Wednesday, September 29, 2010

TRANSFORMASI



Hye...hye...hye....hai


semalam I kata ada sedikit perubahan yang berlaku di sini kan...?

hari ni...telah berlaku perubahan yang banyak....perasan tak..?? sure kawan-kawan perasan punye la...pang

apa....tak perasan lagi....takpe la...meh I bagi tahu yupp..

Pertama :

alhamdulillah....keinginan untuk memilik domain sendiri...tercapai sudah..



Kedua :

berlaku sedikit transformasi terhadap layout & header blog ini..



I sangat suka dengan butterfly....
pada asalnya ia sangat la hodoh,,buruk jer..
tapi akhirnya......bertukar menjadi rama-rama yang indah..


eh..melalut lak...so apa pendapat you all tentang wajah baru APA KATA HATI...?

macam mana dengan header...ok tak...??



yang ini

or



yang ini..?

bila guna layout nih...blog berat...so terpaksa lah mengucapkan selamat tinggal kepada beberapa widget yang I sayang...terutama lagu CINTA UNTUK NABILAH....huu

cuma 1 jer yang I belum boleh ubah lagi..iaitu...my water mark



I ada request minta tolong buangkan perkataan blogspot tu..
malangnya...designer/penjual watermark ni kata..
file2 water mark yang lama...dah di buang...so tak dapat nak tolong...

psst.....you all reti tak buat semula water mark macam ni..? boleh buatkan untuk I tak..nanti I bayar upahnya...sungguh ni..bukan main-main..

hope you all dapat melemparkan kritikkan kalian semua di ruangan komen yupp...I akan cuba perbaiki mana-mana yang tak betul...

ok lah...setakat ini dulu...nanti kita jumpa lagi...

I love you..............muah


p/s : ingat nak buat perubahan pada 2nd Anniversary APA KATA HATI..tapi lambat sangat lak...tak sabar nak tunggu....gelojoh sungguhkan I ni..hehehe..wek


34 comments:

Amni said...

Suka yang tulisan Merah. sebab saya suka merah...=p

Kazaztan Team said...

takut dgn pengawal blog...:))

Ieda Al-Habsyi said...

hoyehhh! tahniah banyak perubahan! :)

ainz said...

cantik sgt! purple! warna fav ain selepas hijau...heee...cantik domain tu..ain pun rase nak tuka domain baru..tp www.ainz.com dah ade org amik..tgkla dulu cane..heee..

BIONIC WOMEN said...

cantiknya...kita pun nak wat perbahan tapi x pandai..huhuhu..
nntilah..
tappi cantik la layout baru, header pun cantik, ada ladybird..
header yg no 1 kot..tapi no2 pun ok jer..

pawaka19 said...

mel cadangkan tukar favicon..baru la tak nampak macam blogspot..

New Entry "Cara Paling Gile Merepair CD Calar"

aliesha kirana said...

tahniah nabilah!! heeheh... AK ske header no 1 lg kot..sbb serasi kaler merah tu dgn ladybird..tp sbb nabilah ske ungu n for kelainan..xsalah amik no 2 tu..eheheh..

psl watermark tu AK reti buat skit2 je... watermark AK pn AK wat hentam jer..haahahah~

Prince Halilintar said...

tahniah pada nabilah dah ade domain sendiri..prince suke header no2 tu..dua2 pon cantik..lepas ni lagi bersemangat untuk nabilah menaip entri..hehe

Anonymous said...

wah.. cantik lah nabilah... makin ceria nak tengok blog apa kata hati..
Satu cadangan dari adeq.. apa kata nabilah anjurkan satu contest tuk buat semula water mark untuk apa kata hati...nabilah boleh bagi hadiah pada pemenang yang berjaya buat yang terbaik.. pas dah dapat yang terbaik dan tercantik boleh la nabilah guna untuk post2 kat apa kata hati...hehehe..(adeqmerbok)

kak ina mail said...

Ini barulah layout untuk orang muda .akak suka layout yang baru ni.cantik.tahniah dah guna .com.

ana ayesha said...

ana suker layout yg baru ni ... lebih terang dan lebih ceria.

header suker yg tulisan merah. tulisan purple tu gelaplah.

nur said...

kalo pendapat, suke header no.2.
ada pro and cons.

layout: ceria + meriah + simple.

watermark x reti buat. kalo buat pertandingan, dah tahu da dpt no bape. #1 dari belakang. hua3.. ;p

perubahan x perlukan waktu. berubah hanya dengan sekelip mata. yang penting, tekad dan niat.

hehe =D

Insyeera ; shieera said...

dah lawalah blog ni. dah kurang benda yg serabutkan mata. header tu yg ungu kot sesuai coz background pun purple kan

Tapak Kaki said...

aku memang perasaan akan perubahan rumah baru ang ni.hehe.. nice

luahfikiran said...

SALAM,
TAK ERTI NAK KOMEN APA ! LF KELABU SIKIT TENTANG ICT NI. NAMPAKNYA MACAM OK JE. LEBIH CERIA.

mahira oya said...

main tukr2 header ek..rajinnya..
kite xde mase bermain ngn header..
bln 10 bln kritikal..

hasni said...

hai sis:-)
very happening hear
ok la
not bad
ceria je bila msk blog sis ni:-)

y@n@ M!B said...

wewwiitt...tema pepel gitu..me love!

amek je la watermark yg tulisan merah tu..hehe~ =)

atoyis said...

wa..dh ada domain sendiri..best tuu

MiMiEy :) said...

mimie suka imej baru blog akk.
cantik..
akk mmg suke purple erk?
mimie x tau nak wat watermark macam ner.
hehehe

mimie lg suka kalau tulisan kat header 2 warna merah.
baru sesuai dgn kumbang 2..

hehehe
esok mimie pg kl, x dpt blogwalking sinie..
huhuhuhu

Along Tapa said...

secara kosongnya, aku takde komen sebab aku suka purple...wa chak wa chak~~~

watermark tu, kalo ssh nowh, ko design jek la sendirik....apa susah...buat baru ke...kan ke ko dah berubah ke dah naik taraf yg baru~~~

Gorengbaek - Cerita seram di hari selasa

e F a said...

efa suka header yang comel tue....:)))

nabilah_2908 said...

HYE AMNI ;

actually sy pun suka yg merah tu...tp sj guna yg purple tuk samakan dgn back ground.. :)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

hehehe...pak guard tu muka jer garang..tp hati baik...(^_^)

HYE IEDA ;

terima kasih.. :)

HYE AINZ ;

hrumm...ain kena cari nama lain la mcm tu kan...good luck & thnks.. ;)

HYE BW ;

sy pun berkenan kt header no 1 tu...hehehe..thnks ya.. :)

HYE PAWAKA19 ;

thnks tau...sy dh ubah dh...(^_^)

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

sy rasa..sy nk minta tolong pada AK repair watermark sy...boleh tak...design semua dah siap...cuma tk reti nk transparent kan backgorund tu... :)

HYE PRINCE ;

terima kasih...tp lepas nk tukar...jadi tkde semngt nk menulis..lebih bersemngt mengedit2 apa2 yg patut..hehehe...mcm mn tu..? ;)

HYE ADEQ;

terima kasih di atas cadangan tu...akan sy fikirkan... thnks.. :)

HYE KAK INA ;

terima kasih kak...tk mcm budak2 sngt eh..sbb adik sy kata blog ni mcm kanak2 budu punya...huhu.. :)

HYE ANA ;

terima kasih untuk pendapat tu...sy pun berkenan yg merah dari purple.. :)

nabilah_2908 said...

HYE NUR;

thnks dear... :)

HYE INSYEERA ;

hrumm...sebelum ni bnyk bnda yg serabut kt blog ini yer...

sekarang ni...ada lagi tak yg Insyeera rasa serabut..kalau boleh diubah..sy ubah... :)

thnks tuk pandangan itu..(^_^)

HYE TAPAK KAKI ;

hehehehe....thnks.. ;)

HYE LF ;

terima kasih yer...(^_^)

HYE MAHIRA ;

xpe...dulukan mana2 yg penting dulu.. :)

HYE HASNI ;

thnks dear.. :)

nabilah_2908 said...

HYE YANA ;

hmm...thnks.. :)

HYE ATOYIS ;

(^_^)

HYE MIMIEY ;

nk kata suka sngt tu..tidak lah..lebih suka merah..huhu... :)

thnks...selamat berseronok di KL nnti... :)

HYE ALONG TAPA ;

sy tk reti sngt la..kaalu nk design..kena pandai guna photo shop..sy tk reti guna...even pernah belajar sikit2 dulu... ;)

HYE EFA ;

thnks dear.. :)

fara said...

Congrats Nabilah!
wow domain sendri. syoknye!!! :)

yg pepel tu match ngan bkgrd kan...
so fara pilih pepel! heee

aque said...

wah...... makin menarik dan cun.. i makin like.. yg watermark.. owg pown tareti benonye.. hehhehe maaf x dapat membantu

aliesha kirana said...

heheeh...nabilah..boleh2..kalu design dh ade..cuma nk transparentkn..boleh kot..ehehehe~

nabilah_2908 said...

sekali dua2 " fara" tinggalkan komen..hehehe..

HYE FARAH ;

thnks...(^_^)

HYE AQUE ;

its ok fara...n thnks.. :)

kella said...

nak tukar domain kena bayar berapa eh.. mahal tak?

Wawa~* said...

wah... tahniah buat nabilah~ ^_^

nak sy buatkan watermark tu kah?
sy bole buat, hehe ;)

bizzonline said...

Salam..check emel ye

Cik Puan Izan✿ said...

hai...salam kenal..sis follow sini yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...