Saturday, December 18, 2010

BLOG LARIAN



Happy Saturday everone...........hai


I telah di invite oleh Cik Mimie , Kak Ati dan Farah untuk join blog larian ni....

APA ITU BLOG LARIAN..??

menurut kefahaman I....bloglarian ni ada lah tempat untuk kita ber blogwalking/blogreading dengan mudah..tanpa perlu membuka banyak tab..

menarik juga kan...??

ok..mari kita lihat syarat-syaratnya...


emo10 Letak banner ni dan link kan ke BlogLarian

http://4.bp.blogspot.com/_Wf1zeFyQGI0/TQby7OzLXQI/AAAAAAAAAo4/8dZ82qozOzc/S920-R/wid.png

emo10Lengkapkan Slogan

"Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

Saya suka berblogwalking kerana dapat menambah kenalan, dapat berkongsi cerita dan info-info yang menarik yang boleh memberikan manfaat kepada kita.

emo10Follow Bloglarian

ok..done

emo10 Tag 3 orang atau lebih rakan

memandangkan ada 3 orang blogger.....maka...I rasa I nak tag 14 orang blogger yang lain...ok tak..?

14 orang blogger yang bertuah itu adalah....





mari lah sama2 kita memeriahkan bloglarian....!!
tapi.....its up to you la mau join or tak.....tiada paksaan...tiada desakkan...


emo10sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment

insya'Allah...akan diberitahu kelak..

emo10 Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA di SINI

ok..done..


fweeuuu........done..!!

actually masa nak buat ni tadi...agak pening-pening lalat juga la..sebab tak berapa faham...tapi setelah usaha2 mencari maklumat dipergiat...alhamdulillah....berjaya juga diselesaikan dengan jayanya....hope kawan-kawan yang kena TAG tak kan pening2 lalat macam I....huhu..joget

kepada yang tak di tag...kalau nak join pun boleh juga....




ok lah...sampai sini dulu.....insya'Allah...Isnin ni kita jumpa lagi...jaga diri baik-baik masa weekend ni yer kawan-kawan.....I love you............!!muah




p/s : sudah jatuh cinta dengan Mix.Fm....pagi ni..semua lagu best..best....Hot Fm dah mula boring bila Kiran & Suraya ambil alih Hot FM 30... no

35 comments:

aliesha kirana said...

owh kene tag lagik! ehehehe..nnti de masa AK jenguk2 blog larian tu, n pk kan.. hahaha...

Nabilah pn kene tag jugak kt blog AK..heeheheh...

psst.. AK pn bosan dgr hotfm..sllu ulang lagu.. skrg tgh dgr carta kt sinar fm..hehehe~

redza said...

hepi weekend

HonEyBuNNy said...

BL ne yg dlu ka?ker yg baru lak??hehhe....ila pun suka layan mix fm...;-)

::..Dia daYa..:: said...

Salam
Selamt berhujung minggu :)

ayie4630 said...

blog larian???
cuba check balik..kita masuk 1 blog jer iaitu blog larian...pas 2 kita jmpe bnyak blog dlm 2..kita tinggalkan jejak dalam blog yang banyak2 2..tp kita singgah tak kt blog 2?...kita singgah kat blog larian jer kan..kita tinggal jejak kat blog yang ada dalm blog larian 2 melalui blog larian tapi kita tak singgah blog yang sebenarnya..

Oasis said...

Nasib baik tak kena. Hehe..

YanaMIB said...

oo mcm ni blog larian..hehe..dak encem pn ada tag ai..hehe~ ^_^

PinQib said...

haha..
sy pun cadang nak join.cume xd orang tag. lariks

Baby ROBOCOP | Kontest LAGI | Gaduh MANJA! |

niesz said...

gud luck dear!! :)

Along Tapa said...

hahaha...ada bagusnya...yang tak bagusnya, cam kesian lak kat tuan punya blog nanti...macam kita tak ikhlas lak nak kenal2 dengan diorang...kan??

Gorengbaek - Ini kah tahap kewartawanan Malaysia??

Hangit habis dah - What the hell??Fcuk off damn it...

fara said...

YAY! Nabilah dh join!!!

Fara pon ske dgr mix.fm je skg.
best kan! ;)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Rajinnya Nabilah join ye.Lepas ni ,lagi banyaklah kenalan yang Nabilah dapat.semoga success blog Nabilah., akak doakan.

Ati Masrif said...

akhirnya...
baru ada kesempatan ye adik sayang ni

lama tak dgr hot fm tu
layan cd dan kalau mlm suka dgr sinar fm ..tenang skit dgr sore jamal yg romatik gitu..huhu

hysman said...

perghhh..org soh 3, 14 trus ditag..
rajin betul kamu ye cik nabilah nak berlari 5 round...kehkehkeh..
saje guraw..
btw,mmg betul ke blog tersebut org senang nk bw..senang la trafik nk naek n senang nk dpt be.. hakhakhak.. :p

FareedSairi said...

kesemua blog yang di lihat dalam BlogLarian akan mendapat uv dan pv sepertimana anda terjah blog tersebut secara biasa :)

jd jangan risau. ini bukan oneway trafik

Anip™ said...

wah~ ko dah join blog larian ke..bgus2..aku bru nak join..hehe

Latest Entry :
-> Nak Bau Ketiak Aku ? Kompem Hilang Stress Korang !
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !

~cik tiram~ said...

tengs! insyaallah kite buat ye...:D

Lia Insyera said...

ditag.ditag! tapi awak.masa amatlah cemburu dgn saya.huh.tapi ada masa insyaallah dibuat.hehe

Lia Insyera said...

ditag.ditag! tapi awak.masa amatlah cemburu dgn saya.huh.tapi ada masa insyaallah dibuat.hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bule camtu pulak blog ni

❤NazirahMoktar❤ said...

yeay, kena tag..hee..time kasih :))

Prince Halilintar said...

isyaAllah..ade mase t prince selesaikan tag ni..prince pun suke jgk dgr Mix.fm..hehe

Tapak Kaki said...

berblogging sambil berlari lagi best.haha

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

sorry yupp..yg sy rs berpotensi tuk melyan bloglarian jer sy tag..huhu.. :)

HYE MR RED;

thnks Mr Red..:)

HYE HONEY ;

yg sm..cuma dah tukar banner je.. :)

HYE DAYA ;

wslm...terima kasih.. :)

HYE AYIE ;

entah la...sy cuma menyokong...support each other..bab traffic..tk berapa kisah sngt.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE OASIS ;

kalau nk join..boleh juga.. :)

HYE YANA ;

hehe..perasan juga tu..nnti try la join..sekadar memeriahkan suasana pun tkpe.. ;)

HYE PINQIB ;

mmg ada nama Qib dlm fikiran..Qib mcm busy je...so tkde la tag..huhu..

kalau nak join pun boleh...nnti QIb tag la org lain lak.. ;)

HYE NIESZ ;

thnks..!! :)

HYE ALONG TAPA ;

entah la...sy sekadar memeriahkan lagi suasana...support each other.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE FARAH ;

yupp..yupp..sy dah join..hehe..

ha'ah..best...tp kalau weekdays..terutama waktu pagi..sy lebih suka dgr Hot fm..Farah n Faizal & AG...mmg best.. ;)

HYE KAK INA ;

terima kasih kak...sy sekadar memenuhi jemputan..memeriahkan lagi suasana.. :)

HYE KAK ATI ;

akk try dgr pagi punya...best.. ;)

HYE HYSMAN ;

ada 3 org blogger TAG sy...so sy up kan la sikit...hehe..

pasal traffic..BE..etc...erm...sy tk ambil kisah sngt... ;)

HYE FAREED ;

oh..admin BlogLarian dh sampai sini...

hmm..kalau mcm tu bagus la...so tkde la org ragu2 lagi tuk join kan..?

terima kasih sudi ke sini.. :)

nabilah_2908 said...

HYE ANIP ;

yupp...ramai2 la join..support each other.. :)

HYE CIK TIRAM ;

join la jika ada kelapangan yupp.. :)

HYE LIA ;

tiada paksaan dear...kalau nk ignore kan pun tkpe.. ;)

HYE BRUTAL SOLO ;

erm...macam mana tu..?

nabilah_2908 said...

HYE NAZIRAH ;

hehehe..sukanya dia... ur welcome.. :)

HYE PRINCE ;

join la jika ada masa yupp..nk ignore kan pun its ok..tiada paksaan.. :)

yupp..best kan...part yg sy suka bila diputarkan lagu2 lama...teringt zmn2 sekolah dulu..huhu.. :)

HYE TAPAK KAKI ;

heheheh...mcm mn tu wak...? biasa buat ke..? :)

Dilla Ady said...

aisey..kena tag la kali nih..ari tu terlepas, kali ni da tak pulak...huhuhu...

insya allh ye nabilah dilla tgk2 nnti kt blog larian tu..

kynalovetta said...

heeee..na join bole...best ni..


http://kynalovetta.blogspot.com/2010/12/nak-knal-pnipu.html

kella said...

heheh...
Kita berlari dan teruskan bernyanyi
Kita buka lebar pelukan mentari
Bila ku terjatuh nanti,
kau siap mengangkat aku lebih tinggi

Seperti pedih yang telah kita bagi
Layaknya luka yang telah terubati
Bila kita jatuh nanti,
kita siap untuk melompat lebih tinggi

Bersama kita bagai hutan dan hujan
Aku ada kar’na kau telah tercipta, Ha~a…

menyanyi nyanyi di sini pulok! hehehehe..
terima kasih...

Mak Su said...

insyallah :)

asliner said...

thanx kak coz tag kat sye...
bru jer join..=)

Tapak Kaki said...

tak pernah buat tapi teringin nak berblogging sambil berlari.haha

Cik Jue BeSut said...

bloh larian pe ek??tak phn. i'm new blogger. can i join you all?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...