Friday, October 15, 2010

OH MALAYSIA



Hello fwens......hai

Semalam I hilang lagi kan..? hehehehe....

Well....semalam...I dgn family rush balik ke JB sekali lagi...jika dulu musibah menimpa Keluarga Pak Uda & Mak Uda....kali ni...menimpa Pak Itam & Mak Itam lak...

Pak Itam masuk ICU....tak sedarkan diri dalam 3 hari... kedua-dua belah buah pinggang dia rosak..sebab tu la kami balik....tapi bila dah sampai sana Pak Itam dah mula sedar..keadaan dah stabil..more...dia pun dah dipindahkan ke wad biasa di Hospital Sultanah Aminah...

Syukur lah...dia dah mula ok....anak-anak masih kecil...masih lagi memerlukan dia...

ok lah...kita tutup cerita sedih.....

jom kita layan video ni.....semoga video ini dapat menceriakan hari kalian semua...

selamat menonton...Only In Malaysia...



macam-macam ragam rakyat Malaysia kan...??

I'm proud to be Malaysian..ye

I tau....tak semua yang boleh tengok video ni....tak pe...meh layan gambar lak...



part time taxi driver...



hahaha....mcm mana eh nak meludah dengan perlahan..??



menjaga keselamatan ketika berada di dalam bus...

bercakap pasal bus..semalam...on the way balik ke Melaka..Ya Allah...bus semua laju-laju...gerun oo.....



amboi....marah nye dia.....hahahaha...



akibat sesuka hati dia meletakkan kenderaan..

rasakan.....huhuhu..



hmm....Majlis Perbandaran....apa cerita...??

want more....???

you all boleh ke sini...ONLY IN MALAYSIA macam-macam ada....kesemua gambar di atas I ambil dari fan page ONLY IN MALAYSIA...

lepas dah singgah...jangan lupa like sekali page ini yupp.....pang

31 comments:

Mr Noble said...

semoga pak itam nabilah cepat sembuh :)

Wawa~* said...

hahaha... mcm2 hal malaysian ni ;p

nyway, hrp pak itam nabilah beransur pulih n cpat smbuh... amin....

d_tieah said...

Haha..
Layan gmbr je la..
Video x dpt..
Rkyt Malaysia ni kreatif sgt, bw bas plak rs cm bw ferrari..
Huhu..

ana ayesha said...

i'm malay..... i'm malaysian

aliesha kirana said...

smoga pak itam cpt sembuh..amin..heeheh...patut AK tgk nabilah xde..eheheh....

mcm2 kt Malaysia kn? owh i'm proud to be malaysian!!hehehe~

Along Tapa said...

tu nasib tak tunjuk spoiler keta buat pengganti ampai baju...haha..

takpe..tula kelebihan rakyat malaysia..kreatif tak agak..dah tu berani menggila...

Gorengbaek - Proses-proses Along update blog

kella said...

hehehehe... gambar2 yang mencuit hati! :)

kak ina mail said...

Semoga pak itam nabilah cepat sembuh.

video , akak tak boleh tengok dari office.beraninya conteng kenderaan orang lain.

mahira oya said...

wah smngt kebanggaan malaysia kamu..

Elly & Emmy said...

macam2.. tapi yg conteng keter tu memang ganster..kes nak carik pasal..

y@n@ M!B said...

hehe mmg tersenyum di ptg hari yg mls ni..ngee~

mcm² ragam kn..kira kreatip gak org mesia ni..huhuhu~

i'm proud to be malaysian too ^_^

Ati Masrif said...

semoga pak saudara cpt semboh..

wah ..orh kat rumah banglo tu selalu ada org dtg kacau kot ..marahhh betui

pawaka19 said...

hehe signboard tu kat sitiawan..tempat mel..

New Entry "Rumahku dimasuki biawak dan nama pelik resort"

Dilla Ady said...

hihihi...kelakar la entri ari nih..

mmg macam2 ragam org malaysia..

tp yg macam2 tu la leh jadi topik entri kat blog n FB kan? hihihi...

Prince Halilintar said...

semoga Pak Itam nabilah sembuh cepat dan dipanjangkan umur..

kat malysia pon ade gak ragam sesetengah org mcm tu kan..geli hati gak dibuatnya..hehe

PIDUT ASiS said...

listen to mee..hehehe

semoga Pak Itam cepat sembuh..

Post Terhangat...

Makan Kaki RM20

ainz said...

hehehe...lawak la gambar2 tu...

ain pun bangga ain anak malaysia... :)

hamzah ian said...

itu yang best pasal malaysia
hhahahaha

HonEyBuNNy said...

moga pak tam cepat sembuhh...amin...wah2...pakai helmt dlm bus..heheh

asliner said...

xthn tol tgk yg psl signboard umah bungalow tue..dah lar slh eja..
ayt tunggang terbalik tue..ki3

luahfikiran said...

SALAM,
MALAYSIA SERBA MUNGKIN,SERBA BOLEH !

syahira ariff said...

yg amaran dkt pagar rumah tu kelakar gila!
hahahaha

syahira ariff said...

yg amaran dkt pagar rumah tu kelakar gila!
hahahaha

Lia3003 said...

jom tengok video singa plak kat tempat saya. sedih sangat2...

nabilah_2908 said...

HYE MR NOBLE ;

thnks.. dia dah ok dh.. :)

HYE WAWA ;

biasaya sy dok gelakkan negara2 luar...ha...tak sngka kt Malaysia pun ada gak..hehe.. :)

thnks wawa.. :)

HYE D_TIEAH ;

yupp...laju giler..berdesup jer..bnygkan kereta yg kita drive dah 110...bus tu mesti lebih laju dr kereta...ish..mcm mn la tk accident..hrumm..

HYE ANA ;

yes you are.. ;)

HYE AK ;

thnks dear.. :)

HYE ALONG TAPA ;

yupp....cuma tk berpengalaman je menyaksikan bnda2 menarik ni depan mata.. :)

nabilah_2908 said...

HYE KELLA ;

bagus lah Kella terhibur.. :)

HYE KAK INA ;

apa yg sy baca...ini akibat parking kereta sesuka hati sampai menyusahkan org..sbb tu dia kena macam tu..

HYE MAHIRA ;

yupp...buruk macam mana pun..kena la syg dgn tanah tumpah darah kita...yer tak...? ;)

HYE E&E ;

dia marah sangt kot... :)

HYE YANA ;

yupp..hehhee..pelbagai bangsa..pelbagai ragam.. :)

HYE ATI ;

terima kasih...

hehehe...marah sesngt la gaknye sampai ayat tunggang langgang..hehe.. :)

HYE MEL ;

Mel pernh jumpa ke signboard tu..? ;)

nabilah_2908 said...

HYE DILLA ;

yupp...boleh dijadikan entry.. ;)

HYE PRINCE ;

yupp....mcm2 ragam... :)

thnks prince :)

HYE PIDUT ;

hehehe....thnks.. :)

HYE AINZ ;

yupp...harus lah berbangga dgn tanah tumpah darah kita.. :)

HYE HAMZAH ;

hahaha...tul tu... :)

HYE HONNEY ;

thnks... tuk keselamatan... :)

nabilah_2908 said...

HYE ASLINER ;

hehehe...marah sngt gaknya tu.. ;)

HYE LF ;

yup..pelbagai bngsa..pelbagai ragam.. :)

HYE SYAHIRAH ;

hehehe...terasa mcm nk pergi je kt rumah tu.. :)

HYE LIA ;

insya'Allah..jp lagi sy singgah.. :)

nur said...

keh3.
lawak2. tersenyum sorang2. =D

MiMiEy :) said...

semoga pak itam cepat sembuh.
i'm proud to be malaysian 2.
tp ramai yg x sdr2.
hoho

PinQib said...

semoger cpat sembuh.. ada penyakit komplikasi lain ker.



Jum Singgah yer

Latest entry di:
Lagu Nangis
Ciri bini idaman
Oke tak eden?


Happy reading ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...