Monday, August 23, 2010

APA CERITA HARI INI...?



Hello lovely fwens.......Happy Monday...

hari ni....alhamdulillah....I dah sihat seperti biasa...terima kasih yer di atas ucapan get well soon dari you all semua dalam n3 yg lepas...

ramai gak yang sayang kat I...hehehehehe......( oppsss....terperasan lak....)




Kenapa lambat update hari ini...??

I nampak...ramai juga yang masuk blog pagi ni..masuk kejap then keluar balik...I tau bila tengok takde n3 baru...tu yang you all cepat-cepat keluar balik kan..?

sorry yupp....masih ingat lagi tak dengan n3 ini OH SCARY...!!!

PC asik buat hal jer....dah tukar monitor pun...masih sama...so I dah call dah Abng Tech...



Abng Tech tu kata....myb dah lama tak di service and besar kemungkinan RAM rosak....I ni tak tahu sangt pasal komputer ni...hanya mendengar saja lah....

so...abang tech tu pun dah bawa CPU pergi bersamanya...



susah gak CPU tak de...nak buat kerja pun tergendala....more...sekarang ni I guna PC org lain...tapi yang tak bestnya PC ni dekat jer dengan Boss...huhuhu...peratusan tuk boss tahu segala aktiviti adalam dalam 80 %....

nak buat kerja...data-data dalam CPU tadi....nak blogging macam selalu...rasa tak best lak...nati boss nampak...macam mana...??

mau tak mau..terpaksa la berpura-pura buat kerja... (^_^)

hari tu Miss Red sakit....I lak yang sakit....hari ni PC lak sakit....lepas ni...?? hope takde la yang sakit lagi....

tapi.....I akan cuba gak jalan senyap-senyap ke blog you all semua...





ok lah....ni jer la kot cerita tuk hari ni....nanti kita jumpa lagi...

take care dear fwens.....I love you..........http://laymark.com/i/m/m032.gif




36 comments:

Wawa~* said...

tension kan kalau pc sakit... guna pc lain mmg x sama... alhmdlillah nabilah dh makin sihat ^_^ hrp pasni xde apa2 la yg sakit lg...

Prince Halilintar said...

yeah nabilah da sihat..tapi prince bz giler la rini,ni dtg pun reply komen jer..klu sempat prince post n3 baru t..

p/s:nanti dpt pc baru la tu..hehe

redNing said...

dh sehat ek...alhamdulillah

aliesha kirana said...

hehehehe... tu la.. AK pn kalu bos ade dekat, mmg kene buat2 rajin walopun tgh xde keje.. heheeh... sabar byk2 yer..eheeh~

Mr Noble said...

sakit berjangkit ker? baik kuarantin je :p

En iLham said...

haha
takpe kak
pasni mesti komputer dah sehat semula bolehlah berblogging seperti biasa
hehe
kejap je tu

kodok hijau the ghost writer said...

bosssssssssss dia main belogg bos... sebab tu pc rosak hahahha

PIDUT ASiS said...

bagitau boss dia..nanti pidut naik pangkat..kuikuikui

Post Terhangat...
Manusia Durjana

Teletubis said...

boss,ada orang tengah berblog time kerja..(boss,duit kopi sikit..)

Entri Cilanat!!!
Cilanat!!!Pesal Ko Follow Bontot Aku Ni??

Dilla Ady said...

boringnye la kan kalu pc takde..dilla kalau pc rosak camni..konpem merajinkan diri mengemas ofis..

abih da tu jek satu2 nye pc yg ade..kena la tunggu gak die siap servis..sementara tnggu tu takkan nk melanguk jek kan..

MiMiEy :) said...

baguslah akk dah sihat :)
hehe, nanti bos tau kena potong gaji lak..
hahaha

nie email mimie

mimie.koreangirl@yahoo.com

thanks =)

Amni said...

ingatkan amsih student. rupanya dah kerja yer... keja kat ne ni?

kella said...

nabilah tak sihat ya..

sorry lah tak menjenguk ke sini..

biasalah kengkadang tu tak sempat, pc problem la.. mcm2..

apapun kita doakan semuanya bertambah baik.. :)

senyum sokmo! :)

Cik Akma said...

hahah comel je gmbr takot kantoi ngn boss. ahha :P

y@n@ M!B said...

duk dkt dgn bos mmg sgt xbest..huhu~

tp org muda belia otak amat geliga so xde hal lah kn...ngee~ =p

Along Tapa said...

ko cover la dengan gebor taknak bagi boss ko nmpk~~~

PUPUT said...

mst nabilah susah hati ek bila pc rosak ni..ye la..blogger tegar kan..pinjam org pyer xbest..feel lain..semoga pc cpt sembuh ek..hehe..samat berbuka jugak ek..^_^

ainz said...

Alhamdulillah kamu dah sihat.. :) bleh plak pindah sakit kamu tu pd pc,kn?sehati sejiwa btul kamu dgn pc kamu tu.. :)

syahira ariff said...

oww ptutla jarang online pun
skang nie online guna aper?

nablah thanks sbb sudi bagi kad raya
nnti kita berbalas2 kad raya eh
tunggu sy hantar e-mail k
=]

Kazaztan Team said...

heppp..ape yg terhendap2 tuuu...[boss tegur dr belakang]

senorita_alynne said...

bestnye dpt online kat opis. alynne mmg x dpt lgsg la..x smpt nk layan tenet..kje melambak2 smpi x cukup tgn :D

maRShA said...

cianny siz..sory la xtaw siz skit.. jrg on9..final around da crner..alhmdlillah la law siz dh shat..he3...

Sarah Ramora Rosli said...

ahaa, padan lah jarang update :) semoga cepat sembuh ya pc tu sis nabila :D

aque said...

wah.. beshnye da sembuh... :) hehehehe.... alhamdulillah.. hehhehe.. sekarang doakan pc nabilah semboh cepat2 pulak ok ;)

pawaka19 said...

asalkan nabilah sihat2 aje..yek

"Kasut Termahal Dunia Tapi Bukan Kasut Raya"

PinQib said...

PC NYAWA SEORNAG BLOGGER

LiFe KaMi said...

tak kantoi ke tu ntah boss blogwalking skali...hehe

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

hoh nabila curik tulang neyh 2 minit mesti toleh blakang kuang2 tkt bos ade huhuuhuhu

mahira oya said...

comel yg jln senyap2 tuh..

E.d.Y said...

tau2 boss pun baca blog ni..macam mana??

nabilah_2908 said...

HYE WAWA ;

yupp..betul tu...sm gak kalau nk update blog..bahan2 semua xde.. thnks ya...alhamdulillah sy dh sihat.. ;)

HYE PRINCE HALILINTAR ;

xpe..kerja tu lg pntg kn..? ;)

HYE MR RED ;

yupp..thnks.. ;)

HYE AK ;

hehehe....kdg2 siksa gak bila pura2 ni kn..? ;)

HYE MR NOBLE ;

hahaha...xmo la kena quarntn.. :P

HYE EN ILHAM ;

tul la tu..hope kejp jer la...dh kul 10 lebih dh ni..abng tech tu lum hntr lagi cpu tu..tgh sabar menanti.. :)

nabilah_2908 said...

HYE KODOK HIJAU ;

shuhhhh..!!! jgn le bg tau... :P

HYE PIDUT ;

lm dh tk nmpk pidut kt sini...

jgn le bg tau...huhu...xde nye boss nk bg naik pngkt.. :P

HYE TELETUBIS ;

alahai....xpyh le bg tau..xde keje nk buat nih...kalau xde blog...boring la...huhu.. :P

HYE DILLA ;

ha...kalau tk de PC...sure boring...haih..boleh mati kutu.. ;)

HYE MIMIEY ;

heheh..xde la sampai kena potong gaji....paling2 pun kena warning kot..enth la.. :)

HYE AMNI ;

yupp..sama macam amni dh kerja...tp sy kerja kt melaka... :)

nabilah_2908 said...

HYE KELLA ;

xpe la tu..sy pun jrg dh masuk blog kella...baru2 ni jer free.. :)

HYE CIK AKMA ;

cute kn..? jumpa kt umh pakcik google.. :)

HYE YANA ;

yupp..mmg tk best...nk blogging pun kena senyp2..speaker dh off awal2..takut kntoi..(^_^)

HYE ALONG TAPA ;

uish...gebor...lagi la boss perasan...ish..ish..ish.. :P

HYE PUPUT ;

hmm...betul tu...kt PC sy..dh set mcm2..mudah jer..kt sini..payah..

tp ok la ada gak PC...kalau xde..? haih..mati kutu sy kt office nih..hehehe..

thnks puput.. (^_^)

HYE AINZ ;

hehehe...myb masa sy batuk2 dpn PC hari tu..virus tu berpindh kt PC..tu yg dia jd sakit.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE SYAHIRA ;

xgak..sbb hari ahad mmg sy tk on9..rehat buat seketika...

ur welcome..nntikn abng posman dtg rumah yer...hehehe.. ;)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

hehehhe...boss pun tgk leka ngdp lppy dia...nth2 blogging gk kot..opss...(^_^)

HYE ALYYNE ;

kt sini..tgk keadaan...time bnyk keje...bnyk sngt...time xde keje..mmg tkde keje lngsung.. :)

Alynne bahagian account eh..?

HYE MARSHA ;

its ok dear...good luck eh tuk final.. ;)

HYE SARAH ;

hehehe..thnks dear.. :)

HYE AQUE ;

thnks Fara....(^_^)

nabilah_2908 said...

HYE PAWAKA19 ;

sy dh sihat dh ni...thnks Mel.. :)

HYE PINQIB ;

yeah.....setuju...!! (^_^)

HYE LIFE KAMI ;

hehehe...tk tau la...tak kot.. :)

HYE MISS XYZ ;

heheheh....betul la tu...haih...mcm mn tau nih..nmok eh...? :P

HYE MAHIRA ;

sy korek2 kt rumah pakcik google jer tu.. ;)

HYE EDY ;

oh.....tidak..!! jgn la masin mulut EDY tu...huhu...silap2 kena private jer blog ni nnti.. :)

Tapak Kaki said...

apasal gambar abg tech tu nampak bontot..? ni mesti skodeng time dia tengah repair kan...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...