Wednesday, November 17, 2010

SALAM AIDIL ADHA




Salam Aidiladha di ucapkan kepada kawan-kawan semua....



saat you all baca n3 ni...I ada kat rumah kot...tak pun dah ada di Masjid belakang rumah ni jer....my dad ada buatkan korban tuk kami bertiga...so harus la berada di Masjid...

nanti I cerita yupp.....I snap gambar banyak-banyak..itu pun kalau boleh la...pang


hmm...hari ni you all buat apa eh..apa pula menu raya tahun ni...??


25 comments:

HonEyBuNNy said...

salam aidil adha...

shahani... said...

slmt hr ry aidiladha....
:)

Prince Halilintar said...

slmt mjalani ibadah korban nabilah..prince duk rmh je x balik kg..xdpt nk mkn rendang daging..hehee

ainz said...

Selamat menjalani ibadah korban..seronok,nye! Nak join,bleh?ain xde buat ape sangat..makan je aktiviti harini..huhuhu..xsenunuh..

nunama said...

Selamat Hari Raya kak!! :)

saya beraya di perantauan. makan apa yg ada. hehe.
Td beraya rumah lecturer.
best2!! wife dia masak. sume sedap2!

Cik Akma said...

selamat hari rayaa hihi. selamat mkn dagingg :)

nisa said...

salam aidiladha nabilah. ade wt korban lembu x ni?

❤NazirahMoktar❤ said...

selamat hari raye haji kak nabilah :))

pena said...

salam aidiladha kak.. =)

aeinio said...

salam aidiladha juga....

MiMiEy :) said...

selamat hari raya aidiladha.
maaf zahir dan batin

fara said...

SALAM AIDILADHA NABILAH!!!
nnti letak gamba byk2 taw!
hee :)

redza said...

slmt beraya

TUKANG KATA said...

Eid Mubarak.

menu hari ni nasi tomato+ kari ayam+ nasik himpik+kuah kacang(imported frm sate kajang hj samuri)

ciEk NiENa said...

selamat hari raya nabilah :)

LiFe KaMi said...

selamat hari raya korban nabilah..
kami buat rendang je..
tak balik kpg esok kerja lg..:)

Nur Areefah said...

selamat hari raya..selamat berkorban :)

nabilah_2908 said...

terima kasih semua....Salam aidiladha juga...(^_^)

Wawa~* said...

selamat hari raya aidiladha buat nabilah dan kluarga... ;) menu raya sama jer stiap kali raya, hehe - ktupat + lodeh + rendang daging + sambal sotong + kari daging ... :)

Dilla Ady said...

beznye nabilah da korban ye..dilla lum ade rezki lagi..

menu same jek cam raye..makan sampai buncit!hihi

salam aidiladha tuk nabilah!

Ati Masrif said...

Selamat Hari Raya Aidiladha Nabilah,

Kak Ati nak ucapkan terima kasih coz doakan untuk Syahmi.

kak ati ni masih tak buat korban utk diri sendiri..huhu

ana ayesha said...

terlepas pandang entry yg ini

salam aidil adha

comelnya lembu tuuuu

aliesha kirana said...

salam aidiladha Nabilah!!! heehehe... AK mkan sup tulang, daging rebus..etc..penatnyee makan..haahah~

Anip™ said...

salam aidil adha gak~

1)Buncit Itu Seksi, Buncitkah Korang?
2)10 Cara Korang Boleh Rosakkan Kepala otak Korang Sendiri!

akubiomed said...

Selamat hari raya qurban dan bergembira bersama dengan yang tersayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...