Saturday, October 30, 2010

BILA MARAH




BILA KAMU MARAH KAMU...???



emo1 lebih suka mendiamkan diri/asingkan diri

emo1 pendam perasaan



emo1 buat muka ketat...adakalanya nak pandang org yg kita marah tu pun tak nak....



emo1 main air...mandi...basuh muka....ambil wuduk...

emo1 ambil sehelai kertas.....lukis muka org yang kita marah....lukis buruk-buruk lepaskan geram...komot-komotkan kertas itu....buka balik....koyak-koyakkan kertas itu...then terus buang dari tong sampah.

emo1 luahkan rasa geram melalui tulisan...memang boleh lega....

emo1 menangis...ya I mengaku sometimes I ni cengeng juga....



Itu jer la kot......I tak suka nak marah-marah...rasa semak sangat...sesak jer nafas...tapi nak buat macam mana..kita manusia biasa....adakalanya bila perasaan marah itu datang....kita memang tak boleh mengelak nya....

tapi marah I pun kejap jer.....tak caya tanya pada DD...hehehehe......




I jumpa TAG ni dalam draft box....tapi I tak copy lak link blogger yg beri TAG ni...sorry yupp....

So....I tak mo TAG sape-sape....I just nak tanya you all jer.....bila marah you all buat apa....? meh la share dengan I kat sini meh...pang


Have a great weekend everyone...jangan marah-marah yupp....senyummmmmm (^_^)


p/s : Malam ni N9 vs Kelantan....siapa akan menang....???

32 comments:

aliesha kirana said...

ngan adik2 AK marah terus..depan2..haah..

tp kalu kawan2, AK pendam kot.. AK xreti tunjuk perasaan marah AK..hehe~

MiMiEy :) said...

mimie akan pendam dan cuba jauhkan diri dari org yg mimie marah.
mimie akan duduk sorang2 n nangis.
perangai x bgus, mimie mencarut. wahahaha

Jelly Beku said...

noks kalau marah..noks diam jer..pas tuh makan banyak2 hahahah

ana ayesha said...

tgk keadaan dgn siapa ana marah klu abg hafiz dia mmg akn kena jerit tapi dgn boss ........

❤NazirahMoktar❤ said...

kite cakap bukan2..hihi

Wawa~* said...

bila sy mmarah.. tgk la keadaan, kadang2 diam n pendam.. huhu.. tp yg pasti, msti istighfar la so x malampau2 marah tu.. huhu

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

PIDUT ASiS said...

kalau pidut marah,pidut tido kot..tido the best!!!!hahaha

Post Terhangat...


Kerana Kamu Pengikutku...

Dilla Ady said...

tekup muka kat bantal sekuat2 yang boleh...

nangis sambil jerit2 kt bantal yg ditekup tu supaya org tak dengar...huhu...

pastu...legaaaaaa....

BIONIC WOMEN said...

nangis pastu tido, bangun tido mandi, solat..dah ilang marah..kekadang x ingat pun tadi marah..hahaha

E.d.Y said...
This comment has been removed by the author.
Along Tapa said...

bila aku marah, aku...

diamkan jek...belum ada rekod aku lempang orang lagi...sbb aku cepat sejuk....

btw..point form...i loike...ko dah expert dah ke buat muka ketat cam budak kecik tu??haha

Gorengbaek - Tips untuk awek...supaya saham tak jatuh...

Hangit habis dah - Korang perasan tak??

E.d.Y said...

eh..silap komen lak...kalau marah, amek wuduk je...

ainz said...

biase nye kalau ain marah,ain akan diam..dan kalau boleh tido..bile bgun tdo,ain rse ok..hilang sume marah..tdo menenangkan ain..hee..

tapi kalo penjual ke..saleman yg menipu,ke..mmg ain sound..hak kita sbgai pengguna..kan3.. :p

pawaka19 said...

bila mel marah..mel akan cakap direct ...kalau dah terlampau marah...simpan dalam hati..pastu ..benci..then remove dan block facebook dia..

New Entry "Mak Aii! Berkahwin Dengan Sendiri"

redza said...

bru je jwb tag nih 2 ari lepas huhuh

mlm ni...kelantan menang hehee

PinQib said...

kalau qib marah, qib dok lam bilik ngdu kat someone.. i cant hold it by myself

LiFe KaMi said...

nak marah sembur je, kalau tak sampai hati luahkan pada org yg kita percaya..:)

asliner said...

erm..
klu mrh kat adk..
slumber jer mrh dpn2..
tp klu dgn kwn..
i'll keep silent..
sbb klu da start ckp..nnti termrh giler2 kat kwn pulak..
tp selalunye..
kwn2 phm klu lina diam,mereka tahu bhwe lina sdng mrhklan dyeorang..
itu cre sye..=)

aYu said...

hai kak~
ingat lg kita x?
ehehe..

**
komen tuk entry ni..
bila marah..rasa nk nangis~
i mmg cengeng~
tp kalau boleh..dan selagi bole..
i xkan biar orng nmpak i TER mengalirkan air mata..
dia automatiklaa...xsuka..huk3..

Sarah-rah-rah said...

Hehe kalau marah pergi cerita kat kawan , luah mcm mcm ngutuk2 :P Then tidur atau makan . Buruknyaa perangai :)

fara said...

slalunye klo fara mrh, mls nak pndg muke org tu. sbb nak elak dr ckp ngan die. takot tersalah cakap bende yg akan nyesal nnti :)

d_tieah said...

Lepas geram melalui tulisan..
Yeah!
Itu yang terbaek..
Salu buat cmtu..

Mak Su said...

mksu selalu buat muka ketat kalu marah dah tu diaammmm jeerrrrrr

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

hmm...tgk keadaan juga...kalau dgn DD mmg lepas jer marah tu... :)

HYE MIMIEY ;

kalau mencarut sorang2...xpe..sure boleh lega.. :)

HYE JELLY ;

hehehe...sy pun biasa dgr kalau marah..sure makan... :)

HYE ANA ;

yupp...kena tgk keadaan...pada siapa yg kita marah tu... biasanya kalau dgn adik2 sy jer..sy marah direct.. :)

HYE NAZIRAH ;

hehehe...cakap apa tu..? ;)

HYE WAWA ;

adakalanya sakit kan bila pendam je...tp nk buat macam mana..demi menjaga keamanan sejagat..harus lah sentiasa bersabar.. :)

nabilah_2908 said...

HYE PIDUT ;

hmm...sy tk boleh lak buat mcm tu..melainkan sy tgh bersedih..nangis2...lepas tu terlelap.. :)

HYE DILLA ;

hrumm...menarik juga cara tu...tp tk sesak nafas ke buat mcm tu..?

HYE BW ;

owh...itu lebih kepada sedih la kan..? :)

HYE ALONG TAPA ;

hahaha...boleh jer...sbb sy ni jenis yg susah sikit nk senyum.. ;)

HYE EDY ;

hmm...bagus la kalau mcm tu... :)

HYE AINZ ;

huhuhu...mcm tu yer...kalau sy..xreti lak nk sound..paling2 buat muka ketat jer la.. :)

nabilah_2908 said...

HYE PAWAKA19 ;

hmm...cakap direct lebih baik kan...tp tu la...adakalanya kalau cakap direct..kesian pula pada org yg kita marah tu..huhu.. :)

HYE MR RED ;

yeah....Kelantan Menang..!!! :)

HYE PINQIB ;

kalau ada yg sudi dgr...ok la.. kalau xde yg nk dgr..simpan sendiri jer la..hehe.. :)

HYE LIFE KAMI ;

susah nak cari org yg kita percaya..kalau dah kawin..ok la..semuanya boleh dicurahkan pada pasangan kita..yer tak..? ;)

HYE ASLINER ;

lebih kurang lah kita...bukan apa..kalau kita marah dpn2 pada kawan2 kita...tkut kita salah cakap..tk pasal2 dia pun marah..akhirnya....dari kawan boleh jadi musuh..

HYE AYU ;

ingt jer..hehe..

adakalanya menangis la jln terbaik tuk lepaskan marah kita..seolah2 segala kemarahan yg ada dlm diri mengalir keluar bersama air mata.. :)

nabilah_2908 said...

HYE SARAH ;

kalau kawan yg boleh dipercayai tu..ok la...tp kena hati2 selalu..adakalanya org yg kita percaya tu lah yg tikam kita dari belakang.. :)

HYE FARAH ;

yupp...setuju..lebih baik diamkan diri...buat muka ke...dari berkata2..

terlajar kata tak boleh undur kan..? ;)

HYE D_TIEAH ;

yupp...yupp...lega...lepas tu...lukis muka dia conteng2..haha..best.. :)

HYE MAKSU ;

itu la sebaiknya....sy pun mcm tu gak.. :)

lalink7 said...

nabilah...sy cengeng juga lak..cuba nak kawal tp xdapat...camne nak berubah..

Amni said...

saya nangis.. hahaha.. betul! tak reti nak marah.. lepas marah @ terlepas cakap, mesti rasa bersalah sangat.. lepas tu nangis... huhu

nabilah_2908 said...

HYE LALINK ;

tak salah kalau kita menagis...tp jgn depan org... :)

HYE AMNI ;

lepas nagis sure rasa lega kan..? :)

kella said...

kelantan dah menang... dan saya tak marah.. heheh gembira... :)

Lulu caldina said...

waahhaaaa...selalu marah senang tua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...