Saturday, January 08, 2011

COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011



Hye fwens.....kita bertemu lagi...aktifnya update blog hari ni....pelik tak...?? soal

tosah pelik la...ni autopublish je....time ni..I pun tak sure I tengah buat apa....

ok lah....kali ni nak join GIVEAWAY lak....I telah di tag oleh SIS SHUHADA

mari mulakan.....


Buat 1 entry bertajuk "COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011" (sertakan picture di atas ni sekali ye)

ok done

Jadi follower di blog ni

done juga

'Like' fan page facebook ColorClickz

sudah

Tag 3 org kawan ye (nk tag lebih ramai pon boley je :p) (make sure dorg tahu dorg di'tag k)
3 orang yang bertuah...

ANA AYESHA
ZERI SAFEERA
CIK HARIZA

akan diberi tahu...

Tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment entry ni

COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011

ok.ok... ;)

mau tau apa hadiah-hadiahnya...??

hand made craft...

hmm...I suka benda2 macam ni...malu2



cute kan..?








Tarikh Tutup pada 4 February 2011


weehhu.....done....!!!

ok..cukup lah untuk hari ni yupp.....Isnin nanti kita jumpa lagi...
take care dear fwens....have a great weekend..!! pang

23 comments:

HonEyBuNNy said...

good luck...mmg cute....

IMANSHAH said...

xlarat dah join GA..haha..menang tak jugak..wahaha..tapi oklah buat tambah kenalan

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

ana ayesha said...

nabilah thanks for tagging me

suker2 ana mmg suker handmade craft

ok nanti ana join

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Handmade craft cute kan.good luck nabilah.

Along Tapa said...

goody lucky to nabilah..aku dah lama berenti join contest ni..takde masa nak buat.. :p

Gorengbaek - Pengaruh sekolah yang tak patut dibawak pegi rumah...

Hangit habis dah - Lu kan..perangai macam p*** la bangang...

redza said...

gudluck

sy dh x minat nk masuk apa2 contest

PinQib said...

ya allah, semua comel. hehe
tiutt

| Keyword: ROGOL|

zEri sAfEerA said...

waaahhh,,, tibe2 kepale sy kembang bile terlihat nm sy ade d c2. hehe :D

tengs dear. 6ti sy buat taw ;)

senydream said...

wow..saya pon suke mende2 ni!...wink2!...

nas said...

gud luck..comel2 la gubahan tu...walaupun hadiah ni aku xminat sgt...tp 'awek' aku minat kot :P

latest entri:

evolusi muzik di malaysia; sempena AJL ke 25

YanaMIB said...

gud luck nabilah! ^_^

fara said...

comelnyeee nabilah!!! :)

E.d.Y said...

good luck yer..hadiah sngt cute ok

niesz said...

gud luck sis, comey nye adiah tu..

sis shuhada said...

hehe g00d luck ok nabilah!

Faaein Himura said...

good luck yer.. =]

Oasis said...

Oooouu...cantik2..

d_tieah said...

Sgt comel..
Gud luck ye..

ciEk NiENa said...

semoga berjaya yea nabilah =)

nabilah_2908 said...

THNKS DEAR FWENS..!! moga ada luck tuk GA ni....(^_^)

Mak Su said...

cantik2 jugerk :), all the best ! :)

aliesha kirana said...

goodluck nabilah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...