..memula rase cam kelakar la nabilah..ye la, org tak kasi sape suh wat jugak..

tp bile tgk diorang marah..btul jugak..kalu dilla kena pun dilla marah...rase cam melampau sgt la baling kek tu..kalu juz die terperanjatkan ngan topeng hantu ke takpe lagi kot..

hihih..ni pandangan dilla jek la..

MiMiEy :) said...

x dpt tgok la vdeo nye.
tp x per, still leyh comment.
hehe.

dah lumrah alam kowt bila benda yg dilarang benda 2 yg manusia nk buat.

HonEyBuNNy said...

salam..ya setuju tu....yang kita larang la org suka buat...ila pn kadang2 mcm tu..ehheh

pena said...

haha~~

video ni mmg klakar..

manusia sememangnya dipenuhi dengan rasa ingin tahu yg tinggi,..

pawaka19 said...

mmg lawak video ni..da kene..nak carik org yg buat tu tak dapat hehehe

"13 Trivia dan Fakta Menarik Mengenai Youtube"

Hamzah Ian said...

nyahahaha.. lg stuju..

Lia3003 said...

alamak, x boleh nak tengok video tu, nape ek? ni video sal apa?

hasni said...

salam kak
lucu gila vidoe ni
hasni gelak smpai terkeluar2 air mata
hahaha

fndrocka said...

sometimes i dont like to do wht ppl expecr me to do..huhu

Along Tapa said...

tu menunjukkan manusia mempunyai sifat ingin tau yg tinggi...hehehe....call la aku...tapi aku pakai celcom.... :p

Gorengbaek - Cerita rumah baru lagi...

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

huhu nabila ni mcm2 la

hr tu x dpt msuk blog ni ade malware detect... skg da ok huuuu

Tapak Kaki said...

degil tu memang semua orang ada.. menda yang mecurigakan tu la yang buat kita lagi nak tahu..kan?hehe

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

eh...takpe...itu pun satu ilmu..terima kasih.. :)

thnk juga tuk bdy wish tu...hehe... ;)

HYE DILLA ;

sy pun..kalau kena sure sy angin..tp bila fikir2 balik...salah kita gak..sape suh degil..yer tak..? :)

HYE MIMIEY ;

la..kenapa tk boleh tgk..? xpe la tu...vid ni lebh kurang mcm cerita Just For Laugh...cerita yg suka mengenakan org..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

HYE ILA ;

hehehe...sy pun mcm tu gak...degil...biasa la sifat rasa ingin tahu manusia yg tinggi.. :)

HYE PENA ;

hehehe...betul tu.. :)

HYE PAWAKA19;

pandai betul dieorg ni pasang taktik kan..? tak mana2 la dieorg nyorok kt dldm kotak tu..hehehe.. :)

nabilah_2908 said...

HYE HAMZAH ;

(^_^)

HYE LIA ;

line intrnt problm kot..enth la..

vidoe ni..lebih kurang mcm dlm cerita Just For Laugh..yg selalu kenakan org... :)

HYE HASNI ;

wslm...hehehe..bagus la HAsni terhibur..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

HYE FNDROCKA ;

sama lah..tk salah kalau kita berdegil..tp perlu kena pada tmptnya.. :)

HYE ALONG TAPA ;

yupp...betul tu...

alahai..pakai celcom..mn ada free...huhu.. :)

HYE MISS XYZ ;

melware hari tu dtgnya dari Geng Blogger...mana2 blog yg ada badge Gb.akan kena...sy dh buangkn badge tu...skrg ni baru la ok semula.. :)

HYE EN TAPAK KAKI ;

hehehe,,,betul tu..tk di nafikan sy pun degil gak.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...