Saturday, October 23, 2010

NOTA CINTA



Happy Saturday everyone.....hai

Hari ni I nak cerita sedikit tentang my first e-novel NOTA CINTA

http://2.bp.blogspot.com/_ByzsF-CS-UY/S_spnULj_OI/AAAAAAAADcs/FqMyK8b96F4/s1600/cover+1.jpg

Hmm...I jarang cerita tentang ini kan....first time I cerita pun masa awal-awal penubuhan blog LOVE SEGMENT awal bulan Mei yang lepas...

well.......akhirnya....cerita NOTA CINTA telah pun berakhir.....rasa macam 1 kelegaan....bila semuanya dah berakhir....and...telah memberikan I semangat yang baru...untuk terus menulis...

bagi yang tak tahu...sebelum wujudnya blog LOVE SEGMENT .. I ada kongsikan beberapa cerpen di APA KATA HATI ni...apabila melihat rakan-rakan banyak memberikan galakkan dan pandangan...baru lah I berpindah ke LOVE SEGMENT .. maka wujud lah NOTA CINTA..

jika berminat...jemput lah singgah.....ye


itu saja lah coretan untuk hari ni....nak pergi memerap kat dalam file room....buat filing...tray I ni dah penuh dengan dokumen...perlu di clearkan dengan segera....kalau hilang....errk....jenuh nak menjawab dengan Mr R nanti......emo16



hope..masa kat dalam file room tu....I tak jumpa dengan Cik Siti.....ada orang kata dalam file room itu...merupakan playground bagi Cik Siti nih...Cik Siti ni suka main sorang-sorang...kira ok la juga...if dia bawa kawan-kawan dia......erk....!!!emo2

Cik Siti tu siapa....??

Siti Kelembai....?? eh....bukan......meh I tunjukkan rupa Cik Siti nih....

http://3.bp.blogspot.com/_A6MI_9YPq7g/SVmx62Pob_I/AAAAAAAAB84/zHfhjzEOJhA/s400/Mickey+Mouse010.jpg

macam ni la rupa Cik Siti.....cute kan...? huhuhu....


hmm...I minta diri dulu yupp.....take care dear fwens.....

have a great weekend...

I love you..............muah



25 comments:

Ati Masrif said...

ala siannya dia ..saturday pun kena kerja yer...takpe2 ada teman kan..hehehe..cik ti...

MiMiEy :) said...

mimie pon takut kat cik siti.
huhhuhu.
kalau cik siti keluar, akk sediakan penyapu cepat2.
hahahaha

aliesha kirana said...

jangan lupa try hntr kt publisher ek Nabilah!! heeheh..selamat filing..heheeh~ jaga2 dgn cik Siti~~

d_tieah said...

E-novel?
Tahniah..
Boleh buat bisnes pasni..

KUNAK PRESS said...

Salam blogger,
Good Luck.

redza said...

slmt bekerja di hujung mggu

ainz said...

Ain off day nnt ain bace.,k..mesti best! :)

Along Tapa said...

haha....ko mesti tau aku akan muntah2 kalo baca tu...haha...

Gorengbaek - Aku nak tengok benda lain gak wei...+Announcement

Hangit habis dah - Hidup balik!!

ana ayesha said...

bila nak terbitkan buku tu ?

klu nak baca on9 payahlah sbb kesuntukan masa

PinQib said...

ajar camna nak jd penulis. fulus masyokk

Latest entry di:
Shane, si jutawan Youtube
Kau ni tak up-to-date-larh

E.d.Y said...

saturday keje ke??

kak ina mail said...

kenapa akak tak tahu ko ada e-novel nota cinta .macam ni kena geledah blog ko mulai dari sekarang.

Prince Halilintar said...

wah nabilah ada e-novel nota cinta ke..mesti best kan..boley gak prince layan ..hehehe

BIONIC WOMEN said...

kalau itu ler rupa cik siti nya, senang hati kalau dia mari, suruh dia panggil oo toddles dia tu utk settle semua file..hahahha..
ni cik siti yg sebenornya, mengerikan sungguh rupanya..

mcam novel ek???me suka la..nnti nak terjah ler

y@n@ M!B said...

keje half day eh hari ni??

sabo je lerr kn kena memerap kt tpt cik TI...eh Siti ngan Ti adalah mende yg sama la kn?? hehehe~ =P

LiFe KaMi said...

takpe kerja lebih gaji lebih..
err cik siti tu cute le..hehe

khairolghani said...

kalau la cik siti rupa macam tu,tak de la semua orang takut nak pegang2..hehe

kella said...

huhuhu... cik siti ohh. cik siti.. nyah kau dari situ.. ! hahaha

h A n Y S said...

ingat cik siti maneeee la tadi..
haha~
eh, kate CIK siti, tapi nape MICKEY yg kluar? bukan MINNIE ke?
hehehe~;p

nabilah_2908 said...

HYE ATI ;

hehehe...comel betul teman saya tu kan kak..? ;)

HYE MIMIEY ;

hehehe...harus...dh get ready penyapu sebatang..kalau nk hempuk dgn puncher yg gedabak besar ni pun boleh... :)

HYE AK ;

ok...tp saya masih kurang jelas tntg procedurenya... :)

HYE D-TIAH;

huhuhu...myb 1 day.. :)

HYE KUNAK PRESS ;

thnks.. :)

nabilah_2908 said...

HYE MR RED ;

x besh kan kena kerja hari sabtu..rasa mcm membazir je...tp apa nk buat kan..keje jer la... :)

HYE AINZ ;

hmm...bnyk juga epsd tu..tkut ain tak terlarat jer nk baca 1 by 1...hehe..thnks.. :)

HYE ALONG TAPA ;

hahahah...tau jer...so...toksah le baca.. :P

HYE ANA ;

dlm proses edit bab 1...mmg nk tyr hntr..tp tk tau procedure yg betul.. :)

HYE PINQIB ;

err...nk ajar...perlu ada minat & daya imaginasi yg tinggi... :)

nabilah_2908 said...

HYE EDY ;

yupp...1/2 day.. :)

HYE KAK INA ;

hehehe...sbb sy tk cerita sngt pasal ni...xperlu geledah blog sy ni..akk pergi je ke Love Segmnt..semua sy dh pindahkan ke sana...(^_^)

HYE PRINCE ;

hrumm...boleh la kot..hehe.. :)

HYE BW ;

hehehe...tu la pasal...saja nk sedap kan hati..so tunjukkan lah kembar cik siti yg comel nih.. :)

HYE YANA ;

yupp...1/2 day...nama pun keje..terpaksa lah...dh try pasang perangkap...tp tk mengena...bukan apa..risau dia makan dokumen2 jer..hhuh...

nabilah_2908 said...

HYE LIFE KAMI ;

xdenye gaji lebih...gitu jugak..wajib kerja hari sabtu...tp 1/2 day jer la.. :)

HYE KHAIROL ;

hahah...tul tu...tp ada juga yg tak kisah...relax jer dia pegang cik siti tu.. :)

HYE KELLA ;

hehehhe...jenuh dh pasang perangkap...letakkan gam...x kena juga.... :)

HYE HANYS ;

ala...sama jer muka mereka..beza cuma ada riben dgn tak jer..hehehe.. :)

dedoku said...

first time sampai kat sini..teruskan berkarya :)

Alin said...

alin suke love2 story..
ngeee~~~~
teruskan berkarya. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...