Monday, December 27, 2010

BERTEMU KEMBALI



Helloooooo fwenssss............I'm back..!!!!hai

miss me tak...? huhuhu...
miss you guys..so...so...soooo....much..percaya lah..huhu....pangmuah


eh...you all dah breakfast ..? I makan ni jer pagi tadi....teringin...huhu...



suka sangt coffee and hash brown McD ni...sangat sedap..


well...I dah kembali berkerja.....paling tak best bila tengok borang-borang claim dah mula menggunung kat dalam tray ni...al maklum lah..dah hujung bulan kan...huhu....

so....perlu bersemangat meneruskan kerja..yeah..!!



ermm...I tak boleh nak cerita pasal vacation yang lepas pada hari ni...tak cukup masa nak edit gambar...Insya'Allah...malam ni..I luangkan masa sikit...edit-edit apa yang patut...esok kita sambung cerita yupp...

blogging macam mana...??



nice kan picture ni..
B.L.O.G

eh.....even banyk kerja....I masih sempat singgah ke blog you all semua....rindu tau....dah banyak dah kan cerita2 you all yang I dah terlepas...takpe.....I akan view gak nanti...

ok lah.. I nak sambung kerja....nantikan kedatangan I ke blog you all semua yupp....I nak jalan slow-slow....melepaskan rindu pada semua...



kepada kawan-kawan yang dah tinggalkan komen pada dua n3 yang terakhir...minta maaf tak dapat nak reply....tapi I dah baca semua...

take care yupp...nanti kita jumpa......pang



p/s : errr....ade ke yang rindu....?? perasan jer I ni kan...huhuhuh...wek


46 comments:

aliesha kirana said...

rindu..rindu..heheheeh~xpe..jln slow2...aaa teringin nk makan breakfast mcd, blom tercapai lg hasrat tu..heheeh~

nunama said...

aeh. mestilah rindu. hehe. :)

eemmmm yummy! sedapnye tgk hash brown tuh. nanti nak makan la. haha. jeles2.
blogging mmg besh! =D

Mak Su said...

teringat2 juga :)

mksu pg td makan roti, kena diet ler ;D

nisa said...

rindu la kt die.. hehe

aque said...

me tasaba nak tggu cerite kak nabilah jalan2 mest besh.. hehehhe..

mest la windu.. ;) n comel pic dak kicik tu.. (^_^)

fathiahRAIHANA said...

mestilaa ada yg rndu~ hihi ..
cepat2 taw update psal vacation ! :D

Prince Halilintar said...

rindu..rindu serindu rindunya....haha:p..mcm mne holiday nabilah??enjoy x?hehe

redza said...

yaaa rinduuuuu..okes buat kejer dulu pastu bw

ana ayesha said...

hi nabilah u r back, penawar rindu dah kembali

PinQib said...

hehe.. Hi nabilahhh...!!!!!!!!!!!!!!
xda ole3 ker

Amni said...

hari tu makan prosperity burger... gian punya pasall... dah lama tunggu tu... hihi...

selamat kembali dia...=)

atty's said...

tak sabar nak baca pasal ur vacation ..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

lamanya blog ni tak aktif.welcome back.

oya said...

i x smngt la keje ni..adeh

Lia Insyera said...

sedapny.teringin.nak jugaa..haha

Ujang9897 said...

hash brown tue best..

Ati Masrif said...

amboiii..bfst..
mengancam gitu ...

::..Dia daYa..:: said...

saya rindu :)

Semangat nie wat keje bagus bagus

azana said...

x sabar nak baca cerita pasal vacation kamu..huhu

KizZ said...

Hik hik..sian budak tu bawak beg berat-berat uh..

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

Anip™ said...

huh ! sakan ko err..huuhu..ak xpena mkn mcd tau..blnje lah aku~hmmm

aku x rndu sgt, tp aku kesian kt blog ni jer..huhu

Latest Entry :
-> Apa Kaitannya Games Island Trible Ini Dengan Idola Kecil 3, Pelik ?
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?

De Mois said...

Fuyoo..gile la. Bekfes pun makan McD. Haha

Dilla Ady said...

eh...dilla windu tak..windu gilak! rase cam tak lengkap jek bile jalan blog nabilah tapi tak de entri baru..huhuh..

tp finally u back, it feels great!

Along Tapa said...

hhaha..entri ari isnin=entri makanan..

so,entri mekdi=makanan segera=entri segera...betul ke apa yang aku rumuskan ni??hehehe

Gorengbaek - Ini teknik-teknik penting untuk berjaya...

Hangit habis dah - Aku pantang betul jenis orang cenggini

En iLham said...

dah cuti lame mest dah fresh nak kerja semula kan kak
tak sabar nak tgk pic vacation akak
hehe
saya weekend berkampung dekat lab jer

Cik HaRiZa said...

rindu.rindu...
nak bace entry dr APA KATA HATI...

sis shuhada said...

hye dear!
haha agaknya akak la org yg paling d rindui tak? <--perasan >.<
sbnrnya akak yg rindukan blog ni...
ok, pasni keep in touch balik ye!

Judiene said...

Thanks coz sudi singgah blog I yg tak se'gah' blog you ni, walaupun busy.
Hehehe.

zEri sAfEerA said...

selamat kembali :)

haaa,,, cepat2 edit2 gmba masuk entri baru. x saba nk tngok. hehe :D

luahfikiran said...

SALAM,
SELAMAT BERTUGAS KEMBALI. BIASALAH TU, SELEPAS BERCUTI LAMA, KERJA BERLONGGOK

Tapak Kaki said...

best yer breakfast mcd tu.. dah lama tak makan.. tapi pernah ke aku makan??erk.. lupa.haha

Sarah-rah-rah said...

hehe padan lawh sis dah lama jarang update, rindu ni :'( elelele. eh berbelit buat tangan tu, nak tiru tapi tak jadi :P selamat bekerja sis! :DD

deCrewz said...

Erkkk.. Memalam nie nengok burger, berkeroncong la prut...

pipoq said...

miahahaha..mesti rasa syiok giler kan bila peh bercuti tenangkan pikiran dari kerja melambak kat opis pehtu bila abih cuti lak, masuk opis je dah melambak kerja tengah tunggu..

huhuhu..tak baik ooo aku gelakkan orang..mementang aku masih bercuti lagi..ahahaha...

HonEyBuNNy said...

yeahhh...semangat bekerja....heeh

asliner said...

eh..
ader lar..
sye2! hehe

E.d.Y said...

lama xnampak...lama jugak xbf mcd..huhu

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

hehe...rindu kt AK gak... :) sj tekak ni ngada..so...terus jer la terjah McD.. :)

HYE NUR ;

mmg sedap...sausage mc muffin pun besh gak...lawan pulak dgn kopi yg umph..best..hehe.. :)

thnks Nur...rindu kamu gak.. :)

HYE MAKSU ;

wah...nk join jugak boleh tak maksu..? :)

HYE NISA ;

weeee....time kasih...rindu kt Nisa gak.. :)

HYE AQUE ;

hehehe....thnks dear...nnti akk update yupp.. :)

HYE ANA ;

ngee...thnks dear...lepas habis SPM dh aktif balik blogging yer..best...best.. ;)

nnti akk update yupp.. :)

lalink7 said...

rindu laaaaaaaaaaaaaaaa.....selamat pulang xde buah tangan ke? hehe

nabilah_2908 said...

HYE PRINCE ;

mcm lagu along tu eh..? hahaha...best....nnti sy cerita yupp.. :)

HYE MR RED ;

yes Sir..!!! hehehe... ;P

HYE ANA ;

hehe...time kasih... :)

HYE PINQIB ;

xde la...kt situ tk jual pape...pergi pun dekat2 jugak...myb next time.. :)

HYE AMNI ;

ha,,,,yg tu tk rasa lagi...tk kuasa nk keluar time lunch hour..hehe.. :)

HYE ATTY'S

nnti sy update yupp.. :)

nabilah_2908 said...

HYE KAK INA ;

time kasih kak... :)

HYE OYA ;

hehehe...sabar la..kena lawan sikit... ;)

HYE LIA ;

apa lagi gi la dptkn..tk pun calling2 je...nnti abg mcd hntrkan.. ;)

HYE UJANG ;

yupp...terbaik..tk cukup 1.. huhu..gila bnyk makan kan..? :P

HYE KAK ATI ;

tekak ni mengada...tiba2 teringin...so ikut kan jer la..hehehe...(^_^)

HYE DAYA ;

hehehe..time kasih...rindu daya juga..

harus rajin kan diri...kalau tk siap nnti org bising lak.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE AZANA ;

nnti sy cerita yupp... :)

HYE KIZZ ;

yupp...hehee..sj gunakan gambar tu..menggambarkan sy sedangberjalan ke blog kawan-kawan dalam masa yg sama bawa sekali kerja2 yg menimbun ni.. ;)

HYE ANIP ;

boleh jer nk belanja...meh la sini... ;P

HYE DE MOIS ;

mkn mcd bfz..harga nya tkde la mahal mcm set biasa.. :)

HYE DILLA ;

time kasih...rindu kat Dilla gak tau...hehe... ;)

HYE ALONG TAPA ;

hahaha..bagus la...sngt prihatin...mmg tiap2 hari isnin...buat n3 pasal makan... (^_^)

nabilah_2908 said...

HYE EN ILHAM ;

hrumm...tk fresh rasanya..heheh..makin lemau... :P

xpe la syamil...next year dah tk kena berkampung lagi kan..? nnti boleh enjoy puas2.. :)

HYE CIK HARIZA ;

thnks dear...(^_^)

HYE SIS SHUHADA ;

welcome back kak...lama sngt akk menyepi... ;)

HYE JUDE ;

ade lak ckp mcm tu...kita kawan kan..? so harus la singgah menyinggah ambil tahu kabar kawan2 semua... (^_^)

HYE ZERI ;

ok..ok..nnti sy update yupp.. :)

HYE LK ;

huhuhu...tul tu.. thnks..!! :)

nabilah_2908 said...

HYE TAPAK KAKI ;

hehehe..pernah la kot.. ;)

HYE SARAH ;

hehe...masa on the way bercuti..teringt kat Sarah...tertanya2...mcm mn result Sarah..once again...congrats dear.. ;)

HYE DE CREW Z ;

bukan burger ler.. :P

HYE PIPOQ ;

hahaha...seronok...seronok sngt2.. :P

xpe la...dia tgh cuti kan..pas habis cuti nnti akan rasa gak.. :P

HYE HONEY ;

saja jer..bagi diri ni bersemangat..hakikatnya..lemau jer ni..hehe... ;)

HYE ASLINER ;

hehehe..thnks dear.. :)

nabilah_2908 said...

HYE EDY ;

sy pun lama tk jenguk En Edy...huhu.. ;)

HYE LALINK ;

xde buah tgn la dear...kt situ tk jual pape.. ;)

YanaMIB said...

eh cane boleh missed entry ni? hekhek~ =P hash brown mekdi sedap! (^^,)






psst entry baru:: ROTI SEGAR FAVVY ARWAH NENEK AKU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...