Wednesday, November 10, 2010

APA KATA HATI GIVEAWAY



Hye Guys....!!!!!pang

Happy nyer hari ni....rasa lapang jer...hari ni......tak busy dah...hoyeh....hoyeh..!!!joget

sepertimana yang I dah war-war kan dalam n3 yang lepas..tentang Giveaway....erm...I rasa...takmo buat lah...I nak bagi jer...ok tak...?




actually...lama dah I plan ni semua..sejak awal tahun lagi...

emo21 nak tukar domain
(done.....ingat nak tukar pada 2nd Anniversary...tapi I tak boleh sabar..sebab tu tukar awal-awal....)


emo21 nak tukar layout
(done...ini pun sama gak...hehehe.....)


emo21nak berikan cenderahati kepada pembaca..
(akan dilaksanakan hari ini)


I sangat-sangat menghargai pembaca yang gemar tinggalkan komen pada setiap n3 yang dipublishkan....sangat la berbesar hati dan berterima kasih kepada you all semua..

kerana you all la..buatkan I semakin bersemangat untuk berblog...

dengan ini I nak berikan cenderahati kepada kalian....nak tahu siapa yang terpilih...???

jom tengok gambar di bawah.....



yg ni I print screen semalam...

aik....10 orang jer ke yang dapat...??

nope...mari kita lihat gambar di bawah ni pula...



tadaaa.......15 orang peng'komen tegar APA KATA HATI

ini lah cenderahati nya



hasil kerja tangan dari Dewi's Art Work Station

ALIESHA KIRANA , AINZ** , ALONG TAPA , MIMIEY , ANA AYESHA**
YANA MIB , PIN QIB** , DILLA** , WAWA, KAK INA**
EDY, PRINCE HALILINTAR, AMNI**, PAWAKA19, FARAH**

kepada nama yang bertanda '**' harap dapat mengemailkan alamat ke
prettyblue_2908@yahoo.co.uk


hmm....tak lupa juga kepada..

HASNI, FIQ, DMX, TAPAK KAKI

mereka pun akan dapat cenderahati seperti di atas..memang I dah reserve kan tuk mereka..
walaupun mereka ni dah tak nampak lagi di APA KATA HATI...tapi mereka tetap di hati..kerana..dulu...masa APA KATA HATI suam-suam kuku...mereka lah yang menceriakan APA KATA HATI dengan komen-komen mereka..

terima kasih...!!! (^_^)



hadiah yang biru ini...

khas buat En Ilham

kenapa...??

sebab...sila rujuk N3 ini


itu sahaja ke...??

ada lagi..........



ha....sebutir Chocolate yang dihias indah dari Atiqah Homemade Chocolate

untuk....



I pick random je ni...koyak-koyak kertas....then cabut undi...

ATI MASRIF , PENA, AQUE, IEDA AL-HABSYI, MAKSU, NUNAMA,
KAZAZTAN TEAM, KELLA, MAHIRA OYA, AKU DAN PUTERA KU,
MR REDZA, CIK AKMA

harap nama-nama di atas dapat emalikan alamat ke
prettyblue_2908@yahoo.co.uk



fuhhh...!!!!! selesai gak akhirnya.....

kalau ikutkan hati memang I nak bagi semua...tapi apa kan daya..hanya ini sahaja yang termampu...kepada kawan-kawan lain....maaf yer kalau nama you all tak tersenarai....

jangan la pula...lepas ni you all dah takmo datang sini lagi....insya'Allah....I akan cuba anjurkan giveaway yang lain di masa yang akan datang...

kepada nama-nama yang tersenarai....harap dapat la memberikan kerjasama yupp....pang


53 comments:

Wawa~* said...

wahhhhhhhhh... terharunyerrrrrrrrr <3 <3 <3 sy komen sini mmg sbb suka baca blog nabilah yg comel ni :D so sweet of u nk reward all ur loyal readers <3 smuga APA KATA HATI akan trus sukses :D

p/s: chop, nabilah masih ada lg kan alamat sy ? :)

asliner said...

xpe...
nk dtg jugak kat cnie..=)
nk bg support semoga tros sukses..ngeh3..^_^

Ieda Al-Habsyi said...

hoyehhhh! baru nak sob sob T_T tadi tengok name takde, hehehhehe! thanxx dear, nnt aku email k :)

aliesha kirana said...

aaaa...mekasih nabilah!!! terharuuuu hehehe.. (T_T)

semoga nabilah n blog ni akan terus sukses! amin..

hehehehe..

hopefully dpt kale pink! tehee.. erkkk ahahahah!

aque said...

wah.. thanks... dapat cokolat... hehhehe love u...

alamat owg ada lagi kan.. hehehe... muaah....

❤NazirahMoktar❤ said...

wawahhh...best nye dapat hadiah :)))

Dilla Ady said...

wahhhh...first time tau nabilah...luv u so much la darlingggg.....hihihi

suke sgt dtang sini..rase tak complete kalu tak datang sini..

ni bukan puji sbb nk dapat hadiah tu tau..tp mmg ikhlas puji...cume nk bace enovel jek tak sempat...baru bab 20 lebih kot kt nota cinta..


nnti dilla emel kt nabilah ye..

E.d.Y said...

wah...wah..wah...terharu..meleleh hingus...huhu...

tak sia2 selalu jengah blog ni..:)..thanks k..akan hantar email...

E.d.Y said...

eh..dah ada info ek??

kak ina mail said...

Terima kasih, nabilah kerana menyenaraikan nama akak dalam top 15 commenter.Jasamu tetap ku kenang.Nanti akak email nama akak , bila dah tak busy, almaklumlah semalam bercuti.

nunama said...

Salam kak Nabilah. :)

Waaahhh! heaven giler hari ini.
terima kasih banyak2 kak.:)

jasamu ku kenang. insyaAllah. ^^

Doaku, supaya akak akan bertemu jodoh dengan yang selayaknya dan sentiasa berbahagia. Amiin. :)

Anonymous said...

name i xda pon..tp i la org first yg dapt ikan buntal tu..wakaka..yay!!

tia said...

wahhh!
sangat best!
tp tia xdpt :(
hehe!

BLADE EDGE said...

salam nabilah...


huhuhu...kita tak tersenarai pulak..sbb bukan komentator hardcore kat sini..huahuahua (nak gelak ke nangis ni??)

oh, terharunyaaaa T_______T"

ana ayesha said...

bestlah nabilah tak sangka yer ana dpt jugak adiah.

Thanks a lot

nanti ana email add

y@n@ M!B said...

hehe x sangke lak pengkomen tegar dpt adiah yek...thanks babe!

sepantas kilat ai send address...zzaasssssssss~










p/s: kenapa along ada lbh 2 komen dr ai eh? lalala~ =P

Along Tapa said...

wahhh....mekasih nabilah....ni yang makin bersemangat aku nak komen bebanyak ni...haha~~~

Gorengbaek - Cerita pasal rokok...Meon kata

Hangit habis dah - Fakta pasal kentut...

Kazaztan Team said...

eh...eh...eh... kite dpt..kite dpt...semoga murah rezeki...

Nur Areefah said...

bestnyaaaa..lain kali saya dapat lak xD

fara said...

Wahhh! Bestnyeee!!!
Tq Nabilah! ^^

kella said...

alhamdulillah...
rezeki nih! terima kasih banyak2 sangat kat nabilah! semoga makin murah rezekinya!
tak sangka.. dapat giveaway ni! :D teruja!
tq. tq. tq! may God bless u.. :)

Mak Su said...

yahuuuuu!!!! mmuuaahah mmmuuaahhhh!! tq nabilah, tq tq :D

semoga terus dimurahkan rezeki, sihat walafiat dan ceria selalu :)

Un Phat Lee said...

wah bestnye diorang dapat hadiah.

mahira oya said...

thanks bebeh..

Elly & Emmy said...

tahniah pada yang dapat hadiah tuu.. ramai betull..memang bermurah hati..

pawaka19 said...

walau pon top 15..mel nak ucapkan thanks kat nabilah..mmg bestlah blog nabilah ni menghargai pembacanya..thanks byk2 nabilah..

New Entry "Cara-cara Buat 'Toyol' Dalam Exam"

aYu said...

thniah utk all yg dpt~
musti sbb ayu lama xblogging aritu kan..
dats y ar ketinggalan masuk carta...

redza said...

waaaa x sangka dpt gak..tq

Amni said...

Terharu3! thanks dear... masih ada tak alamat amni? ke dah tak de?

Anonymous said...

oh mangaaai.. banyaknya present.. ahahaha..

-www.efyery84.wordpress.com- (EfyEry)

lalink7 said...

oh..sgt sedih sbb xmasuk list..cuba lenkali..oh sila wat giveaway selalu ya..hahahhaa

ainz said...

Yeay!dpt hdiah!suke2..ngee..thanx nabilah..nanti ain email addr ain kat nabilah,k.. :)

Uik! Total komen ain ngn along tapa same..pesaing hebat ni..xle jadik!dush3..(gaduh2)

Prince Halilintar said...

wah terkejut prince dapat smthg kat sini..hehe..pe pun time kasih sgt2 ye nabilah..wpon kdg2 prince bz jgk nak berblogwalking, tapi insyaAllah klu ade mase prince akan dtg melawat jugak..sonok sgt dpt cenderahati tu eh..hehe

Umiey said...

wahhh bagus la buat cam tu..mmg pemurah la...tp nama den xde la plak..huhuhuhu

Amni said...

dear, alamat hari tu betul.. amni de bagitau kan da samapai? hehe... tq!=)

Amni said...

dear, alamat hari tu betul.. amni de bagitau kan da samapai? hehe... tq!=)

En iLham said...

WAAAAA!!!!
ada hadiah warna biru special untuk en ilham lah..akak memang baik hati, pemurah. chomel n segala-galanya lah. haha. tak pernah lagi blogger bagi saya hadiah selama ni. huhu. ni first time. kene buat entry khas pasal ni. hehe
nantikan yer kak

terima kasih bebanyak tau kak. sayanglah akak sangat2..hehe

pena said...

eh.. eh.. nama pena pun ada..

hehe.. thanks akak.. nnti pena email alamat.. =)

HonEyBuNNy said...

wahhhtahniah kpd nama2 yg tertera..heheh...comei3..

Zezebel said...

Tahniah kepada yang menang. Yang tak dapat gifts, jangan putus asa, hehe

Ati Masrif said...

Terima kasih nabilah, kak ati tak sangka pula terpilih

Semoga blog Apa Kata Hati akan terus succes and happening!!

nanti kak ati email address. Thanks again dik

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

eh??? dpt adiahh??? horeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... muah muah .. hihihiih .. cyg bella .. tp, tk layaknya anna ne. :( nt bg emel yaa .. esk2 .. hiihih .. cz mlm ne agk bzy .. esk paper .. 2 yg lmbt reply .. =) tankxx ... moga sccessss slluuu .. AKT =)

Judiene said...

Tahniah pd yang dapat
hehehe
:)

nabilah_2908 said...

HYE WAWA ;

terima kasih...alamat wawa masih ada dlm simpanan...itu pun kalau tk bertukar lah... ;)

HYE ASLINER ;

sorry dear....kalau boleh mmg nk bagi pada semua...tapi apakan daya..tk termampu...

walau macam mana pun..terima kasih yer.. :)

HYE IEDA ;

hehehe..ur welcome..nnti sy poskan yupp...sbb chocolate belum sampai pada sy lagi.. :)

HYE AK ;

hehehehe....mmg dah plan dah nak bagi ikut warna kegemaran masing2..rasanya sy tahu semua...mcm AK..fhm sngt suka pink... ;)

HYE AQUE ;

ada...nanti akk pos kan yupp... :)

HYE NAZIRAH ;

hmm...nama Nazirah pun ada dalam list...tp tk terpilih la pulak..sorry ya...

walau apa pun..terima kasih...selalu dtg sini..tinggalkan komen.. :)

HYE DILLA ;

hehehe..xpe....wah Dilla baca juga yer novel sy..hehe..malu la pulak..ngeee...(*_*)

HYE EDY ;

sy dh ada alamat Edy...nnti sy poskn yupp.. :)

nabilah_2908 said...

HYE KAK INA ;

itu semua bantuan dari widget yg sy gunakan..and mmg akak pun selalu kan dtg sini..komen... :)

nnti akak bagi alamat yupp...sy tunggu...(^_^)

HYE NUR ;

hehehe..kebetulan kan bdy Nur hari ni..hehe...thnks dear.. Amin...(^_^)

HYE CIK ANOY ;

yer la...family first...mcm mana dgn chocolate...mau juga ke..? ;)

HYE TIA ;

sorry eh...even tak dapt pun..jangan la lepas ni xmo dtg sini lagi...

pape pun..thnks sebab tia pun rajin juga dtg sini..tinggal komen..thnks yupp...(^_^)

HYE BLADE EDGE ;

hehehe...jgn la nangis...kalau boleh sy nk bagi pada semua...tp apakan daya...ini saja yg termampu..

tkpe nnti cuba lagi yupp...(^_^)

hadiah tu tk pntg sbnrnya...yg pntg ikatan persahabatan antara kita para blogger yg saling menyokong ant satu sama lain...betul tak..? ;)

HYE ANA ;

tkde apa sngt...hnya sedikit penghargaan tuk pembaca APA KATA HATI...tnpa ana dgn kawan2 lain..lama dh kot berkubur blog ni.. :)

nabilah_2908 said...

HYE YANA ;

pasal along tu..entah la...sy hanya widget yg sy gunakan tu yg bantu mengira... :)

thnks yupp..nnti sy poskan.. :)

HYE ALONG TAPA ;

welkem... :)terima kasih juga sbb rajin dtg sini..baca n3...komen.. :)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

yupp..dpt juga...nnti sy poskan.. nnti bg alamat yupp..? :)

HYE AREEFA ;

hehehe..sorry yupp... lepas ni jgn la xmo dtg sini pula ye.. :)

HYE FARAH ;

welkem...(^_^)

HYE KELLA ;

terima kasih kembali.. :)

HYE MAKSU ;

hehehe....terima kasih jug apada maksu.. :)

HYE UN PHAT LEE ;

hadiah pun yg murah2 je...sbg. tanda penghargaan.. :)

nabilah_2908 said...

HYE E & E ;

sygnya...nama E&E ada juga dlm senarai..tp tk terpilih...kalau terpilih sure akan dpt 2 coklt..

next time la yupp...pape pun terima kasih..sbb rajin ke sini.. :)

HYE PAWAKA19 ;

hadiah tu tk pentng mana...yg pntng ikatan persahabatan yang terjalin di antara kita semua...saling sokong antara satu sama lain... kan..? :)

nabilah_2908 said...

HYE AYU ;

hmm...xkisah la tu...hadiah tu tk pntg mn pun...sekadar penghargaan..

yg penting...persahabatn terjalin..dpt berkongis kisah..pengalaman...n ilmu...betul tak..? :)

HYE MR RED ;

welkem...masih gunakan alamat hari tu kan..? ;)

HYE AMNI ;

ada...nnti sy poskan...(^_^)

HYE ANONY ;

hadiah murah2 jer...boleh la.. :)

HYE LALINK ;

jgn la sedih...hadiah tu tk pntg mn pun..tul tak...friendship tu yg lebih pntg.. :)

tkpe..next time ye.. :)

nabilah_2908 said...

HYE AINZ ;

hehehe..gaduh la...tp gaduh manja2 dh la eh.. ;)

psst...ain suka warna hijau kan..? :)

HYE PRINCE ;

its your day....terima kasih ye..sbb sudi terima gift yg tk seberapa tu..

terima kasih juga sbb rajin ke sini.. :)

HYE EN ILHAM ;

alahai...xpe la..tkyh wat n3..Syamil tgh busy kan nk xm sekrang ni..fokus pada xm dulu yupp...(^_^)

nabilah_2908 said...

HYE PENA ;

yupp..semalam mmg nk bagi tau pena..tp pena private blog la pulak...kenapa yer..? :)

HYE HONEY ;

ha...nama honey pun ada dalam list..cuma tk terpilih je...sorry tau.. :)

HYE ZEZEBEL ;

hhehhe..tul tu...thnks juga paza zeze sbb sudi follow blog ni..:)

HYE KAK ATI ;

welcome kak...luck akak tu...sbb tu dpt.. :)

HYE ANNA ;

its your day dear... nnti emailkan alamat yupp.. :)

HYE JUDE ;

nk terima kasih juga pada Jude sbb rajin ke sini...komen apa yg patut..thnks..!! (^_^)

Lulu caldina said...

good gurl..
baiknya hati awakk..
keep it up..

Tapak Kaki said...

tak sabar nak tunggu hadiah tu sampai.hehe.. tocey2

MiMiEy :) said...

wah.
terharu nye .
sorry lmbt sebab mimie pg pangkor.
masih ada ker hadiahnye ?

x pernah jumpa blogger bg hadiah free mcm nie.
comment blog akk x de niat pon nak apa2. mmg suka commnet blog akk.

tibe2 sedih pulak. terharu sangat2.

thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...