Tuesday, November 09, 2010

B.U.S.Y



Hye guys..........hai

Hari yang kelam lagi kabut....

I busy la hari ni....pagi pergi Seremban...sampai office..baru nak duduk..dah kena pergi KWSP....

balik office....kerja baru dah bersusun atas meja...aduhai........



even busy pun...otak ni tak boleh nak lupakan tentang Blog......huhu...ketaq je tangan kalau tak update....wek

ni pun tak sempat nak singgah blog you all semua.....

sorry yupp....

hrumm...serabut tul kepala nih...........got to go......

take care dear fwens......hai



pssstt.........jom la ke 100penulis ... nanti baca Nabilah's Segment yupp...ada info yang berguna untuk pembaca semua...

p/s: hari you all hari ni macam mana pula....busy macam I...or relax jer...??


23 comments:

❤NazirahMoktar❤ said...

buat kerja elok2 hihihi :))
tpi blog tetap tak lupe kan...same la kite

Amni said...

sangat busy jugak.. tapi sempat jugak menyinggah... haha...

aliesha kirana said...

busy jugak!!! sgt2...huhuhhu..tp sempat lg lawat nabilah..teheee~

Along Tapa said...

terang betul gambor bawah skali tu...haha...

Gorengbaek - Shhh~~~ Aku nak reveal rahsia aku ni...

Hangit habis dah - Kurang hajor ke kurang di ajor??

kella said...

yeee.. hari ini sangat ler bz jugek.. tapi ada juga byk masa terluang untuk jenguk2 blog.. hehehehe... selamat berjuang untuk kita semua! :)

Prince Halilintar said...

prince pon sgt bz harini..byk data yg kene siapkan..even bos xde pon kat ofis prince 3 hari..tapi banyak lak keje nak kene siapkan..xley nak bergembira ketika bos xde..haha

BLADE EDGE said...

salam...

saya x busy..tp buat2 busy kat blog org...

sbb tu blh blogwalking jap sblm blk ni.. hahahahaha.......

redza said...

blogger tegar la ni ye..apa yg jd blog kena update gak hoho

HonEyBuNNy said...

harine xrilex xbusy..hehehhe...wah...busy sgoh neh...ngeh3...

asliner said...

wah..smpi ketaq tngnek..
dahsyat2..hehe
erm..hri nie agk busy jugak..
ader discussion td..=)

asliner said...

wah..smpi ketaq tngnek..
dahsyat2..hehe
erm..hri nie agk busy jugak..
ader discussion td..=)

ainz said...

Harini ain xbz..tp xsihat..huu..

MiMiEy :) said...

hai akk, bz2 jgn lupa blogging.
heheh.
nanti rindu.
hahaha

aque said...

fara pg tadi je bz siket.. ptg da x de keje langsung.. dok tegolek2 jew.. hahahaha...
chaiyok nabilah.. jgn putus ase.. ehhehe

Wawa~* said...

sama laaa kita nabilah... lately bsy x menang tangan... uhuhuu... hrp2 kerja nabila dpt disetelkan dgn baik :)

maRShA said...

he3..skali skala busy... enjoy ur day k!! ^^

LiFe KaMi said...

kami pun ari2 busy nabilah,sabtu ahad pun keja tau..ni curi2 je update.. yg plg penting kerja kita sumber rezeki..:)

nabilah_2908 said...

HYE NAZIRAH ;

hehe..yupp...mmg tk boleh nk lupa...(^_^)

HYE AMNI ;

huhuhu...sngt jeles dgn kamu.. :)

HYE AK ;

sorry AK...tk sempt singgah blog AK semalam... :)

HYE ALONG TAPA ;

hahaha...terang tang mana tu...tang kepala ke..? ;)

HYE KELLA ;

sy kena kerja luar...tu yg tk menyempat...kalau dok kt office..busy mcm mn pun sure ada masa tuk blog...

yeah...selamat berusaha...!! (^_^)

HYE PRINCE ;

hehehe...faham...pernh rasa juga macam tu.. :)

nabilah_2908 said...

HYE BLADE EDGE ;

wah...jeles nyer...!!! :P

HYE MR RED ;

hehehehe...separuh tegar jer kot.. ;)

HYE HONEY ;

dh habis exam ke..?

HYE ASLINER ;

hehehe...lebih kurang mcm tu la...(^_^)

HYE AINZ ;

alahai....kenapa...ain demam yer..?

HYE MIMIEY ;

hehe...kalau sempat boleh je...tp semalam..mmg tk sempat.. :)

nabilah_2908 said...

HYE AQUE ;

huhu..seronok la eh...

thnks fara.. :)

HYE WAWA ;

dh macam wabak kan..? ramai juga yg busy semalam...thnks Wawa...hope kerja wawa pun cam tu gak.. ;)

HYE MARSHA ;

yupp...sesekali....haha.. :)

HYE LIFE KAMI ;

tul tu..kena pentingkan kerja dulu...sbb itu sumber utama rezeki kita.. :)

Dilla Ady said...

sori nabilah, beberapa ari nih tak menjengah sini...bz jugak...

hepi anniversary tuk blog nabilah..

dilla jerit jap waaarghhgghhhhhhh...

agak2 dilla sibuk ke tak?hihihi...

Ati Masrif said...

ala ciannyer nabilah

Lulu caldina said...

wah addicted to blog..
ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...