Friday, November 05, 2010

HAPPY DEEPAVALI



Happy Deepavali...!!!!

Happy Deepavali diucapkan kepada semua penganut agama Hindu sedunia....



Hari ni...I cuti......ada tak di antara you all kerja...??

ada...??

ala...ala.....takpe la.....selamat bekerja yupp....

ini ada gambar hamper deepavali yang I beli di TESCO untuk rakan kongsi Mr R.....terkedek-kedek I pergi beli sorang-sorang hari Isnin yang lepas...huhuhu...

kiranya syarikat mereka ni join venture la dengan company Mr R...kiteorang cari projek....dieorang keluarkan modal...

untung bagi sama rata......majmuk kan...??



dah selamat sampai di Meru sana...

ok lah itu sahaja...apa program you all hari ni...tak pergi beraya ke...? hehehehe...

hari ni I nak pi beraya di Mahkota Prade.....jom.....jom......pang

14 comments:

Ati Masrif said...

wah..nak gi shopping yer..nak ikut

aque said...

owg dok umh jew :D

Amni said...

kerja ni.. huhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nak tidor puas puas

HonEyBuNNy said...

cuti2..malas nak stdy..heheh...

y@n@ M!B said...

huhu ai xtau nk pi mana hr ni..maybe jln² kt putrajaya je kut..posing gedik² amek² gbr..hehe~ =P

En iLham said...

sekarang sy study leave
maksudnye cuti lah
tapi malas gile nak ngadap buku.
huhu

redza said...

tido

nabilah_2908 said...

HYE KAK ATI ;

window shopping jer kak...hehe. :)

HYE AQUE ;

time2 mcm ni tk besh dok umh...huhuh...rancangn tv tk besh.. :)

HYE AMNI ;

alahai....

HYE BRUTALSOLO ;

huhuhu..selamat beristirehat.. :)

HYE HONEY ;

hehehe...lupakan la dulu psl study..rehat2 kn otk.. :)

HYE YANA ;

weeehu....best tu...dgn en tunang eh..? :)

HYE EN ILHAM ;

xpe...esok buka buku balik.. :)

HYE MR RED ;

wah....selamat tido la kalau mcm tu... ;)

weRkletong said...

hey..hey..hey...stop make me jelous buleh x..errr....nak ikot.............
dh macam org sakit jer duk bilik nie..ngadap buku....makan...tido...huhuhu..nak kasut roda..leh g round2

ainz said...

Ain xkeje..cuti pun sehari je..dok umah tdo..heee..

nabilah_2908 said...

HYE ADIN ;

hahaha....bukan keluar jln2 dgn family...dgn nyra ler..

mcm awak dgn farah... :P

HYE AINZ ;

ok juga tu..rehat2kn diri di rumah.. :)

aliesha kirana said...

semalam kemas rumah..basuh baju..etc etc..hahaha... xkluar mana pun nabilah...

Wawa~* said...

seamat mnyambut deepavali nabilah.. hehe.. xder la.. nk ucap hepi holiday utk nabilah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...