Saturday, November 06, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU MISS XYZ



Happy Saturday everyone......hai

well...well...hari ni kan....merupakan hari perkahwinan salah seorang rakan blogger I tau....blogger yang datang dari blog LENSA HIDUP

di kesempatan ini...I nak ucapkan ...

SELAMAT PENGANTIN BARU


buat


Miss XYZ @ Dila & Eman



terima kasih kerana sudi menjemput I ke majlis perkahwinan Miss XYZ

maaf lah...I tak dapat hadir...

I doakan semoga berbahagia hingga ke akhirnya..

Amin.......(^_^)


ha...nak tengok tak hadiah yang I dah titipkan pada abang posman hari Khamis yang lepas...untik pasangan pengantin ini.....? harap selamat sampai lah hendaknya...



how...??

cute tak...??



I oder dari MYMYEA PRECIOUS COLLECTION

harga sangat berpatutan....cantik pula tu...I sangat puas hati...

berminat...?? boleh la singgah ke

MYMYEA PRECIOUS COLLECTION

macam-macam ada....


hrumm....I rasa sampai sini dulu yupp...kita jumpa Isnin nanti....

take care dear fwens...have a great weekend....pang


p/s : hari ni pun merupakan hari yang special buat I juga tau...
cuba teka...hari apa itu...??

siapa yang terawal menjawab dengan tepat...I akan bagi HADIAH....cepat la cari....hari apa..

clue : tumpukan sepenuh perhatian anda di segenap sudut blog...ada jawapan tersembunyi...


38 comments:

En iLham said...

salam kak

dah dua tahun akak bersama dengan blog APA KATA HATI. betul tak??hehe

aliesha kirana said...

selamat ulang tahun ke 2 Apa Kata Hati!! heeheh~

dan selamat pengantin baru jugak buat miss eh Puan XYZ eheheh~

aque said...

aler.. terlambat ler.. hahhaha... 2 tahun berbloging kan.. hehhehe..

tapew2... nyware.. tahniah tok pengantin baru...

n tahniah juge tok nabilah yang dah 2 tahun berbloging.. semoge.. terus berusaha di medan bloging... hehehe... ;)

❤NazirahMoktar❤ said...

wawah...dah 2 tahun nabilah dengan Apa Kata Hati :))

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

ehehhe .. bella nk kawen ea??? ekikikik .. :P

hpy blogger day .. ;)

redza said...

slmt brhujung mggu

Umie Nadhirah said...

Ulang tahun AKH ...^^

nunama said...

Happy Anniversary Kak Nabilah with AKH. =D
Stay chaiyok2!! Hehe

imanshah said...

kena buat makan2 ni sambut anniversary

MiMiEy :) said...

akk dah 2 tahun dgn apa kata hati.
wah.
lama 2..
tahniah :)

pena said...

ulang tahun apa kata hati.. dkat ats 2 ada.. hehe..
slamat ulang tahun.. =)

HonEyBuNNy said...

apa ek..ulg tahun percintaan eh..heheh...cntk hadial tu...comei2.

y@n@ M!B said...

sbb hari ni anniversary blog yu for 2nd years..wewiittt~ =P

Lia3003 said...

creative lah hadiah macam tu

Un Phat Lee said...

emmm...sebab lu menang lawan pemadam dengan member lu?

nur said...

comel hadiah
ALL IN ONE

ana ayesha said...

tahniah ye nabilah ulang thn ke 2 apa kata hati juga tahniah dan slmt pengantin baru utk miss xyz semoga berkekalan hingga ke akhirnya

nabilah bila pula?

Wawa~* said...

itu kusyen @ bantal eh? comel jer :) slamat pngantin baru untk member nabilah tu ye.. smga kekal hingga akhir hayat :)

Sarah-rah-rah said...

alaa comelnya hadiah dia , pandai sis nabila pilih :D

anyway , wishkan selamat pengantin baru utk pengantin tu okay ? :)

Along Tapa said...

owh...aku taknak jawab sebab ramai dah jawabkan...just nak ngaku sebelum aku check tu aku bajet hari special ko ialah hari raya ko semalam... :p

Gorengbaek - Adakah korang masih remaja??

Hangit habis dah - Fakta tentang kentut

Insyeera ; shieera said...

selamat pengantin baru !

TUKANG KATA said...

Selamat ulang ketahun yang kedua saya ucapkan pada penulis blog Apa kata hati.

moga terus menulis,memberi manfaat buat seluruh pembaca.i.Allah.

100penulis said...

apa hadiah tu? nampak macam kusyen gak tp glossy.. kiut la

LiFe KaMi said...

wah tempah khas memang menarik dan tertawan..
tentu mereka ingat adiah unik nabilah..:)

ainz said...

Comel,nye!mmg unik n lain dari yg lain..org biase bagi jug,gelas..huuu...kdang2 dah byk pun,xtau nk buat ape,kn?last2 bagi mak simpan..huuu...

Neway..selamat pengantin baru jugak utk mereka..

Kamu bile lagi?ngee.. ;p

Prince Halilintar said...

salam nabilah..prince pon nk ucap slmt pgantin baru pada mereka yg berkenaan..mmg cantik hadiah tu..nanti klu kawin jgn lupe invite prince..haha =)

khairolghani said...

dah lama rupanya bebrlogging..luas pengalaman ni..

pakcik gumbira said...

tahniah! selamat 2 tahun. semoga ke anak cucu

pawaka19 said...

sama gak ye ulangtahun blog nabilah
bulan november ngan mel..mel kenal
mis XYZ tu..dia penah komen blog mel juga..tahniah..semoga bahagia ke anak cucu..

New Entry "Selamat Ulang Tahun 1st Pawaka19 blog"

E.d.Y said...

wah..dah 2 tahun...

Anonymous said...

"UPDATE!!""UP date"..opes...ter caps lock pulak..ngeee..~

nabilah_2908 said...

HYE EN ILHAM ;

yeah...betul tu..betul..huhuhu...nnti akk beri hadiah yupp..alamat ttp sama kan..? ;)

HYE AK ;

terima kasih.. :)

HYE AQUE ;

lambt sikit eh..hehe...xpe ada juga rasanya hadiah tuk Fara...tungguuuuuuuu... ;)

HYE NAZIRAH ;

yupp...hehehe...cepat betul masa berlalu.. :)

HYE ANNA ;

mmg nk kawin pun...tp lum jumpa calon yg sesuai..hehehe.. :P

HYE MR RED ;

terima kasih.. :) sorry baru pagi ni nak reply.. :)

nabilah_2908 said...

HYE UMIE ;

yupp....(^_^)

HYE NUNAMA ;

thnks dear.. :)

HYE IMANSHAH ;

hehehe...ada gak plan nk wat cm 2... ;)

HYE MIMIEY ;

yupp..thnks dear.. :)

HYE PENA ;

yupp...hehehe...thnks..!! (^_^)

HYE HONEY ;

haha...bukan la... ;)

nabilah_2908 said...

HYE YANA ;

thnks....(^_^)

HYE LIA ;

yupp...asik bagi bnda yg sama jer..so cari kelainan sikit..hope Dila suka.. :)

HYE UN PHAT LEE ;

hehehehe...lama tul tk lawan pemadam cam tu... :)

HYE NUR ;

thnks.. :)

HYE ANA ;

terima kasih....saya...??
tunggguuuu....doa2kn lah moga cepat jodoh sy dtg..hehe.. :)

HYE WAWA ;

yupp...bantal...cute kan..? :)

nabilah_2908 said...

HYE SARAH ;

hehe..ok dear..tk pun Sarah singgah la ke blog Miss XYZ.. :)

HYE ALONG TAPA ;

hahaha....tul gak tu...semalam mmg pi beraya pun... :P

HYE LIA ;

moga2 mereka kekal hingga ke akhirnya.. ;)

HYE TK ;

terima kasih... :)

HYE 100 PENULIS ;

glossy sebab bantal tu berbalut dgn plastik... ;)

HYE LIFE KAMI ;

kalau berkenan boleh order juga.. :)

nabilah_2908 said...

HYE AINZ ;

tul tu..sj cari kelainan...hope Dila suka.. :)

sy....tunggu Ain kawin dulu boleh tak..? :P

HYE PRINCE ;

hehehe...itu dh tntu...Prince pun..kalau kawin..jemput la yupp.. :)

HYE EN KHAIROL ;

erm...tidak juga...masih banyk lagi kena belajar.. :)

HYE PAKCIK GUMBIRA ;

hahahha...terima kasih pakcik.. :)

HYE PAWAKA19 ;

yupp...sama bulan Nov...cuma tarikh kita jer berlainan.. :)

HYE EDY ;

yupp....rasa mcm kejap je..tup2..dah 2 tahun...(^_^)

nabilah_2908 said...

HYE CIK ANOY..

rasa tau sape nih...huhuhu.. :P

bnyk keje pagi ni..jp2 lagi la eh..

kalau nk tau apsal cite hari raya yg lepas...myb akan di ceritakan hari rabu ni...tungguuuuuuu....(^_^)

Lulu caldina said...

tahun ke2 bersama blog ini..ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...