Friday, October 22, 2010

CERITA APA TU ?



Selamat Hari Jumaat everyone.....hari yang paling you all suka....tul tak...?

Hari ni...relax jer la yupp...I nak share dengan you all satu vidoe ni....seorang anak perempuan yang dok galak berbual dengan papanya...cute sangat...!!!!!

Selamat menonton & semoga terhibur....pang



Ha....macam mana...?

geram jer tengok baby ni kan....hehehehe...


I tau tak semua dapat tengok vidoe ni...takpe....layan gambar baby ni jer la yupp...

I cari kat rumah Pakcik Google....












hmmm...dalam banyak-banyak gambar ni...which one is your favorite...??


p/s : bila seorang ibu itu mengandung...mahukan anak yang comel...salah satu daripada usahanya adalah dengan melihat gambar bayi-bayi yang comel...betul ke...??soal


30 comments:

Amni said...

semua pon comel je dear.. hehe... sellau dengar pasal tu jugak.. hehe

aliesha kirana said...

AK ske no 6.. heheeh.. aaa..comey giler budak tu..pastu die cm pelik je tgk papa die gelak.. cm xpaham..

mungkin die citer mende seyes tp papa die gelak..ahahahah~

Wawa~* said...

nnt kt umah sy tgk video tu, hehe... sy suka gm,bar baby pakai tudung yg moncong kan mulut tu, hehe.. comeyyy.. n also yg last, geget bunge tu... romeo sgt, hehehe...

Mata Hati said...

alalla..conelnya baby2 tuh..rasa nak cubit jer pipi diaorang

fara said...

Baby tu comel sgttt!!!
ape agaknye la yg die cite tu kan!
hehe

Insyeera ; shieera said...

hye! dahlama x usha sini! busy tuk exam.huh. yg 2nd punya tu rsa mcm nak tarik je muncung dia tukar kat mulut saya lah!heeee

ainz said...

yg pkai tudung tu comel sgt! muncung bleh sangkut hanger..heee..

Along Tapa said...

cemana la agaknya rupa anak aku nnt ek..sah ngikut kecomelan bapak dia gak...hahaha

Gorengbaek - Benda-benda yang Along pantang masa makan

nur said...

suke yg pakai tudung itu.
cam nak nangis je muke dia.
but, still cute.. =D

Cik Akma said...

huwaaa sume comel mcm nk cubitt jee :D

makdara TERdiva said...

waaaaaaa..gerammmmzzz..rase nak gigit2 pipi tuh!..
rase nak buat bb skrg jugak..eh!

ana ayesha said...

hi nabilah

tetiba jer sukerkan baby... ada keinginan ker kahwin cepat

anak ana masa baby mcm muka Jepun putih gebu montok org tgk mmg geram tapi bila dah besar panjang tinggi kurus dan gelap berbeza sungguh

redza said...

xdpt tgk la..line ntah apa2

baby tu..mmg makhluk paling comey atas muka bumi nih huhuhu

smua sy ske

Prince Halilintar said...

so cute la..geram btul prince tgk...prince pon baru dapat anak buah ke2 semalam..nanti prince post entri psl ni lak..

pena said...

haha.. rancak btul baby 2 bercerita..

semua comel.. tpi pena pling suka gamba no 2 tu.. cute..

Dilla Ady said...

the cutest one of coz my darling acha la...(tiada dalam gambar)..hihihihi...

da tgk da video nih kat FB aritu..rase nk culik sorokkan kt dalam bilik bg die membebel sampai penat...hihihi

ehemmm..da ade aura keibuan nih..hape lagi????

Kazaztan Team said...

semua baby adalah comel...

khairolghani said...

semua pun comel..tapi yg ada tuala atas kepala tu giler comel..

PinQib said...

cepat2 lar kawen zafirah nabilah.


Check out on these:!

Latest entry di:
Teknik Seks: Ikat dan raba!
Header guna adobe. Pinky!

Fahim 'n Alin said...

budak kecik sume comel2 kn

AiDa AzRyN said...

Geramnyer tgk baby2 tu~ huhu~

MiMiEy :) said...

alahai tomeinya.
mimie suke yg no 2 n 6.
giler2 comei.

PIDUT ASiS said...

tak sabar nak ada baby ek??hehehe

Post Terhangat...

Semuanya Tentang Hati

Ibu Hafiz said...

Ibu Hafiz suka yang no 6 & no 3. no 3 mcm hafiz, no 6 mcm sepupu hafiz, baby eisya. Hafiz pernah pakai kasut besar mcm no 5.

Budak yg byk cakap mcm dlm video tu, samer mcm sepupu hafiz, iskandar...cakap byk2 laju2 tapi satu pun tak paham...

mmg seronok tengok baby...geram nak cubit pipi, tapi bila dah besar, boleh jalan, depa dah kurang comel lagi...

nabilah_2908 said...

HYE AMNI;

yuppp...geram jer tgk..hehe.. :)

HYE AK ;

hehhee...mcm ayam ckp dgn itik kan..? ;)

yupp...bulat jer mata baby no 6 tu kan..? :)

HYE WAWA ;

haha...sama lah kita...muka dia mcm nk ngis pun yer juga kan..? :)

HYE MATA HATI ;

yupp...semua suka baby kan..makhluk paling comel.. :)

HYE FARA ;

hehehe...tu la pasal..beriya-iya dia bercerita.. :)

nabilah_2908 said...

HYE INSYEERA ;

its ok dear...mcm mn dgn xm...sure boleh jawab kan..? ;)

HYE AINZ;

hehehe...sama lah sy pun suka yg tu.. :) tp qualiti gamabr dia tk berepa canti...if cantik..lama dh sy gunakan sbg picture profile.. ;)

HYE ALONG TAPA ;

hahaha...nnti plan le baik2...sure anak itu akan mengikuti kecomelan bapak dia.. :P

HYE NUR;

hehe...ramai tul yg suka baby no 2 tu.. :)

HYE CIK AKMA ;

hehehe...geram jer kan...makhluk Allah paling comel.. :)

nabilah_2908 said...

HYE MDT ;

opsss..nak buat anak...? hehehe...good luck...!! ;)

HYE ANA ;

sy mmg suka baby...bila xde keje...rajin je selongkar rumah pakcik google cari gamabr2 mcm ni..hehe..

umur sy mcm ni...dh patut kawin..tp nk buat mcm mn..jodoh belum sampai lagi.. ;)

HYE MR RED;

yupp..yupp..sy setuju.. :)

HYE PRINCE ;

wah..tahniah.... nnti cerita la yupp.. :)

HYE PENA ;

hehehe...tu la pasal...papa dia jenuh nk memahamkan.. :)

nabilah_2908 said...

HYE DILLA ;

hahaha...acha mmg comel pun... :)

hmm....apa lagi apa tu Dilla...? hehehe...

jodoh belum sampai lagi la...so tunggu jer la...(^_^)


HYE KAZAZTAN TEAM ;

yupp..yupp...setuju... :)


HYE KHAIROL ;

yupp...bulat jer mata dia kan..? :)


HYE PINQIB ;

alahai....kalau semudah itu..lama dah saya kawin....xde yg masuk meminang lagi...hehehe... :P

HYE FAHIM N ALIN ;

yupp.....(^_^)

nabilah_2908 said...

HYE AIDA ;

hehehe...sabar...sabar.. :)

HYE MIMIEY ;

bila tgk budak2 kecik ni..boleh hilang stress.. :)

HYE PIDUT ;

hehehehe...enth...tp mmg suka dgn baby.. :)

HYE IBU HAFIZ ;

biasalah...makin besar..makin kurang comelnya kan...

ada juga blogger yg mengatakan kalau boleh dia xnk anak dia membesar..biar jadi baby sentiasa...hehe.. :)

Ibu Hafiz...xde link ke..? kalau ada nak juga singgah... :)

Lulu caldina said...

betul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...