Wednesday, August 04, 2010

RAGAM SI BLOGGER



Hello fwens............hai

what a beautiful Wednesday......sejuk dan nyaman sekali....

Mr R takde hari ni sampai esok...huhu.....boleh la rehat-rehat sikit...la..la..la...lala

Ok...hari ni....I nak ajak you all semua baca komik jer la....komik yang berkisarkan tentang kehidupan seorang blogger...just like you and me.....

apa lagi...layannnnnn...............wek


















senyum sorang-sorang bila I baca.....what about you....??

hope terhiburlah hendaknya yupp....ye


p/s : this is not my art work...I ambil dari rumah pakcik google..edit2 sikit..thn letak my water mark...comic ni asalnya dari blogcomics.net tapi...blog itu sudah tidak wujud lagi...sebab tu I tak letak linknya di sini..

40 comments:

aliesha kirana said...

SGT TERHIBUR..THUMBS UP~ HEHEEH~

Fara said...

Muahaha~
Mmg bestlah nabilah.
Dlu pon frh jadik addicted camtu mase kat blog scribbles.
tu yg beralih ke blog bru...
dlu siap kene mrh ngan boyfie.
24hr nk ckp psl blog jeeeeee!!! :P

Mr Noble said...

haha! tu kehidupan blogger tegar je tu :p

y@n@ M!B said...

sy juga tersenyum sorg²..hehe~ memang ciri² blogger tegar nih..huhu~

BIONIC WOMEN said...

best ler kartun tuh..
seb bek ler saya ni blogger ala tegar x tegar...biarpun sibuk berblog
dapur tetap berasap..hahha..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hahahaaha nie kirenyer dasyat sangat nie....

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

♥ suterakasih ♥ said...

hehe kelakar pulak..tegar sgt

fndrocka said...

haha.funny and true.ni karya kau ke..sebab ada watermark nama kau..memg menghiburkan

kella said...

huhuhu.. best best best!
tengkiu ya!
mana dapat ni...
apapun ianya sangat best dan best!

:D

Aqma eUcaLypTus GurL said...

hehe. doktor nk bgi tau dia sakit pun leh hold dulu sbb blog. hihihi. sampai gitu sekali.

Judiene said...

ni rasanye khas utk blog-freak neh
hehehe
thank god i still bleh manage time

ladymiaka86 said...

haha.. best2.. lawak btol..tp hampir kpd realitinya.. haha

latest entry: .: Kenapa Perlu Jadikan Facebook Medium Melepaskan Amarah? :.

kak ina mail said...

cam akak je.itu dulu.sekarang taklah sangat, kalau ada masa baru update.

syahira ariff said...

blogger otai msti terasa
=]
ngeh3
apa apa pun sy suka blog sbb dpt jumpa ramai kawan mcm nabilah~!

redNing said...

hohooo hidup mati ngan blog

Prince Halilintar said...

very funny...tersengih sorang2 sambil diperhati ofismates....hehe

Nur Areefah said...

hehehe memang terasa habis XD

masing2 ada gara tersendiri bila dah addict tuuh XD

Mish Oura.. said...

huhu.. ni mmg btul.. bila kta lama x bukak blog.. mmg rindu la.. :) hehe

LiFe KaMi said...

kartun yg menarik, hopefully jgn jd teruk cam tu,,hehe

Elly & Emmy said...

ooo.. bahayanya.. tapi mama kami dah tak berapa aktif berblog... sebab kami lagik aktif bernakal-nakalan..

pawaka19 said...

wah sumenya fanatik blog

"Mak Aii! Sembang Lucah di iPhone 4 pun Boleh?"

dmx said...

wahahak..:)
kelakaorrnyrr...

MiMiEy :) said...

bos x der, ape lagi..
hoooray.
hahahaha.
bos akk ensem x?
hehehe..
mmg lawak comic 2..

Along Tapa said...

apa sepatutnya reaksi yang patut aku bagi???gumbira???ngahahahahaha~~~~

Blog nostalgia budak Muor - Kegembiraan waktu tidur..

Sarah Ramora Rosli said...

hee, terhibur ;) dapat dekat mana gmbr2 ni?

PUPUT said...

sy pon hampir addicted gak..tp sbb anak kecik2 n still perlukan perhatian jd jarang sket la kena berblogging..hehe..

maRShA said...

ha3...btul r..pas hbis bce gelak sorg2.. komik ney dsokong 100%..ngeh3

Tapak Kaki said...

blogs are only for gays and geeks with no girlfriends??!! aku macam terasa jek..haha

DuniakuAbstrak said...

hahaha..seb baik jadi blogger yg tak brape nak tegar...

Amni said...

saya blogging sebab encik amirul sahaja... lalala... =P

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

great...misi berjaya.. :)

HYE FARAH ;

oh..itu la sbb sebenar kenapa Farah bertukar blog ye..huhu..

HYE MR NOBLE ;

hehehe...tk mustahil akan jadi pada kita 1 hari nnti.. ;)

HYE YANA MIB;

rasa2nya...Yana blogger tegar tak..?

HYE BIONIC WOMAN ;

ha...macam tu la bagus..even sibuk berblog..tanggungjawab tidak di abaikan.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE MIMIEY ;

seronokkn dunia blog ni..sbb tu sampai addicted.. ;)

HYE SUTRA KASIH ;

baguslah awak terhibur.. misi berjaya.. ;)

HYE FNDROCKA ;

nope...ambil kat rumah pakcik google..edit2 sikit..sbb tu letak my watermark.. ;)

HYE KELLA ;

kat mana lagi kalau bukan di rumah Pakcik Google..hehehe... ;)

HYE AQMA ;

hehehehe...itu la pasal.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE JUDE ;

hmm...bagus la macam tu.. :)

HYE CIK SUE ;

myb dah jadi realiti kot...cuma kita jer yg tak tahu..hehe.. :)

HYE KAK INA;

hahaha...ada yang dah mengaku...;P

HYE SYAHIRA ;

sama lah...hehehe..(^_^)

HYE MR RED ;

hahaha...xpe la tu..asalkan mereka2 bahagia... ;)

nabilah_2908 said...

HYE PRINCE HALILINTAR ;

hehehhe...sy...selalu sngt sengih sorang2...kdng2 ketawa tnpa bunyi pun ada..officemate pndg semacam jer...biarlah dia org nak pandang ke apa..bukan kita ganggu dieorg pun...huhu.. ;)

HYE NUR AREEFA ;

tu la pasal...jangan sampai memudaratkan sudah la.. ;)

HYE MISH OURA ;

itu kira ok lagi..ni kalau tak post n3 dlm blog sehari pun..dh macam org sasau..ha..parah dh tu.. ;)

mcm sy...1/2 sasau jer la kalau tk update...hehehehe...(^_^)

HYE LIFE KAMI ;

yupp...harap2 macam tu la.. ;)

HYE E&E ;

jgn nakal2 sngt..kesian kt mama.. :)

nabilah_2908 said...

HYE PAWAKA 19 ;

rasa2nya Mel fanatic blog tk..? :)

HYE DMX ;

hehehe...bagus la DMX terhibur.. ;)

HYE MIMIEY ;

hrumm....boss...tak bape sngt la..lebih kurang sebaya dgn my mom...huhu.. ;)

HYE ALONG TAPA ;

hahaha..suke ati lah...

HYE SARAH ;

kalau Sarah rajin selongkar rumah Pakcik Google..macam2 perkara menarik yang Sarah boleh jumpa di sana.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE PUPUT ;

asalkan tak abai tanggujawab..ok la.. ;)

HYE MARSHA ;

hehehe...bagus la Marsha enjoy dgn comic ni.. ;)

HYE TAPAK KAKI ;

ish..karut jer semua tu... tak yah la terasa bagai..;P

HYE DUNIAKU ABSTRAK ;

huhuhu...jaga2...tak mustahil satu hari nnti awak akan jadi blogger tegar... ;P

HYE AMNI ;

keep it up...seronok jer baca kisah aku & kamu tu.. ;)

E.d.Y said...

haha...lawak2..ni mmg blogger tegar

mahira oya said...

oooo..
haih..blog punye psl memcm peel..

PinQib said...

funny opunyer katon.. uyang last skali sngt menawan kalbu.. hehe'


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Boys never grow up


I’m no good in having relationship

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

hohoho mungkin ade situasi yg mirip2 kot heheh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...