Wednesday, August 18, 2010

HEADER IMPIAN



Hello readers........hai

I nak join contest yang telah di anjurkan oleh AIZ..iaitu Contest Header Impian

http://1.bp.blogspot.com/_IblxFtfPc6o/TGiCy4ej1iI/AAAAAAAABzM/BsMyrdspCwk/s1600/header-impian.png

I pinjam jap dari blog Aiz

Syarat-syaratnya :
1. Peserta hendaklah menceritakan tentang bagaimana peserta mengenali
Aiz
2. Nak Header yang macam mana
3. Cara penulisan..guna loghat masing-masing...xmo skema katanya.



♥♥
**************************************************** ♥♥

apa lagi.....jom la kita mulakan....

sebelum tu kan.....I ni memang lahir dari Melaka...tapi loghat Melaka...tak guna sangat pun..cara percakapan macam biasa jer...so....I guna bahasa yang biasa jer la yupp....pang



bagai pucuk dicita...ulam mendatang...I memang tengah reka-reka layout baru untuk APA KATA HATI...dalam masa yang sama...tengah reka-reka header sekali...tiba-tiba Aiz lak anjurkan contest ini...so....takkan lah nak lepaskan peluang ni...?

dapat header free....biasanya kalau nak suh Aiz buatkan header....ada bayarannya kan Aiz ..?wek

http://service.aizbatucampur.com/header/duniacupcake.png

salah satu Header ciptaan Aiz .. smart kan..??


emo12 Bagaimana I kenal dengan blog Aiz ??

kalau tak silap....I jumpa blog Aiz melalui GengBlogger , first time masuk...I dah berkenan kat blog Aiz nih..terus la follow...and I ikuti setiap n3 dari blog ni...lama la juga...awal bulan Mei kot..tak ingat dah...

http://www.gengblogger.com/images/adminlogo2.png

sebelum kenal dangan blog Aiz ... I selalu juga jenguk-jenguk FCU Community...pernah juga join contest yang di anjurkan....nampak kan pak guard macho yang setia berkawal di sebelah kanan my blog ni..? itu pun dari FCU Community gak...rupa-rupanya FCU Community tu kepunyaan Aiz juga..

emo12 Apa yang menarik tentang blog Aiz ?

menarik sesangt....dulu...banyak tutorial..tips dalam berblog...tips-tips yang diberikan sangat membantu...tapi sekarang ni....sejak di gangu oleh Si Anonymous....dah takde lagi dah tips2 yang best tu...

so kerja-kerja I untuk membangunkan layout baru untuk APA KATA HATI juga turut terbantut...sebab ketika itu I tengah ikuti step by step yang Aiz tunjukkan untuk membina layout sendiri..jahat betul Si Anonymous tu.....ish..!!

tapi Aiz bangkit balik setelah dia mendapat pen ajaib...blog Aiz kembali meriah dengan lukisan-lukisan komik...beserta gaya tulisan yang bersahaja...yang penting..sangat best..!!!


emo12 Nak header yang macam mana...??

macam mana eh...?? erm....yang penting perlu ada 'Heart'..colour...red..dark pink...purple..tak pun hitam putih pun cantik gak....

design...terserah pada Aiz .. I yakin...Aiz mampu hasilkan header yang cantik & smart..



ni salah satu contoh Header yang I buat...x cun kan..?? huhu..

nampak kelam..tak berseri...patutnya kat heart tu ada warna...tapi dah lupa la macam mana nk warnakan guna photoshop..

so...itu sajalah buat masa ni.....

♥♥ **************************************************** ♥♥
guys.....wish me luck...!! ye

kalau you all berminat nak join pun boleh....click saja lah nama Aiz maklumat yang lebih lanjut ada di sana....ye


p/s : sedang berkira-kira untuk membeli domain sendiri....sekarang ni masih buat survey..myb pada 2nd anniversary tuk APA KATA HATI....blog ini akan punyai domain sendiri..doa-doakan la yupp..

28 comments:

Nur Areefah said...

semoga dapat header yang menarik ^_^

En iLham said...

insyaallah boleh menang ni
hehe

AiZ said...

^__^ bestnye cara kita berjumpak ^__^ hakhak.. nanti leh jumpak dating terus yek.. ngeh3..

Nak beli domain ek?.. nih aiz syorkan.. beli hosting basic netkl.. nabila akan dapat percuma domain.. Harga nye RM60 setahun..

Psst.. btw, gud luck yek ^__^

aliesha kirana said...

gudluck nabilah! hehe...
tahniah sbb dh nk beli domain.. bagus2~~hehe...(^_^)

redNing said...

gudluck k...
dh ada domain sndiri makin rancaklah bloggin' ye tak

E.d.Y said...

gudluck...kalau menang makin cantik dan popular la blog ni..hehe

PUPUT said...

gudluck nabilah..nabilah wat lawa..suka font tu...semoga menang ek..^_^

Wawa~* said...

good luck nabilah! hope awk mnang~! ;D

MK Kimi said...

smg menang...=]

cepat beli domain sndiri sblum dkebas org.hehe

mummy_ayu said...

good luck...ayu pun nak join jugak, tapi lum lagi..

Tapak Kaki said...

aku bet ang mesti menang punyer.. chayok untuk APA KATA HATI..

syahira ariff said...

wah nabilah dah nk beli domain
bestnyer!
teringin gak nak beli tapi takde duit


semoga berjaya
kalau dpt header aiz tu mmg untung!
cool giler

Along Tapa said...

semua wish ko menang....aku nak wish aku menang la....haha...padahal aku tak join pun...sayang nak tukor burung berapi tu...beli domain??hmmm...belum masa kot lagi aku nak pikir tahap tu...hehe~~

Blog nostalgia budak Muor - Disaat waktu terhenti...kosong

Dilla Ady said...

gud luck la ye nabilah tuk contest nih...

tp yg nabilah wat tu pun not bad apeee..kalu dilla wat, konpemmm...hihihi..

wanes said...

hello nabila, moga berjaya..

Mak Su said...

oohh..slamat berjaya ya nabilah :)

MiMiEy :) said...

mimie doakan akk berjaya :)

lieya orange M.I. said...

gud luck..nnt kalau menang minta la satu wat kat kita nyer gk..hihiii(sungguh takmalu ini perempuan)=p

pawaka19 said...

canggih gak design dia..mel pon tak mampu nak wat.basic ajer

"Jam Terbesar Di Dunia ,Mecca Royal Clock Hotel Tower"

Hariz said...

Semoga Tercalon~

nirelwof said...

all the best...=)

LiFe KaMi said...

kami sokong dr blakang jer semoga nabilah berjaya..

nabilah_2908 said...

HYE AREEFA;

thnks... :)

HYE ILHAM ;

thnks..!! (^_^)

HYE AIZ;

netkl..pernh dgr gak pasal ni..nnti sy pergi survy..thnks aiz.. :)

HYE AK ;

terima kasih..doa2 kn lah moga impin sy mnjadi kenyataan.. :)

HYE MR RED ;

harap2 mcm tu la..hehe.. :)thnks ;)

nabilah_2908 said...

HYE EDY ;

huhu...terima kasih.. :)

HYE PUPUT ;

suka font yg mana..? kalau puput nk..sy boleh tlg ajarkn mcm mn nk dptkn font tu..(^_^)

HYE WAWA ;

thnks..!!! (^_^)

HYE MK KIMI ;

errr...ada yg nk ambil nm domain saya ke..? huhu...

tk boleh cepat sngt...nk beli pun..myb dalam bulan 11.. :)

HYE MUMMY AYU ;

thnks..join la...moga berjaya.. ;)

HYE TAPAK KAKI ;

erm...harap2 mcm tu la..sbb contest ni bedasarkan pd cabutan bertuah...thnks.. :)

nabilah_2908 said...

HYE SYAHIRA ;

mcm tu la plannya...skrg ni..ada gak domain yg murah...RM 10 setahun...

thnks syahira.. :)

HYE ALONG TAPA ;

try la join..if menang..leh request suh kekalkan burung tu.. ;)

HYE DILLA ;

yer ke..hehe..bagi sy tk berseri sngt...myb kena tmbh warna sikit.. :) thnks... (^_^)

HYE WANES ;

terima kasih.. ;)

HYE MAKSU ;

terima kasih.. :)

nabilah_2908 said...

HYE MIMIEY ;

thnks dear.. ;)

HYE LIEYA ;

huhu...kena minta aiz buatkan la.. ;)

HYE PAWAKA19 ;

tu la....smrt kn..? sy pun kalau buat header...guna power point jer...hehe.. ;)

HYE HARIZ ;

thnks..!! (^_^)

HYE NIREWOLF ;

thnks.. ;)

HYE LIFE KAMI ;

terima kasih.. :)

kak ina mail said...

okeylah tu , tak lama lagi nabilah dapat header baru.semoga berjaya menang contest tu..

Prince Halilintar said...

semoga berjaya mendapat domain sendiri nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...