Friday, December 31, 2010

HAPPY NEW YEAR !!!




HELLO FWENS..!!!!

hari ni cuti...you all cuti tak....??

kalau yang kena kerja...make sure boss bayar lebih tau....sebab kena kerja time cuti umum...kalau boss tak mo bayar..boleh buat report...

di kesempatan ini....I nak ucapkan...

SELAMAT TAHUN BARU...!!!



rasa macam sekejap jer kan...?

hmm...pahit manis ranjau kehidupan selama setahun telah pun kita lalui dengan jayanya...

hope...tahun yang baru ini...adalah lebih baik dari tahun sebelumnya...


Azam...??

emo21azam tahun lepas nak carry forward tuk tahun depan jer la...azam apa tu...? azam nak KURUS.....tkmo bambam macam sekarang ni...huhuhu....entah bila la nk tercapai pun entah..


emo21 kalau boleh nak tukar kerja...dapat offer lebih baik dari sekarang....

emo21 tingkatkan amalam.....nak meraih cinta Allah....nak kurangkan dosa taknak tambah lagi....dah banyak surat saman ooo......kalau tak sempat settle..?? err...takut nak membayangkannya...

emo21I harap....tahun depan....I TAK pegang lagi status "SINGLE & AVAILABLE"...

and.....mana la tau kan...kot..kot...dari Miss dapat jadi Mrs....la..la...la...wek

tapi....kalau dapat status SINGLE BUT NOT AVAILABLE dah cukup baik dah....



betul juga kan..??


itu jer la rasanya n3 untuk tahun ni....esok kita cuti ya....!!pang


you all pula macam mana.....apa azam untuk tahun baru ni...?? jom kongsi-kongsikan bersama...

30 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

HAPPY NEW YEAR 2011 AKAK NGAN FAMILY UCAPKAN

SEMOGA TAHUN 2011 NABILAH SUCCESS DALAM KEHIDUPAN DAN KERJAYA.


PALING PENTING DAPAT BERTEMU JODOH NGAN LELAKI YANG BAIK-BAIK DAN BERIMAN.AMINNNNN

YanaMIB said...

ai pun cuti hari ni..yeayy! jum coping² =P

azam ai lbh kurang mcm yu je..hehe tahun 2011 yg mendebarkan..bakal tukar status yu...auww~ (^^,)

insyaAllah ada jodoh x kemana kn nabilah...hehe~ c u next year! =)

aliesha kirana said...

boleh tak, kalu nak azam yg sama sebijik mcm Nabilah? hahaha..sbb semuanya sama cam AK! ahahahah...

Selamat Tahun Baru Nabilah! smoga sukses selalu!

nunama said...

Selamat Tahun Baru Kak Nabilah!! :)

May ur dreams come true. InsyaAllah. Papepun, nak ucapkan terima kasih kat Kak Nabilah sbb mengenalkan erti sebenar berblogging nih kat kita.
Thanx a lot yar!!
Ukhwah fillah. (n_n)

TUKANG KATA said...

azam saya kalau sbg blogger nak tulis entri yg lebih berkualiti.

hehe

Along Tapa said...

melaka tak ambik cuti awal muharram eh??hehe

kalo dah bambam tu, nak jadik slim gile babeng tu payah la nabilah..sebab hobi makan tu memang takleh ubah..nak2 blogger2 macam kita ni sume jenis gourmet..huhu

what can u do?confidence..then for sure a guy will look up for u... :)

Gorengbaek - Tips nak tau awek itu dah berpunya ke belum...

Hangit habis dah - Apa yang orang melayu takutt??!!Babi!!!

Amni said...

Amni nak naikkan berat badan.. dan start kumpul duit untuk rumah dan pegi haji... hihi...

selamat tahun baru nabilah... =0

kechixx said...

happt new year dear:)

De Mois said...

Selamat tahun baru nabilah. jgn asik carry forward je. bila nak langsai nya>> haha.. cuba yang ini :
http://suarasendiri.blogspot.com/2010/12/rumah-kata-pergi-sekolah-kata-mari.html

En iLham said...

selamat tahun baru jugak untuk akak
semoga tahun 2011 lebih baik daripada tahun 2010
tak lama lagi InsyaAllah hilanglah status single tu.hehe.
banyak2 berdoa ye kak

SELAMAT TAHUN BARU!!!

redza said...

slmt tahun baru

~cik tiram~ said...

hepy new yeAr akak! hehee..

HonEyBuNNy said...

Selamat tahun Baru~~~~

senydream said...

happy new year..hope segala azam tu tercapai la nnti..berusaha!...ngeee~~

IMANSHAH said...

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

fara said...

smoge sume azam nabilah tu tercapai.
nnti jgn lupe jemput fara dekat majlis taw! hehe ;P

Cik HaRiZa said...

happy new year!!!
no more tears
no more sad story
no more regrets
....
2011
should be all happiness...

Prince Halilintar said...

hepy new year nabilah...

hope sume yg nabilah azamkan tu berjaya dicapai tahun ini..semoga gembira dan ceria selalu =)

asliner said...

selamat tahun baru jugak kak!
semoga segala azam yang kita hajati dapat ditunaikan..
insyAllah..=)

Tapak Kaki said...

moga azam tu cepat termakbul..hehe

pipoq said...

bila nak kawen ?

semoga cepat sikit naik pelamin tu.

miahahaha..

aYu said...

insya allah tercapai smua tu..hehe

❤NazirahMoktar❤ said...

SELAMAT TAHUN BARU 2011..

aigoo, kite pon nak kurus, tapi macam susah je..mane tak nye, pagi makan nasik lemak, malam makan bege..hihih

dmx said...

Hape New Year...2 :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

pena said...

Selamat tahun baru 2011 kak.. =)

amalina afif afandie said...

HNY sisy :)

ana ayesha said...

semua azam nabilah bagus semoga apa yg diazamkan akan tercapai, INSYA ALLAH

slmt tahun baru 2011

kella said...

selamat menyambut duaribu sebelas... :)

Dilla Ady said...

ketinggalan ketapi sket nk wish slamat tahun baru kt nabilah..huhuhu..

dilla pun same nk kursuskan..eh kuruskan badan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...