Tuesday, August 03, 2010

PENAT



Hye fwens..........hai

baru jer ni mampu menarik nafas lega...kerja-kerja dah selesai...pergh...keadaan office sekrang ni...macam tongkang pecah...kertas bersepah-sepah sana..sini...



ni baru kat atas meje...tak tengok kat bawah lagi...huhu..

ni la boss ku yang terrrsayangg....suka bebeno buat kerja last minit....more...dia ni dah la perfectionist...semua kena lengkap serba serbi...tak ke haru...
alahai......dah masak bebeno dgn Mr R nih..tak pe la tu....nama pun boss....ikutkan jer la....ye



tengah-tengah print...kertas lak tersangkut...haih..tangan ni dah la bambam..jenuh nak tarik cebisan kertas yang tersekat dalam printer tu...

cobaaann.................( versi Pendekar Bujang Lapok)



lepas dah print 3 set document XXX..bila nak binding...tengok-tengok kabur jer semua...

masa ni la nak habis ink....tukar yang baru...kena print balik..

cobaaannnnnnnn.........

hari-hari yang memenatkan.....semalam..I balik kul 1030 malam tau...siapkan kerja-kerja ni..pagi ni sambung balik...

pergh....penat....sangat penat....!!!


sorry lah....terpaksa baca bebelan I...huhu...

ok lah..apa kata kita relax...baca comic yang I jumpa kat rumah Pakcik Google tadi...



hahahaha....adakah ini sering terjadi di kalangan you all semua..??

kalau tak nampak..sila right click yupp.. :)


itu sahaja untuk hari ni....I nak pi luruskan pinggang jap kat pantry room....nanti I singgah ke blog you all lak ye.. pang

26 comments:

aliesha kirana said...

haha...AK sllu cmtu..xde pe nak citer pn nak citer jugak..hohohoh...

Cik Kaler Pensel said...

i ari2 pom mcm dlm komik tu. =(

nisa said...

sian dia.. saba2 k.. kje tetap kje g la ngular sebentar smbl minum teh.. hehe

Fara said...

mmg cubaan betol ble bab2 keje ni kan.
trutama ble bos byk ragam...
tp nk carik mkn punye psl.
kene sabo je lah.
hehe.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ko pecat je bos ko tu.. senang ceta

Salmia said...

hye..
sama la.. sibuk betul skang ni. nak blog pun tak ada idea. huhuu

y@n@ M!B said...

ololo cian..pasni rehat la puas² b4 dpt keje baru lak =)

err klu ai xde idea nk blog psl apa, ks tggl je blog tu..hehe~
tp idea kartun tu pn menarik gak..ngee~

Prince Halilintar said...

bersepah tu baru nampak cam keje sket..hehe

kak ina mail said...

ko punya meja cam akak je, bersepah.sampai bawah kaki pun ada.tapi akak kes lain, malas nak fail.boleh gitu

MiMiEy :) said...

sian akk.
mesti penat giler2 kan?
tp kagum dengan semangat akk bekerja
tabik spring lowh!!

selamat bekerja :))

~cik tiram~ said...

sabo je lah ye.hehe...

Kazaztan Team said...

iye mmg selalu cam tu..time kite nak cepat la die selalu buat hal...printer tak ada ink la...jamme la...tersangkut la..kertas abih la...mcm2

Bukan Eciz said...

lagi letih kalau tak dapat2 keje. kn? ;)

Mr Noble said...

haha! patut aa penat. ape lagi, balik umah tdo zzzz la :p
betul tu ckp Bukan Eciz. dah berapa lama tanam anggur?

redNing said...

apa bleh buat..dh makan gaji ngan org..penat pon penat laa huhuu

saba2

Tapak Kaki said...

aku selalu jugak jadi macam tu.. sekali masalah datang terus tak putus-putus..adoyai.. sabar je la

Along Tapa said...

cantikkeadaan meja ko..haha...kedaan komik tu salu gak jadik kat aku..tapi macam magic jek sbb last2 minit mesti aku dapat idea nak tulis apa..

Blog nostalgia budak Muor - "Mak" aku hilang!!!

Amni said...

selalu. semalam kena bawak kerja balik umah lagi.. huhu...

nabilah_2908 said...

HYE AK;

kalau boleh sy nk elakkn dari jadi macam dlm komik tu...hehe.. :)

HYE CIK KALER PENSIL ;

tkpe..awk baru lagi kn..nnti lama2 ada la idea tu..sy dulu mcm tu gak.. :)

HYE NISA ;

kena siapkan semua dulu..baru leh ngular...huhu... :)

HYE FARA ;

ha....betul sngt tu...layan kn jer la... :)

HYE BRUTAL SOLO ;

hmm........

HYE SALMIA ;

sy amat memahami keadaan Mia.. :)

nabilah_2908 said...

HYE YANA MIB;

tksmpt nk rehat pun..lepas publish n3 ni semalam..ada kerja baru...baru nk singgah blog yg lain...dh terbantut..haih...cukup tak suka buat kerja last minit..terkejar2 nih...sabar jer la..

HYE PRINCE HALILINTAR;

mmg tgh bnyk kerja..bukan tipu2 punya.. :)

HYE KAK INA ;

hahahaha....kita sama...(^_^) malas nk masuk file...elok jer bersusun dalam try...kalau boss tau...erk..habis la.... (-_-)

HYE MIMIEY ;

cari makan dik...macam ni la...huhu..

HYE CIK TIRAM ;

hmm...sabar la ni.. ;)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

ha'ah...mcm sengaja je kan..? ;)

nabilah_2908 said...

HYE ECIZ;

hmm...betul juga tu...sabar yer..bnyk2kn berdoa...insya'Allah...ada kerja tu nnti.. :)

HYE MR NOBLE ;

mmg itu la yg sy nk sngt...tp apakan daya....semalam pun balik lambt gak..kul 7 lbh baru balik... :)

HYE MR RED ;

hmm....itu la pasal...kena la sabar...dugaan itu semua.. :)

HYE TAPAK KAKI ;

yupp...sabar jer la...huhu...sorry tk respond ms awk PM sy semalam...sempat baca jer.. ;)

HYE ALONG TAPA ;

hehehe...itu tk tgk keadaan kt bawah meja...lagi cantik.. ;)

HYE AMNI ;

hmm...kalau sy...sy akan cuba sedayanya tuk tknk bawa balik kerja ke rumah...sure bnyk gile kn..? :)

pawaka19 said...

busy tol nabilah yea..sampai tertanya2 pasal blog

"Mak Aii! Sembang Lucah di iPhone 4 pun Boleh?"

nabilah_2908 said...

mcm tu la Mel...letih...tp hari ni..dh free dh...huhu...suka...(^_^)

PinQib said...

penah jugak camtu.. hee. annoying sndiri lak..


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Boys never grow up


I’m no good in having relationship

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

kne dpt anugerah pekerja cemerlang ni... (^_*)

Tapak Kaki said...

ala..tak da hal.. saje je tegur. drop by

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...