Wednesday, December 29, 2010

GOOD LUCK MALAYSIA !!!!



Hello my lovey fwenss.........chak

Hari ni.....Malam ini...akan berlakunya perlawanan akhir Piala Suzuki AFF 2010...



mari sama-sama kita support Malaysia......

sedih bila membaca..mendengar cacian warga Indonesia terhadap pasukan kita...lucu pun ada....tak masuk akal je tuduhan tu semua....

apa....nak pakai Bra yang ada laser...?? pakai la....asal hati tu puas.....suka kan body tu menjadi tontonan ramai....nauzubillah......emo7



Malaysia pakai dukun...?? ada bukti...??

kalau Malaysia pakai dukun...dah lama dah Malaysia masuk world cup tau..dengan bantuan dukun...

aduhai...sangat la menyedihkan....kita kan serumpun..

kenapa perlu berbalah...ini hanya perlawanan bola...bukan perperangan...



kenapa perkara yang kecil perlu diperbesar-besar kan...??

kenapa terlalu dengki kan Malaysia...??

I yakin....tidak semua warga Indonesia berfikran begini...tapi...bak kata pepatah...sebab nila setitik...rosak susu sebelanga....

kepada Pasukan Malaysia......kekal kan prestasi yang baik ini.....tunjukkan credibility you all semua...abaikan segala tomahan serta cacian dari pihak lawan...




Allah sentiasa berpihak kepada yang benar...Insya'Allah...kejayaan akan menjadi milik kita...

Malaysia Boleh..!!!!!!!!!!




38 comments:

redza said...

yeahhh malaysia boleh

bawa pulang piala suzuki ke malaysia

aliesha kirana said...

chaiyokkkkkkkk Malaysia!!!!! tak sabar tunggu malam ni..aaaa!!! Ya Allah, semoga kemenangan berpihak pada kami..amin...

smgt AK!

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

yeaaahhhhh

3 lagikkkkkk Malaysia..
kasik total 6-0 terus.. keh keh keh

Fieza Story said...

malaysia mlm nie 2-0 heheheh malaysia boleh

sis shuhada said...

ya.. malaysia Boleh!
hmmm akak s0k0ng dr jauh ye utk team Malaysia ni.

HonEyBuNNy said...

Malaysia BOLEHHHHHH...

lalink7 said...

semoga Malaysia berjaya malam nie..

::..Dia daYa..:: said...

Salam
semoga Malaysia berjaya malam ini dan bawa pulang Piala
:)
Malaysia Boleh

dayah aziz said...

malaysia boleh!!
good luck malaysia....;)

Along Tapa said...

kalo wartawan dah bermentaliti tabloid..tak mustahil penduduk yang tak tau senang terpengaruh...nasib aku dah pernah buat entri hentam wartawan ni..huhu

Gorengbaek - Sebab-sebab berlakunya kes pembunuhan terlampau

Hangit habis dah - Perihal kereta...macam-macam...

Judiene said...

I langsung tak minat bola tapi yeah, Malaysia Boleh!
Hehehehe.

nisa said...

good luck malaysia!! teringat kt shafee.. hehe

YanaMIB said...

yeahh nak duduk depan tv malam ni..geram hari tu x dpt tgk..huhu~ malaysia boleh! abaikn je dgn org² indon yg dengki tuh..muahahahaha~ ^_^

Iznie said...

malaysia boleh!! harap2 menag malam ni... :D

PinQib said...

hehe. harap3 dapat tgk. yuhuuu
chakde mesia!
|BANANA obsessed! | Sejarah BARBIE|

ana ayesha said...

harapnya pasukan malaysia akan bersemangat kental untuk menang mlm ini INSYA ALLAH

oya said...

yeah malaysia boleh

Cik Ina minat Do do Cheng said...

MALAYSIA BOLEH, MARILAH KITA MENYOKONG BERAMAI-RAMAI.

Cik HaRiZa said...

blik keje terus balik...
kite sokong malaysia k....
doa byk2...

Nieza Micha said...

yeahhh... Malaysia boleh...
go go Malaysia.. hehe...;D

fara said...

Smoga Msia menang lg mlm ni!!! YAY~

Anip™ said...

huhu~ ade smgt jg ko nie h~apepon, jum sokong malaysia..hehe..

Malaysia boleh !

Latest Entry :
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !
-> Apa Kaitannya Games Island Trible Ini Dengan Idola Kecil 3, Pelik ?

Dilla Ady said...

ala benda kecik jek kan..

dilla tgk buletin utama malam tadi, pemberita ckp bukan markus tu sorang jek kena laser nih...keeper malaysia pun penah kena, dan ade dia tunjukkan kejadian tu..

tp malaysia tak bising pun kan?

diorang nih mmg over kot..huhuhu

Ati Masrif said...

SEMOGA MALAYSIA BERJAYA..MALAYSIA BOLEH!!

ada tk depa bw pendinding yek?

Faaein Himura said...

Malaysia bolehhhh!!!... =]

moga2 perlawanan itu berjalan dengan baik..

Mak Su said...

mengharapkan malaysia akan menang :)

beautiful_rose said...

yeah,malaysia boleh!



sokong malaysia........ =)

pipoq said...

tak ble blah ko cakap "akan berlakunya bla bla bla.." kat intro tu..cam klakor pulak aku rasa..

aku ni tak la peminat bola asia sangat tapi sekadar jeling jeling je..jangan sebab bolasepak ni nanti dua negara dah gaduh gaduh lak sudah la..

Leeya Hezlin said...

moga malaysia berjaya..
gudluck malaysia..
MALAYSIA BOLEH.. :)

De Mois said...

Yeahh.. Malaysia boleh punya la. Dah 3 gol kan. Go Go GO

sollehahn said...

dah lepas first half...malaysia masih bertahan...cun ah..chaiyok2..teruskan perjuangan

nabilah_2908 said...

MALAYSIA MENANG..!!!!!! ALHAMDULILLAH...(^_^)

Ati Masrif said...

baru ada mood nak ziarah..

Malaysia menanggggg....
tak sia2..simpan energy utk mlm ni tau..huhu

nunama said...

Alhamdulillah.
Dah menang pun. :)

Nur Areefah said...

itu la mereka nak pergi lawan bola macam nak pergi berperang plak.. tp alhamdulillah kita menang :)

nabilah_2908 said...

HYE GUYS..!!

sudah tntu semua sedang bergembira dgn kemenangan pasukan Malaysia kan..?

tahniah tuk mereka... :)

tk lupa juga tahniah buat pasukan Indonesia...berjaya menjaringkan 2 gol..

persaingan pun sangat sengit..sama2 hebat...tahniah buat kedua2 pasukan..

lepas ni...kita berdamai yupp...xmo la gaduh2 lagi..perkara kecil..

kita kan serumpun.....(^_^)

Oasis said...

Kita sudah menang...yeayy!!

Tapak Kaki said...

malaysia memang boleh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...