Tuesday, December 07, 2010

SALAM MAAL HIJRAH 1432




Salam Maah Hijrah...........hai



semoga dengan kedatangan tahun baru ni...membawa barakah kepada semua umat Islam...

semoga tahun ini lebih baik dari tahun yang sebelumnya..

ayuh kita berhijrah..ke arah yang lebih baik...

apa azam tahun kamu untuk tahun ini...??


p/s: I kena kerja hari ni...huhuhu....company ambil cuti tuk Public Holiday hanya 8 hari yang tertentu saja....

rasanya...dah perlu berhijrah ke tempat baru la kot.....huhuhuh....kerja la...la..la..la......wek

32 comments:

HonEyBuNNy said...

salam maal hijrah.....xpa..pengorbanan tahun baru ekna kerja..he2...banyak azam baru ila...ngeh3

ain sudin said...

just wanna make some correction...
nabila ader wat spelling error kat tajuk post nie...=)

jgn marah yer...:)

nabilah_2908 said...

HYE AIN ;

thanks ya...sudi betul kan..tk perasan lak tadi...thanks..!! (^_^)

Lelaki Ini said...

salam maal hijrah!

IMANSHAH said...

puasa2

Kazaztan Team said...

salam maal hijrah...ala haii...kerja kah...kahsian..

azana said...

kerja jgn x kerja...salam maal hijrah...

Sarah-rah-rah said...

salam maal hijrah sis nabilaa :) hehe kerja, simpati2..

ainz said...

Happy new year jugak buat kamu,dear..ain harap tahun ni ain akan dapat kerja yang lebih baik..+ ain tak kan putus asa walaupun dah byk kali kene rijek..huu..sedih~

ana ayesha said...

tak salah kerja hari ini itu kan tuntutan majikan

sempena 1 muharam 1432H, ana kuatkan tekad puasa INSYA ALLAH

SALAM MAAL HIJRAH UTK NABILAH & KELUARGA

nunama said...

azam tahun baru: nak kumpul duit g haji. insyaAllah.

Salam Maal Hijrah Kak Nabilah! :)

pipoq said...

hati pipoq kata sempena tahun baru hijrah ni nak berhijrah ke arah yang lebih taqwa bersama keluarga tercinta.

Nur Areefah said...

selamat tahun baru..moga tahun ni lebih bererti dan buku amalam sarat dengan amalam yang baik2 blake..

latest entry : dah reti shut down | salam maal hijrah | azam tahun baru

En iLham said...

salam maal hijrah juga kak
azam tahun ni sebenarnye belum diputuskan lagi
haha
sambung azam tahun lepas rasanya

p/s: hadiah akak sudah sampai.tp sy belum tgk lagi sebab sampai kat rumah kan. thanx kak

fara said...

Salam Maal Hijrah Nabilah!
cian nabilah kene keje...
tp nak wat camne kan.
nak carik mkn punye psl.
Fara pon tak pk lg azam baru.
hikhik~

Hasrol Nizam said...

salam maal hijrah..kena kerja jugak ke? layankan aje.hehe

Pendapat anda?
Sakit kepala atau migrain?

PinQib said...

salam maal hijrah zafirahhh


salam maal hijrah. muga tahun ni membawa seribu kebaikan kepada kite


Interesting facts about JAPAN!
Main GULI dalam telinga

PinQib said...

salam maal hijrah zafirahhh


salam maal hijrah. muga tahun ni membawa seribu kebaikan kepada kite


Interesting facts about JAPAN!
Main GULI dalam telinga

hysman said...

salam maal hijrah...
moga tahun ni lbh baek dr tahun lepas...
wish u luck dunia akhirat insyaAllah..amin..
;)

akubiomed said...

Salam perkenalan.Selamat menyambut awal Muharram. Semai azam baru dengan tahun baru

BLADE EDGE said...

salam nabilah...

saya bakal berhijrah nnt. lusa is last day saya d ofis lama..tgk kat latest post di blog saya :-D

ordinary89art said...

selamat tahun baruuuuuuuuu

kella said...

salam maal hijrah untuk nabilah dan keluarga.. selamat tahun baru islam.. :)

Seri said...

Salam maal hijrah

Prince Halilintar said...

salam maal hijrah nabilah..

semoga ape yang dirancang tahun ini senang direalisasikan...semoga ape yg kita wat mendapat keredhaanNya..amin

E.d.Y said...

salam maal hijrah..:)

zanna said...

salam...
sama kita mendoakan semua yang terbaik buat kita...amin

nabilah_2908 said...

dear fwens...

thanks....!! sama2 la kita berhijrah ke arah kebaikkan... :)

once again...sorry...tk dpt nk reply 1 by 1...kerja sedang memanggil2.. (^_^)

Dilla Ady said...

salam maal hijrah nabilah..

lambat komen semalam cuti..

AkuBiomed said...

Salam perkenalan. Selamat menyambut awal Muharram. Dah semai benih azam baru sempena sambutan tahun baru? :-)

aliesha kirana said...

ala..cian nabilah kene kerja.. huhuh..AK pn mcm berkira-kira nak tukar tmpt keje je ni..hehe..tp tgk la ade rezki nnti..sama2 kita berhijrah kan hehehe~

::..Dia daYa..:: said...

Salam Maal Hijrah 1432

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...