Saturday, October 02, 2010

100 PENULIS



Happy Saturday everyone....hai

hari ni I nak cerita tentang 100penulis



apa 100penulis itu...??

1 community yang menempatkan cuma 100 orang penulis sahaja di dalamnya di mana penulis-penulis itu bebas mengutarakan apa sahaja topik mahupun cerita untuk tatapan pembaca..

more....blog ini sentiasa berupdate..macam-macam cerita ada di sana...

yer la...sekrang ni... 100penulis mempunyai 80 orang penulis....dah tentu lah blog 100penulis sentiasa ada update terbaru...betul tak...?pang



I suka dengan cara admin 100penulis manage masa untuk setiap penulis...setiap penulis diberikan jadual waktu...so penulis akan publishkan cerita mereka mengikut masa yang ditetapkan....and waktu itu akan berubah setiap minggu...sangat sistematik bukan...??

ha..menarik tak bunyinya...??



I pun merupakan salah seorang editor untuk 100penulis..and my segment adalah setiap hari Selalsa...cuma waktu jer yang berbeza...

so.....kalau senang...jom lah singgah ke 100penulis .. macam-macam ada....pang

erm...

I ada cadangan lah untuk 100penulis...

apa kata 100penulis bina banner & favicon sendiri....baru la 100penulis nampak lebih gah...setuju....??pang

I rasa itu sajalah untuk hari ini.....kita jumpa lagi pada minggu hadapan yer kawan-kawan....gonna miss you all...

take care.....have a great weekend....



p/s : hrumm....nak cerita apa eh....guys.....ada idea tak...??


22 comments:

MiMiEy :) said...

ouh, baru tau.
nak try tengok lah 100 penulis 2.
mcam best jer..
hehehe

Insyeera ; shieera said...

mcm best je 100 penulis tu. nak click-clik lah ni.=)

Umie Nadhirah said...

wahh. bestnye.
umie terjah sekarang.haha

aliesha kirana said...

AK pn xde idea..hahaah..blog sendiri pn blm berupdate lg..kui3

fara said...

frh pon prasan nabilah dh join :)

best 100 penulis ni.
bole tambah traffic utk blog.
tp kene ade komitmen la...
yg frh tak ley bg skg...
huhu :)

ainz said...

nape ade 80 penulis je?nape xcukupkan 100?

nur said...

cite pasal peristiwa yang melucukan.
Ada tak? hehe. =D

E.d.Y said...

100 penulis?boleh join ke?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ada di antaranya gua dah tengok blog blog dan hasil tulisan nya boleh tahan ... sesapa yang belum boleh tengok

pawaka19 said...

untungnya sape dpt diantara 100 tu

New Entry "Aplikasi Percuma Telepon Bimbit"

kak ina mail said...

Akak tak nak komen apa-apa.satu je, header baru cantiklah.sekarang blog nabilah berseri-seri, sebab light purple ni.

LiFe KaMi said...

macam best je.. nak kena jenguk 100 juga ni..:)

Along Tapa said...

hoho...cik nabilah tersenarai dalam 100penulis rupanya ek...aku rasa rau kenapa aku tak tersenarai dalam 100penulis...sebab style aku menulis memang payah orang nak terima...sangat ganas...(lagi comel)...kan???hehe

Gorengbaek - Bertenang...bertenang...bertenang..

Wawa~* said...

wahh.. menarik kan.. sy pn bru dftar last week, tp dia kata dh full.. huhu... good luck nabilah! esok sy jenguk2 utk entry nabilah, hehe ;)

Amni said...

kenapa sampai 80 orang je? saya nak join jugak... grrrr...

Mak Su said...

dahsaatnyer uols..... maksu tak sempat ler lagu tu

Tapak Kaki said...

macam mana nabilah boleh terpilih jadi editor? admin buat selestion ke?

mesti sebab tu bagus admin pilih kan..hehe.. tahniah yek

humbleyat said...

hi nabilah..kunjungan hormat pertma ke sini..sukanya header tu..and kaler blog ni pun sejuk...teruskan menulis yang terbaik di 100 penulis hehe...

CikGadis said...

As6
eh eh. sy rsa bdak tue sejibik mcm sy hahaha. perah otak smpai kering sbb xto nk wat entri apa. huuu..

Hurm, mcm mana ek kura2 kentot?

ASaDa RyutaRo said...

AS6

hehe.. kunjungan dari 100penulis. senyum2 sengih2..

semoga 100penulis terus menjadi lebih gah.. (^^,)

Q said...

AS6

salam dari 100 Penulis
terbaeklah!

h A n Y S said...

AS6

yup! cara admin manage masa utk setiap penulisnya sgt sistematik..
i loikeee~
;D

http://hanysapek.blogspot.com/2010/11/meroyan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...