Wednesday, September 08, 2010

BUAT KALIAN SEMUA




oh...tinggal sehari sahaja lagi.......

macam mana dengan persiapan raya you all semua..dah ready...??

esok..I dah cuti...yeay...!!! ye

hari ni..mood kerja dah ke laut....masuk office pun lewat 10 minit....tapi best juga la..sebab tadi ada sesi mengemas office..

ok lah....di kesempatan ini...I nak berikan kad raya exclusive made by me....untuk you all semua..harap sudi lah menerimanya...






kepada kawan-kawan yang sudi berikan alamat pada I...I dah poskan kad raya dari I kepada semua...secara serentak.....xde 1 pun yang tinggal...

buat masa ni..ramai juga lah yang dah dapat...and...ada juga yang belum dapat tul tak...?? myb lepas raya kot..entah la...

hope selamat la sampai kad tu....

di kesempatan ini....

saya....Zafira Nabilah..

ingin memohon maaf..sekiranya ada tersalah kata...terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita di alam maya ini...harap di maafkan...jangan simpan di dalam hati ye...

semoga kawan-kawan semua menyambut kedatangan syawal ini dengan bahagia dan gembira bersama orang-orang yang tersayang...

maaf zahir dan batin

p/s : lupa lak nak ucapkan terima kasih kepada Wawa & Prince Halilintar kerana sudi mengirimkan kad raya..oh...tak tergambar betapa gembiranya hati ini apabila menerima kad dari kamu berdua...terima kasih sekali lagi..pang

35 comments:

Wawa~* said...

Samalah.. Xde mood nk keje kt opis rasanya.. Hehe.. Sy dh dpt kad nabilah.. Thnx ye.. :)

fara said...

Nabilah,
Frh pon nak mohon maaf andai ade slh silap sepanjang kite bkwn.
salam aidilfitri :)

aliesha kirana said...

thanks 4 da card nabilah!!! eeheh... dan selamat hari raya.... maaf zahir batin!!!

atty's said...

selamat hari raya & maaf zahir batin

Insyeera ; shieera said...

selamat hari raya jugak! =)

✿NAZIRAH✿ said...

selamat hari raya...time kasih bgi kad raya kat blog ngn fesbok..hihih

LiFe KaMi said...

Selamat hari raya dan maaf zahir batin diucapkan dari kami kepada Nabilah sefamily..
semoga berbahagia beraya disamping keluarga..

BLADE EDGE said...

salam aidilfitri.....


DATANGLAH KE BLOG SAYA

MiMiEy :) said...

selamat hari raya ..
maaf zahir dan batin :)

maRShA said...

smpena rya ney..sha mnx maaf gax kt siz nbila..netaw ad yg wt siz terase ke..trkilan ke trsedih ke..he3.. slmat ari rye maaf zhir btin... :)

nisa said...

salam aidilfitri.. maap zahir batin.. jom dtg umh nisa kt kl.. hehe

mahira oya said...

selamat hari raya...minta maaf ye di atas silap dan salah..

Judiene said...

to tuan punye blog,
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin

:)

y@n@ M!B said...

u amek jugak e-kad kt blog I k..hehe...thanks 4 ur kad..sgt comel =)

sy pon xde mood dh nk kojo ni..pk nk men mercun je..pehtu mkn lemang+rendang..nyumm~ =P

Prince Halilintar said...

prince lak dah xde keje kat ofis..bos sume dah cuti tinggal kami je..so tadi kami kuar jln2 gi window shoping..hehe..

salam lebaran dari prince jugak..semoga raya tahun ni sangat bermakna buat nabilah..

HaNTwO said...

salam aidilfitri :)

E.d.Y said...

selamat hari raya..nak duet raya..hehe..:p

apek said...

saya pun nak mintak maaf. zahir dan batin

pawaka19 said...

mekasih nabilah...kad tu da sampai ngan selamat..sonok sangat..

New Entry "Kalaulah Raya Sekarang Macam Dahulu"

Along Tapa said...

sian...aku dah selamat bercuti kat muor dah...haha...

selamat raya gak....maap diterima...lepas tu maap dipohon...ehem ehem...kad raya ko dah sampai dah minggu lepas...aku dah bagitau tak???hahhaa

Gorengbaek - Benda yang amat berat

Mr Noble said...

me too.
selamat hari raya!
berhati-hati di jalan raya :D
maaf zahir batin :D

nabilah_2908 said...

HYE WAWA ;

hehe...sy amat memahami apa yg wawa rasa.. :)

HYE FARAH ;

sama lah kita...0-0 eh.. ;)

HYE AK ;

ur welcome...Selamat Hari Raya juga..:)

HYE ATTYS ;

Selamat Hari Raya juga buat atty & family.. :)

HYE INSYERA ;

slmt hari raya...thun ni balik kampung tk..? :)

nabilah_2908 said...

HYE NAZIRAH ;

ur welcome dear...slmt hari raya juga baut nazirah & family.. ;)

HYE LIFE KAMI;

slmt hari raya juga :)

HYE BLADE EDGE;

slmt hari raya juga.. :)

HYE MIMIEY ;

slmt hari raya juga buat mimiey & family... :)

HYE MARSHA ;

sama lah kita...ak pun nk minta maaf juga kalau2 akk ad tersalah kata..tersalah komen kt blog marsha..0-0 eh.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE NISA ;

slmt hari raya juga...insy'allah..kalau sy ke kl..kita roger2 eh.. ;)

HYE MAHIRA ;

sama lah...0-0 eh.. ;)

HYE JUDE ;

sama lah...selamt hari raya juga buat jude & family.. :)

HYE YANA ;

ok..nnti sy ambil...selamt hari raya... :)

HYE PRINCE ;

sama lah kita...dok relax2 tunggu time balik jer...boss rajin la dtg office..so..pendek lah langkah..hehe..

slm hari raya mr prince.. :)

nabilah_2908 said...

HYE HANTWO ;

slmt hari raya juga.. :)

HYE EDY ;

heheh...boleh..tp kena dtg rumah dulu.. :)

HYE APEK ;

slmt hari raya juga.. :)

HYE PAWAKA19 ;

ur welcome...

Selamat hari raya juga buat Mel & family.. ;)

HYE ALONG TAPA;

oh..bagus la dh sampai...mana ada bagi tau..tertnya2 gak sebelum ni tau...huhu..

selamat hari raya juga.. :)

nabilah_2908 said...

HYE NR NOBLE ;

selamat hari raya juga..tahun ni beraya di mana..?

aisyah said...

taun nih satu pm xdpt kad rye...
n satu pm sy xbg kt orng...
hehehhe camne nk dpt kn kn...

zie~azharizalira'z said...

saye pong nk minx maaf,,^^~
selamat hari raye~raye dtg la umah~owg mlake gak an,,hehehe,,^^~

selamat raye,,^^~

Tapak Kaki said...

kad raya yang kamoo hantar tu belom sampai lagi.. ni mesti kes posmen cuti beramai-ramai..hehe..

aku pun nak susun sepuluh jari ni mohon maaf kat ang jika ada salah silap..selalu dok kacau ang kat ym tu.hehe.. selamat hari raya.. maaf zahir batin..

Anip™ said...

selamat ari raya ye..ehhe

hamzah ian said...

rayayayayayayay!!!! hehehe

nur said...

happy raya day!!! (n_n)V

hope u happy all the way..
senyum sokmo semasa mberikan duit raya..hik3.. ;p

p/s: kalo minta post kuih raya buleh x agak2? *wink3*

nabilah_2908 said...

HYE AISHAH ;

xpe..net year leh bagi kad pada yg lain yupp.. :)

HYE ZIE ;

sama lah..0-0 eh.. ;)

HYE TAPAK KAKI ;

hehe...sy tak kisah pun..kacau jer la wak...kalau free sy layan...kalau tak...bolayan...hehehe..

hope selamat la sampai kad tu..budak kelantan yg lain dah dapat dah...kenapa la awk tkdpt lagi gak nya..

Selamat Hari Raya juga...mohon maaf kalau ada tersalah kta..terkasar bahasa disepnjng perkenalan kita di alam maya nih.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE AISHAH ;

xpe..net year leh bagi kad pada yg lain yupp.. :)

HYE ZIE ;

sama lah..0-0 eh.. ;)

HYE TAPAK KAKI ;

hehe...sy tak kisah pun..kacau jer la wak...kalau free sy layan...kalau tak...bolayan...hehehe..

hope selamat la sampai kad tu..budak kelantan yg lain dah dapat dah...kenapa la awk tkdpt lagi gak nya..

Selamat Hari Raya juga...mohon maaf kalau ada tersalah kta..terkasar bahasa disepnjng perkenalan kita di alam maya nih.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE ANEP ;

SELAMAT HARI RAYA JUGA... :)

HYE HAMZAH;

yeay...jumaat ni raya...raya thun ni beraya di mana..? :)

HYE NUR ;

slmt hari raya juga...

niat di hati mmg teringin nk hntr pada nur...tp abg2 posmn dah cuti la dear..

thun ni nur raya kt mana..? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...