Saturday, September 04, 2010

BLOGWALKING



Hello kawan-kawan......

hari ni I nak selesaikan tag yang dikirimkan oleh AINZ

thnks ye AINZ untuk award ni...lawa tak kalau kasut tu kalau jadikan kasut raya..hehehehe..wek


http://1.bp.blogspot.com/_4ha4T89D5po/THH4PlgvcKI/AAAAAAAAAus/SfvmdAMAQLA/s1600/BLog+-+blogwalking+award.jpg

ini la awardnya....

Kita selesaikan TAG pula yupp...

emo12Apakah yang bermain di fikiran anda sekarang?

macam-macam ada.....

tadi kan on the way g kerja....terserempak dengan scandal lama..tak sangka la leh jumpa dia kt tengah-tengah jalan...kira nya sekarang ni..teringtkat dia la...terinagt zaman sekolah dulu2...

http://4.bp.blogspot.com/_on8TZAWmfCU/Sq0rkkDq8CI/AAAAAAAAAes/F0LP8Uxvp1g/s400/Ex_Lovers_Lane_by_jeffrey.png

terfikir apa la yang dia buat sekarang....dah kawin ke...keje ke...dia buat apa kat sini..balik kampung ke...

kenapa dia dah tak smart macam dulu.....macam dah tak terurus....sakit kah dia...??

ha....macam-macam soalan...yang pastinya soalan itu takkan terjawab sampai bila-bila...huhu..


emo12Apakah nama samaran anda

banyak la juga.....

ada yang panggil Zafira

ada yang panggil Fira
ada yang panggil Nabilah [ macam kamu-kamu semua....pang ]

ada yang panggil Zaffy


emo12Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?



Saya sayang family saya

Saya sayang diri saya

Saya sayang kamu...kamu...kamu semua.....


emo12Panggilan untuk si dia?

hrumm...nanti bila I dah jumpa Si Dia...I bagi tau eh..


emo12Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?

tak banyak....I nak sebutir bintang yang ada di langit...boleh...? wek




emo12Blog mana yang anda selalu lawat?

banyak sebenarnya....meh I share 1 blog yang I memang selalu masuk..

I suka masuk blog KARI NGERI

http://4.bp.blogspot.com/_i3SLa1vYu3I/TDZRX6880KI/AAAAAAAABpI/L301qGvM0cQ/S1600-R/kariNgerii.jpg

kepada yang suka benda-benda yang seram lagi ngeri...contohnya macam mayatberulat..mangsa rogol kena kerat 16 ke....boleh la masuk blog ni...

kepada yang tak kuat semangat.....di nasihatkan supaya JANGAN masuk...


emo12Sila tag 15 orang blogger

ala....part ni yang lemah....I rasa ramai kan yang dah dapat award ni.....so...I tak mo la share pada siapa-siapa..boleh kan...?pang


wokeh....itu saja lah untuk hari ni...nanti kita jumpa lagi yupp..

take care dear fwens.....selamat berhujung minggu...

I love you.........muah

24 comments:

yiazmat_horror said...

wah..ngeri jek blog kari ngeri tuh,.betol2 kaw...hegege..
selamat berhujung minggu jugak..
have a nice day..
selamat bershopping sakan..hehe

PinQib said...

memng ngeri.. xleh tidowwww

PinQib said...

memng ngeri.. xleh tidowwww

MiMiEy :) said...

congrats kak..
nak tengok ar blog 2.
hehehehe

Tapak Kaki said...

banyak betol nama samarang ang.. mak ang panggil ang apa? takan zaffy kot..hehe

BLADE EDGE said...

blog tu mmg xde censored langsung. peringatan dah diberi kat blog tu, so sendiri mau ingat la...kalau rasa xsanggup, baik xyah masuk blog tu..

anyway kalu ada sesapa nak juadah bukak puasa yg best tu, try la klik sini:

JALAN-JALAN SAMBIL MAKAN

HEHEHE.....

Mr Noble said...

pehh, tgk gamba tu je dah ngeri. x jadik aa masuk

redNing said...

slmt brhujung mggu

aliesha kirana said...

rrrr...ngerii...takut nak masuk..hhuhuhuh~

NichKhun said...

ah sedey nye jumpe skandal lama.. tambah2 lau penah ade kenangan yang sangat manis ngan sidia.. huhuhu

DiNa-DiaNa said...

wah..mesti berjiwa kental ne suke masuk blog tu...

dina tarik diri dulu nak tgk..ngeri ngan rase nak muntah nnt..huhuhu..

ceceplos suhaimi said...

kari ngeri~~ I LIKE!!!! WAHKAHKAH!!!(ketawe kejam!!)

Along Tapa said...

kari ngeri...aku ingat ko tak layan blog tu...hahaha..

ehem ehem...terserempak ex ek...macam sama jek cerita kita...lalalala

Gorengbaek - Jom kita bekerjasama

fara said...

nabilah,
frh tak sanggop taw bace blog kari tu.
ngeri sgtttt!!!
huhu~

ainz said...

Xmau klik..tgk gmba pun dah ngeri..apetah lg kalo masuk..mau termimpi2 mlm nnt..(Better dr mimpikan si dia,tul x?)hee..

nabilah_2908 said...

HYE EN JABAR ;

lagi ngeri..lagi la best...tul tk..? :)

HYE PINQIB ;

alahai....xde la ngeri sngt smpai x boleh tido.. ;P

HYE MIMIEY ;

kalau tk kuat smngt..jgn tgk tau.. :)

HYE EN TAPAK KAKI ;

eh xde la...kt rumah my mom pangil Zafira...full....(^_^)

HYE BLADE EDGE ;

yupp...dh ada peringtn awal2...if ad yg dok complaint..kasi ketuk je kepala dia..huhu... ;)

nabilah_2908 said...

HYE MR NOBLE ;

ala...Mr Nole kn lelaki...sure jiwa kental punye...sure leh je msuk blog tu..best tau...hehe.. :P

HYE MR RED ;

u 2...slmt berhujung minggu... :)

HYE AK ;

hehehe....kalau mcm tu tk yh la masuk...nnti tk leh tido mlm..terbayang2..termimpi-mimpi..hehe.. :)

HYE NICH ;

erm...tkde la sedih mn...sbb time tu sekolah lagi...kalau dikenang-kenang balik..kelakar jer...hehe.. :)

HYE DINA ;

hehehe...separuh kental jer...if tk sngup nk tgk...sy terus keluar..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

HYE CECEPLOS ;

hehehe..sila la masuk.. ;)

HYE ALONG TAPA ;

sy mmg mint bnda2 ngeri mcm tu..hehe.. :)

nnti cite la pasal tersermpk dgn ex tu... ;)

HYE FARAH ;

hehehe....lum masuk..lum tau tau...besh blog tu.. (^_^)

HYE AINZ ;

apa kata try masuk dulu...mana la tau x ngeri mana...hehehe.. ;)

Amni said...

tak nak amsuk...tengok gambar dah rasa semacam je kat dada ni.. huhu...

Nudi said...

menakutkan je blog tu

Cik Akma said...

zafira? nice namee ;)

Wawa~* said...

thniah for the awards nabilah... :)
sy tkut benda2 seram ni, huhuhuhu

E.d.Y said...

haha..mengerikan betul

nabilah_2908 said...

HYE AMNI ;

rugi tau Amni tk masuk..besh sngt..hehehe.. :P

HYE NUDI ;

xde la menakutkan sgt..ngeri sikit jer..apa yg di paparkan semuanya reality.. :)

HYE CIK AKMA ;

hehe..time kasih.. :)

HYE WAWA ;

time kasih..hehe..
ala..takut sikit jer..try la masuk...bila dh masuk..tutup mata dulu..tk pun buka mata sebelah jer..

kalau rasa dh tk takut..leh la tgk betul2...(^_^)

HYE EDY ;

dh try masuk ke 2..? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...