Tuesday, January 04, 2011

BANNER APA KATA HATI



Hye....hye...hye.........hai

I dah lama terfikir nak buat banner sendiri....dah pernah buat dah...tapi tak tau macam mana nak publish kat blog...sampai satu tahap....tergerak nak upah orang untuk buatkan banner...



ini banner yang lama...
ini pun orang buatkan..
tak berapa sesuai sangat kan..??
sebab tu I nak tukar...

pucuk di cita ulam mendatang...semalam..masa singgah ke blog ZERI SAFEERA ada cerita tentang animation header...and ZERI SAFEERA juga suggest tuk singgah rumah blogger terkenal ini iaitu INTANURULFATEHA untuk kefahaman yang lebih lanjut...



maka....terhasil lah beberapa banner....

so....I nak minta pandangan you all semua...mana satu banner yang ok...kiranya menjadi pilihan hati you all semua la...

boleh tolong I pilih kan...??

BANNER 1

APA KATA HATI _BANNER

BANNER 2

APA KATA HATI_BANNER 2

BANNER 3

APA KATA HATI_BANNER 5

BANNER 4

APA KATA HATI_BANNER 7

BANNER 5

APA KATA HATI_BANNER 8

so....yang mana 1 eh yang OK....yang buatkan you all semua tertarik tuk exchange banner dengan I..??

or.....semua tak OK...buat yang lain...??



tolong eh...pendapat you all semua amat-amat diperlukan...

thanks..!!

sayanggg kamu.......muah

47 comments:

sis shuhada said...

hye nabilah!
sis suke yg banner 3, yang gambar t-shirt putih tu. nice!

Ieda Al-Habsyi said...

ieda suka banner 2 dan 5 :)

Kazaztan Team said...

banner 3

ana ayesha said...

ana suke yg no1 sbb simple diple tapi knp laju sgt bling2 tu?

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak pilih banner no 5, sebab dari banner tu akak mengenal blog ko.yang penting ikut kata hati Nabilah.

asliner said...

saya suka lihat banner 2..
very complete..=)

YanaMIB said...

sy vote utk nombor 2..xlari sgt dr banner lama..mcm identiti nabilah dh tu..hehe~ =)

Amni said...

serius no 2 tu cantik... sayang nya amni tak reti nak buat... huhuhu

shahani... said...

no 2 n 4 cun..
:)

redza said...

no. 3

HonEyBuNNy said...

number 2 jugak...;-) tp semua cun2...heheh

aliesha kirana said...

personal fav mcm no 2..hehehe.. tp yg 3 pun ok sbb simple...just nice..hehehe..srabut2 sgt pun kang org tak dpt bace lak..heeheh~

maRShA said...

no. 2~!! he3

pipoq said...

aku ingatkan yang gambo pompuan ngan mentol tu..kot ko nka tukar tajuk "APA KATA MENTOL" lak..miahahaha..

pada pandangan semput aku ni, banner no 5 tu pilihan pertama dan banner no 2 tu pilihan kedua aku la..

Nieza Micha said...

no.2... sebab kalau tgk jek, dah tau tu identiti nabilah... huhu...^_^

::..Dia daYa..:: said...

salam nabilah
minat banner no 5

lalink7 said...

no 3 nabilah..plz...cantek sangat baju tuee...chomel..ade kelainan skit..heheheh..camne wat banner bling2 nie nabilah..tutorial ade x? hehe =D

laGenDA KodOk HijAU said...

suka nabilah boleh tak ?
heheh

suka yang nom 3

kella said...

saya suka yang 2 dan 3! :)

Ati Masrif said...

suka no. 2

tapi...

slowlah sikit ^_^

❤NazirahMoktar❤ said...

2 & 4..macam original je tgk..hee

nisa said...

sy suka banner no. 4

Prince Halilintar said...

prince vote tuk banner no 2 dan no3..ade class gitu..heehee

semoga berjaya membuat pilihan yg terbaik nabilah =)

Mr. TN_SkY said...

Sya suka yang baju tuh! hehe..lain dari yg lain :p

senydream said...

ermm lau sy suke banner no 2 ngan no 5..rse nk letak dua2 jek,ngee~~

Syat0za said...

minat dengan banner 1 2 dan 5 ^_^

amalina afif afandie said...

yang ke2 tu bessstt :)


eh,ada entri baru!
sape minat badminton sila kecewa
kembali ke sekolah

Nora said...

suka no 3 ...

Cik Mimie said...

suke yg no 3 smart...=)

Faaein Himura said...

suka nombor dua tu.. =]

apa2 pun terserah pada kamu.. =]

Cik HaRiZa said...

banner 2 cun!!!
menarik... :)
tgk skali da tau nabila apa kata hati punye blog...

zEri sAfEerA said...

waahhh,,, dah buat. cepat. sy suke ni :D
hee ^^ sy suke yg no 2 n 5 la :)

E.d.Y said...

suka no 3

lieya orange M.I. said...

hyee...lama lieya tak singgah sini...
banner no 2 paling menarik bg lieya.. :P

Along Tapa said...

yang no.2 tu sangat menggamborkan blog ko..jadik ambik no.2..hehe~

Gorengbaek - Pesan cikgu kat sekolah adik aku aritu..bijak2~~

Hangit habis dah - Makin lama aku hidup.makin bosan dibuatnya...

oya said...

bestnya la nak tukar2 banner ni..
kamu kene tag tau..pegi blog oya k..

nabilah_2908 said...

HYE SIS SYUHADA ;

time kasih sis... :)

HYE IEDA ;

thnks.. :)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

ok..ok..thnks.. :)

HYE ANA ;

hehehehe...nnti sy adjust yupp..ni baru percubaan.. :)

HYE KAK INA ;

time kasih kak... :)

nabilah_2908 said...

HYE ASLINER ;

thnks dear..!! :)

HYE YANA ;

hehe...dh 3 org vote no 2..thnks..!! :)

HYE AMNI ;

time kasih...cara nak buat mudah je..tp kena rajin edit2 gambar.. :)

HYE SHAHANI ;

ada pun yg piluh no 4..hehehe...thnks..!! ;)

HYE MR RED ;

time kasih... :)

nabilah_2908 said...

HYE HONEY ;

thnks.!! :)

HYE AK ;

ramai yg berkenan no 2...tapi laju sikit...xpe nnti sy adjust balik..

no 3 tu pun sy suka gak..hehehe..rambang mata..thnks AK..!! :)

HYE MARSHA ;

time kasih..!! :)

HYE PIPOQ ;

no 5 tu kurang gerak2..mcm smart gak kan..? huhu..

mentol tu...hiasan semata2..:P

thnks..!! :)

HYE NIEZA ;

tul juga tu...thnsk Nieza.. :)

nabilah_2908 said...

HYE DAYA ;

sebab simple jer kan..? tkde blink2 sngt..? thnks!! ;)

HYE LALINK ;

cuba click pada nama Zeri...dia ada ajarkan cara2nya.. ;)

HYE KODOK HIJAU ;

hehehe..boleh...(^_^) thnks..!! :)

HYE KELLA ;

thnks Kella.. :)

HYE KAK ATI ;

thnks kak..!! :)

nabilah_2908 said...

HYE NAZIRAH ;

hehe...ok..thnks..!! :)

HYE NISA ;

thnks..!! ada gak yg suka no 4..hehe.. :)

HYE PRINCE ;

time kasih..!! :)

HYE MR SKY ;

thnks..!! :)

HYE SENYDREAM ;

huhu..sampai dua2 sekali..? thnks dear..!! :)

Dilla Ady said...

dilla suke banner 2...lebih teratur, kemas..cantik..

sori nabilah, lame tak update..huhu..

nabilah_2908 said...

HYE SYATOZA ;

sampai 3...huhu..thnks tau..!! :)

HYE AMALINA ;

no 2 yer...thnks..!! :)

HYE NORA ;

ok..ok..time kasih.. :)

HYE MIMIE ;

thnks dear... ;)

HYE FAAEIN ;

sy sendiri rambang mata..tak tau nak pilih yg mana..hehehe..sbb tu tnya kat semua.. :)

nabilah_2908 said...

HYE CIK HARIZA ;

thnks..!! sejak sy mula blogging...sy mmg gunakan gamabr ni..tk tukar2.. :)

HYE ZERI ;

lepas baca jer n3 Zeri..terus sy buat..hehehe..thnks..!! :)

HYE EDY ;

thnks En Edy..!! :)

HYE LIEYA ;

lama tk dgr cite Lieya....thnks yupp.. ;)

HYE EN ALONG ;

baik...!!! (^_^)

nabilah_2908 said...

HYE OYA ;

thnks..nnti sy singgah.. :)

HYE DILLA ;

its ok...cuma rindu jer dgn cerita2 Dilla... :)

thnks Dilla.. :)

nabilah_2908 said...

HYE GUYS...

mengikut undian....rmajority pilih no 2...nanti I edit-edit balik yupp..thanks guys..!! :)

Mak Su said...

1 santek, tp maksu ni tak ada banner ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...