Tuesday, August 31, 2010

MERDEKA....!!!!



Happy Independence Day Malaysia....!!!!!







semoga negara kita terus aman dan makmur.....insya'Allah....pang

p/s :

masih lagi menggunakan line free...line ini hanya boleh digunakan pada waktu pagi sampi ke ptg sahaja..waktu malam dah tk dapat dah..haih...dah macam office hours la pulak...sampai sekarang I masih lagi tercari-cari tuan empunya line ini...

projek hari ni....hantar Adin ke Melaka Sentral...dia nak balik UPM kul 10 nih...then ronda-ronda Jusco Bandaraya....wee huu.......


31 comments:

syahira ariff said...

haha
malam nnti datang umah saya la
guna line saya plak
meh nak bisik password line kat telinga tu
=D

maRShA said...

slamat hri kmerdekaan siz!! best ny dpat line free..line kt cney dh bngong2 dh cs hjng blan..ho3.. neway,hve a nice day siz =D

E.d.Y said...

SALAM MERDEKA...
MERDEKA!MERDEKA!MERDEKA!

ainz said...

Waaahhh...nak gak join round2 kat jusco bandaraya!baru pegi minggu lepas..tu pun sbb nak pulang buku..heee..family ain jarang ke sane..biase kat jusco ayer keroh..

aque said...

salam merdeka ;)
hehehhehe wah jalan2... fara pown nak g jalan juge.. g semban je... hehehe... lalalala

Mummy Dasy said...

salam merdeka...

y@n@ M!B said...

wah line free misteri..hehe~

slmt hari merdeka! mmg syok ada cuti..yeayy! ^_^

MiMiEy :) said...

MERDEKA
MERDEKA
MERDEKA
MERDEKA
MERDEKA
MERDEKA
MERDEKA

selamat hari merdeka !
hoho,

Mr Noble said...

selamat merdeka! :D

nur said...

merdekakan minda dari anasir yg x besh..!!
ehehe

Happy Independence Day Nabilah!! (n_n)V

pawaka19 said...

Happy merdeka day Nabilah..cantik nabilah design..

New Entry "Saya Bodoh Kerana....? "

Prince Halilintar said...

Selamat hari merdeka..best tgk bunga api dekat atas rumah prince je..hehe

Cik Akma said...

merdekaaa! heheee =)

senorita_alynne said...

salam merdeka! ingt lg dlu mse kecik bonda selalu bwk g tgk perarakan kat dataran merdeka. sgt memori lah! next my turn lak nk bwk anak..hehehe

Judiene said...

hey there
salam kemerdekaan
dah shopping raya??
hehehe

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

slmt hr kebangsaan nabila =)

LiFe KaMi said...

salam merdeka nabila...

hamzah ian said...

gua sayang malaysia.. hehehe

redNing said...

merdeka

aku bangga aku anak malaysia

Amni said...

Heeeee.... saya sambut merdeka kat pedalaman.. terima aksih bagi pandangan kat entri sebelum ni.. saya ada sambungan kisah tu... jum baca... hihi...
Kerana Satu SMS lagi

Dilla Ady said...

selamat hari merdeka nabilah..

untung ye dapat free line..dilla pun kalu bwk lappy adik ke office dapat gak gune line free nih..baik sungguh la hati org yg tak letak password nih kan..huhhu..

nabilah_2908 said...

HYE SYAHIRA ;

kalau umh kita sebelah menyebelah...on jer..hehehe.. :)

HYE MARSHA ;

slmt hari merdeka juga...hehehe..sabo jer la.. :)

HYE EDY ;

slm merdeka juga buat Edy.. :)

HYE AINZ ;

kt jusco tu best kalau nk pi cari baju...bnyk pilihan...

sm lah biasa nya lbh suka pi kt ayer kroh..kecik..mudah sikit nk berjalan...nk beli brg2 pun dh tua tmpt kt mn..tk yh tercari2..hehe..

ntah2 kita pernh berselisih tk..? hehehe.. ;)

HYE AQUE ;

g serembn pun besh gak... ;)

aliesha kirana said...

Salam Kemerdekaan Nabilah! xpe, niat org tu nk kongsi line la tu.. kalu xmesti die dh letak password..ekekeek~

nabilah_2908 said...

HYE MUMMY DAISY;

slm merdeka juga buat mummy.. :)

HYE YANA ;

hehe..betul tu..cuti itu sngt bermkna.. :)

HYE MIMIEY ;

slmt hari merdeka juga tuk mimiey.. :)

HYE MR NOBLE ;

slmt hari merdeka juga.. :)

HYE NUR ;

yeah..!!! happy merdeka 2 u 2.. :)

nabilah_2908 said...

HYE PAWAKA19;

slmt hari merdeka juga buat Mel..hehe..terima kasih.. :)

HYE PRINCE HALILINTAR ;

wah...bestnya...sy lak...lum smpt kul 12...dh pengsan..hehehe..tgk kt tv jer.. :)

HYE CIK AKMA ;

happy merdeka 2 u 2.. :)

HYE ALYYNE ;

pernh join tk perarakkan merdeka..?? heheh..

xpe nnti time anak dh besar hari merdeka dh tk jatuh pada bulan ramadhn lagi..so boleh la tgk perarakkan :)

HYE JUDE ;

slm merdeka juga...

shopping raya...? dah...hehehe..awl2 puasa hari tu.. :)

nabilah_2908 said...

HYE MISS XYZ ;

slmt hari kbngsaan juga tuk miss.. ;)

HYE LIFE KAMI ;

slmh hari merdeka juga.. :)

HYE HAMZAH LAN ;

yeah...sy juga syg malaysia... :)

HYE MR RED ;

lama dh tk nmpk...busy yer..? :)

yeah..pround to be malaysian.. :)

HYE AMNI ;

mcm mn sambutannya...best tk..? :)

HYE DILLA ;

itu la pasal..yg best nya..line ni office hour...mula2 ingtkn dpt kt dlm bilik jer...bila bawa turun bawah...dapat gak...

habis satu ruamh sy khabarkan tntg line ni..sudahnya ayah sy pun trus on lappy dia..tgk laman2 web yg dia tk boleh tgk masa dia kerja.. :)

HYE AK ;

erm..mungkin juga...if tk..msti awl2 dh letak passwrd..msti org tm dh bagi tau awal2..yer tak..? huhu.. :)

Wawa~* said...

salam merdeka buat nabilah~

mahira oya said...

comel!!
merdeka!!

nisa said...

nk komen jugak walau semlm ari merdeka.. hehe..

nabilah, selamat merdeka k...

Tapak Kaki said...

aku sambut merdeka dalam bilik je seharian..cuma malam merdeka je kuar cari pasal.hehe

PinQib said...

aahh.. ak anak buln merdeka.. tp ak x smbut merdeka.. macam xda jiwa raga lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...