Monday, November 08, 2010

HAPPY 2ND ANNIVERSARY APA KATA HATI



Hello lovely readers..........hai

weeehhuuuuu.......... dengan sukacitanya ingin I umukan bahawa pada 6 November yang lepas merupakan Ulang Tahun APA KATA HATI yang ke dua....

cepat betul masa berlalu...pejam celik..pejam celik...dah 2 tahun....and Alhamdulillah...I masih mampu bertahan dalam dunia BLOG ini....




Bermula dari bawah...terpengaruh dengan rakan sekelas dan juga lecturer yang mempunyai blog...

dari sehari ke sehari mula mengorak langkah...mula menimba pengetahuan dalam dunia blog...menimba pengalaman dari blogger-blogger yang lain...



and part paling best sekali.....bila dapat menjalinkan ikatan persahabatan dengan rakan-rakan blogger yang lain..seronok sangat dapt berkenalan dengan kalian semua...saling bertukar cerita dan pendapat...

terima kasih yang tak terhingga juga kepada semua kawan-kawan a.k.a readers APA KATA HATI...tanpa sokongan kalian semua....dah tentu I takkan dapat bertahan sehingga kini...




Kenapa APA KATA HATI

well....I ni tak banyak cakap orangnya....lebih suka bermonolog sendiri...sebab itu la blog ini di berikan nama APA KATA HATI

Kritikkan :

ok...hari ni I beri peluang secara terbuka kepada semua....untuk mengkritik APA KATA HATI..
sila kan lah.....boleh I perbaiki mana-mana yang patut...



I rasa itu sahaja untuk hari ini...nanti kan n3 esok ya......mungkin ada perkhabaran yang mengembirakan untuk kalian semua....

akhir kata..........Terima Kasih kepada semua....terima kasih..!!! I love you...!!!muah


p/s : hrumm...terasa macam nak buat giveaway....you all nak join tak...??

44 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

epi eniberseri yang ke2, semoga sukses dlm berblog, cewahh!! hehehhe :)

y@n@ M!B said...

epi 2nd anniversary dear..wewiittt~
xde apa nk komen/komplen psl blog yu..sume memenuhi citarasa ai..hehe~

keep on blogging k...

giveaway?? I will join lah! ^_^

HaNTwO said...

wowww otai la ni yek...moga BE sentiasa masyuk hehehe..

liyana said...

epi 2nd enivesery
huhu...semoga sentiasa sukses~~

Ard said...

1st time datang sini :P

aque said...

mest nak join.. heheh papew pown heppy 2nd anniversary...

Ati Masrif said...

selamat ulang tahun ke2
best gak kalau ada GA..

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

love u to dear ;)

hihi ... ok da ne ... n tankx gak, cz byk bg tnjuk ajr ..tankx ya sis!!

hpy bufday apa kta hti ... ugkapkn semuanya apa yg hati mu inginkn ;)

ok! akn join da club .. hiihih

aliesha kirana said...

selamat menyambut ulang tahun ke 2 Apa Kata Hati!! moga lebih sukses dan bertahan sampai 200 tahun lg..heheeh...

nunama said...

hehe.
nak senyum je boleh? :)

Semoga lebih maju ke hadapan!
Go go chaiyok2!! =D

Kazaztan Team said...

tahniah

HonEyBuNNy said...

wah2..thniah...cntknya kek apa kata hati...thniah blog..heheh

mahira oya said...

bole gak kalu reti..
happy to u...apa kati hati maju!!

ladymiaka86 said...

salam nabilah..

congrats!! hepi anniversary yg ke-2..
kalo nak buat giveaway tu bleh gak.. minat nak join ni.. hihi

khairolghani said...

selamat ulang tahun..semoga terus sukses..kalau nak buat contest@giveaway,buat yg mudah2,senang nak join..hehe

En iLham said...

wah
tahniah kak..dah dua tahun rupenye berblogging yer
lama tu
blog pun dah makin hot. huhu
blog akak saya suke. best. ayat pun tak panjang lebar mcm blogger lain
yang paling best tiap ayat tu ade gambar yang sesuai n sangat best

tahniah tau. hehe

p/s: kalau buat giveaway n hadiahnye adalah bukan barang kosmetik. konpem sy join

lalink7 said...

hapy...hapyy belated bufday blog apa kata hati...xde komen cuma nak puji sebab apa blog ini kaler purple..suka tis kaler..hmmmmmm...

ana ayesha said...

first n foremost tahniah nabilah sempena anniversary yg ke 2 blog apa kata hati

dahsyat tu mampu bertahan 2 thn.

kek tu cantik dan nampak sedap nabilah ker yg buat?

pena said...

happy anniversary buat APA KATA HATI.. =)

redza said...

yeayy...tahniah

Insyeera ; shieera said...

selamat hari jadi apa kata hati! nak jugak join giveaway tu..buatlah.hehe

Rinna said...

Wahh dah 2 tahun yer.. Heppi Anniversary..

Teruskan berblogging.. Hmm..sedap tgk cupcake tuh.. :)

Mak Su said...

happy anniversary, comel jer (terbayangkan baby yg baru tumbuh gigi belajar berjalan)... all the best apa kata hati! :)

aYu said...

camat hari jadik~
heheehe...
dah dua tahun dah baby~hehehe..

ok kak~buat giveaway~
wajib bg ayu hadiah~

pawaka19 said...

sps impisn dan objektif apa kata hati blog ye nabilah?

New Entry "Selamat Ulang Tahun 1st Pawaka19 blog"

MiMiEy :) said...

happy 2nd anniversary APA KATA HATI
semoga sentiasa sukses :)

ainz said...

Happy anniversary buat AKH..tahniah nabilah..

ain suke sangat bace entri di blog kamu sebab related dengan isu yg slalu org hadapi..kamu slalu tnye pendpt..rse friendly sgt!

Terima kasih sbb sudi jenguk blog ain yg xseberapa tu..

Ps:ape ubahsuai yg nabilah nk buat sempena anniversary ni? ;)

Along Tapa said...

ni aku nak cakap apa yang tak puas ati kat blog ko ni...apsal blog ko punya kaler biru kundang lagi banyak dari blog aku???tak puas ati sungguh...hee~~~

ko nak buat giveaway??myb aku join kalo aku tetiba terajin...hehe~~

Gorengbaek - Shhh~~~ Aku nak reveal rahsia aku ni...

Hangit habis dah - Kurang hajor ke kurang di ajor??

Prince Halilintar said...

tahniah nabilah kerana dah 2 tahun dalam berblog ni..semoga terus berblog n berkongsi cerita gan rakan2 blog nabilah..=)

Sarah-rah-rah said...

hehe happy 2nd anniversary =) waa dah tua dah belog ni :p

Cik Akma said...

happy anniversary blog apa kata hati! :)

elly&emmy said...

moga makin sukses yerr..

E.d.Y said...

yeaa..dah tua blog ni..:)

Zezebel said...

Salam kenal.
Tahniah. Bukan senang tu kan nak kekal berblog dalam masa 2 tahun. Saya yang baru 3 bulan ni pun dah rasa macam letih sangat nak buat blog post.
Jumpa lagi.

fara said...

Happy Aniverseri APH!!! ;)

mEiZ SHA said...

yeahhhh
epi enibersary blog shomelllllllllllll...:)

nabilah_2908 said...

dear all...

thnks....tk semapt nk reply 1 by 1...agak busy hari ni...

terima kasih yer semua... :)

nabilah_2908 said...

HYE MEL ;

mulanya sy mmg nk cerita tntg impian n harapan...tp rasa mcm tiru Mel pulak..hehe... :)

IMPIAN :

mcm Mel juga...kalau boleh nk jg blogger celebrity..tp jenis yg low profile...terkenal di kalangan blogger je...tk perlu liputan media...hehehe..

HARAPAN :

harap...blog sy dpt dijadikan rujukkan....and setiap n3 yg sy hasilkan dpt memberi manfaat kpd semua pembaca... ;)

❤NazirahMoktar❤ said...

best kan berblog???hahah..kite pon suke blog dari tumblr..rmai dapat kawan alam maya..blog nabilah ok, takde pe yg kurang kite tgk...yg penting nabilah tu peramah..:))

opps, nak join giveaway !!!

kella said...

selamat ulangtahun apa kata hati!
hehehe.. takda apa sangat nak komen ni, so far, blog ni ok! straigh to da point! byk info gak leh dapat kat sini yg boleh dikongsi dan dijadikan pedoman..

thumbs up! keep it up! :)

BLADE EDGE said...

happy 2nd anniversary...

my turn pulak by next week...

BLADE EDGE

asliner said...

slmt pengantin baru!
eh..happy anniversary kat blog kata hati..=)

Wawa~* said...

wowwwwie!!! happy anniversary buat APA KATA HATI~! wawa rasa bertuah jd pembaca n pengunjung setia blog nabilah ni... nice to meet u :)

Lulu caldina said...

wah..terus maju ke hadapan.....

Tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...