Saturday, November 20, 2010

BERSIARAN DARI UK



Hello dear fwens.....happy Saturday...!!!ye

ingat tak pada n3 semalam...I ada cerita I akan ke UK.....??tatkala you all baca n3 ni...I dah selamat sampai dah di UK.....

aik...cepatnya sampai...??

dah tentu la...bukan jauh mana pun Melaka ke UK...dalam dua jam dah sampai...UK tu....Ulu Klang la kawan-kawan....bukan United Kingdom....hehehehehe wek

sorry la kalau ada di antara kalian yang menganggap UK itu adalah negara omputeh yg sejuk tu...tidak...tidak....sorry yupp...

apa tujuan I ke sini...??

menghadiri Majlis Perkahwinan sepupu I di sini....hari ni sebelah perempuan...esok sebelah lelaki pula...rumah mereka ni dekat jer..siapa sangka kan..? itu la yg di namakan jodoh.....



Isnin nanti I cerita yupp.....I akan cuba snap gambar banyak-banyak.....

nak tengok tak apa yang I beri pada pasangan ni...??



macam mana...nice tak...??



I pernah ceritakan pasal frame ni dulu..
pada n3 yang bertajuk
HADIAH DI HARI PERKAHWINAN MU

http://4.bp.blogspot.com/_ByzsF-CS-UY/TEUIkRQzahI/AAAAAAAAD9U/Tl-kaGGBPmk/s400/Picture3.jpg

ini frame yg lepas...

I amat berpuas hati dengan kerja tangan Jemari Art so order la lagi...untuk sepupu I pula..

kalau berminat you all boleh la pergi tanya Jemari Art .. macam-macam bentuk frame ada..


di kesempatan ini....I nak ucapkan...

SELAMAT PENGANTIN BARU

buat

NAUFAL & SYARAH

semoga berbahagia hingga ke akhirnya...

Amin..........(^_^)



ok lah..sampai sini dulu....Isnin nanti kita jumpa yupp...take care my lovely fwens...have a great weeked...

p/s : time cuti sekolah.....time ni la banyak kenduri kahwin kan...?? so...you all pula....macam mana..banyak tak jemputan kenduri kahwin...??

Adin kata

"asik bagi hadiah kawin orang je...bila la orang yang bagi hadiah tu nak dapat hadiah kawin dari orang lain....."

Orang yang bagi hadiah kata apa...??

".........................."


30 comments:

nunama said...

hahaha.
betul tu Adin. :)
InsyaAllah. Tak lama lagi tu. Amiin. hehe

Selamat Pengantin Baru untuk Naufal dan Syarah! :)

p/s:comel2 frame tu. Tapi, yang bantal ritu, lagi comel. hehe

aYu said...

comel gila frame tu..

setuju dgn adin..

jawab kak jawab,

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Kepala Batu Hati Jeli

ainz said...

semoga mereka berbahagia ke akhir hayat...
amin..
nabilah bile lagi?
nanti jangan lupa jemput,tau! ;p

Tapak Kaki said...

nape tak suh dorang kawin kat united kingdom je.. boleh nabilah pergi jalan-jalan kat sane.hehe

Dilla Ady said...

pandai btul la adin ckp camtu..hihi..

ala tak lame lagi kan nabilah..

cantik ar frame tu..nk terjah jugak..

redza said...

semoga nabilah pon cpt mndpt jodohnya.amin

Pok Li said...

saspen uoooL

aliesha kirana said...

hahaha..tu la nabilah..byk kenduri ni.berderet nak kene pegi.. tp hari ni AK pergi kenduri kawan tunang je..blm kawen..hehe..slmt ujung minggu!

En iLham said...

haha
adin cakap memang betul
semua orang yang komen kat cni nak tau jawapan akak
cepat jawab kak
cepumas tu
hehe

imanshah said...

saya suka kek yg hijau tu..sweet

y@n@ M!B said...

time cuti skola atau nama lain musim mengawan..hohoho~ ai pon pileh cuti skola utk wat kenduri..senang sedara mara yg jauh2 nk dtg...especially yg ada anak2 skola asrama =)

soh adin doakn yu dimurahkan rezeki dpt la adiah kawen dari org len..teehee~ =P

MiMiEy :) said...

cantik nye frame 2.

hahahaha, betul apa yg kak addin ckp 2.
bile lagi?

ana ayesha said...

hi nabilah

jauhnyer pergi makan kenduri kawin ... UK (United Kingdom/Ulu Klang/Ulu Kinta apa lagi yer .....)

yer betul tu bila agaknya sipemberi hadiah nak dapat hadiah kawen, mesti meriah .... anak menantu yg pertama dlm keluarga

BLADE EDGE said...

salam...

ingatkan UK oversea nunnn..rupanya UK dlm m'sia jer...

hahahahahaaaa :-D

Anip™ said...

semoga bahagia yer diorng..aku terkejut bruk dgr ko kt UK..haha~

1)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog
2)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

E.d.Y said...

UK??ulu klang??hehe

pena said...

UK Malaysia.. hehe..

semoga berbahagia buat pasangan pengantin.. =)

anyss said...

Salam,
Waaaaa dah sampai UK ruperrr nye!

Cantiklah gambar first tu...pengantin kat jeti ya?

PIDUT ASiS said...

banyak kenduri,banyak gak berat yang naik kan??hahhaa

ciEk NiENa said...

seus ngat awk betul3 p UK tadi.. hihi.. tp pas baca entry ni, baru la taw awk ke ulu klang rupanya.. hihihi

HonEyBuNNy said...

kata tima ksih...hehhe..cntk la frame tu...

fara said...

igtkan betol2 pegi UK taw!
hehe

ordinary89art said...

haa,...kne jawab soalan tu!!

nice..lau i kawin nnti..hadiahkan kat i plak k..

pawaka19 said...

ingat kat uk mane td..

p/s; nabilah..sy nak break blogging jap sbb ada komitmen kerja.suatu hari nanti sy kembali..jumpa lagi nabilah

nabilah_2908 said...

HYE NUR ;

thnks..Aminnnn...(^_^)

HYE AYU ;

hrumm...nk jawab apa tu..? jodoh belum sampai lagi dik...itu jer la yg mampu akk jawab.. :)

HYE AINZ ;

insya'Allah....akan sy jemput nnti...dah plan dah...nak khas kan 1 corner tuk kawan2 blog...

see...plan dh ada...cuma calon suami jer belum ada lagi..huhu...(^_^)

HYE TAPAK KAKI ;

hahaha...sy tiada kuasa itu...UK ni pun ok gak...cuaca tak panas sngt...redup2 jer.. ;)

HYE DILLA ;

insya'Allah..mudah-mudahan kan Dilla...? :)

HYE MR RED ;

terima kasih atas doa itu..Aminn...(^_^)

nabilah_2908 said...

HYE POK LI ;

kalau tul2 sy g UK...macam mana..? hehe.. ;)

HYE AK ;

tu la pasal...kt rumah ni..bnyk sngt kad jemputan kawin dari kawasan perumahan ni..tp sy tk pergi la kot.. ;)

HYE EN ILHAM ;

hehehehe..jodoh belum sampai...itu jer la yg akk mampu jawab.. ;)

HYE IMANSHAH ;

nnti kalau En Iman kawin boleh la buat kek macam tu.. :)

HYE YANA ;

hmm...time cuti2 sekolah ni la time yg paling sesuai yer tak..? Yana punya majlis lak bila...? :)

HYE MIMIEY ;

tunggu Mimiey kawin dulu..boleh tak...? hehehe.. :P

nabilah_2908 said...

HYE ANA ;

hehehe....UK sy ni dekat jer... ;)doa-doakan lah moga jodoh sy cepat sampai... (^_^)

HYE BLADE EDGE ;

hahaha...ok la tu..UK juga kan..? ;P

HYE ANIP ;

hahaha...nape nk tkejut lak..? ;)

HYE EDY ;

yupp..Ulu Klang.. ;)

HYE PENA ;

hehehe...tul tu.. :) Aminnn.......

HYE ANNYS ;

bukan la....gamabr dari google jer tu.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE PIDUT ;

hahaha..tul gak tu..asik makan jer.. ;)

HYE CIEK NIENA ;

hehehe..yupp...UK Malaysia jer.. ;)

HYE HONEY ;

kalau berkenan boleh la intai2 fan page jemari art..bnyk juga bntuk2 yg lain.. ;)

HYE FARAH ;

hehehe...g UK la tu..tp UK Malaysia jer..hehehe...(^_^)

HYE ORDINARY ART ;

sure..jgn lupa jemput.. ;)

HYE PAWAKA19 ;

ok Mel..wish u all the best...;)

Ati Masrif said...

pergilah majlis tu selalu nanti melekat lah jodoh...huhu

manatau jumpa kat majlis2 macam tu ke..hehe

Mak Su said...

wow! mmg awesome barang2 tu.. kek pun lain dari yang lain, cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...