Saturday, January 08, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!




Hello fwens.......Happy Saturday...!!!hai

azam tahun baru untuk blog....I nak aktif menyertai Contest and Giveaway anjuran kawan-kawan blogger sekalian..

kalau boleh...tak mo ngelat-ngelat macam tahun lepas...mampu kah..?? wait and see jer la yupp..!!ye

ok lah....kita mulakan dengan GiveAway EdY : Awak Busuk!



Syarat-syarat penyertaan

Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"... (letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)

ok..done..

Jadi follower blog ini...

done juga...lama dah jadi follower En EdY nih..

WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorang blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
siapa lah yang bertuah tu yer...

LELAKI

OASIS
PRINCE HALILINTAR
ALONG TAPA
JUDIENE

PEREMPUAN

DILLA
MARSHA
LALINK7
FAAEIN HIMURA



Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry
GiveAway EdY : Awak Busuk!...

ok...lepas ni...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

eh...nak tau tak apa hadiah-hadiah nya...??



Original MINIATURE PERFUME untuk LELAKI



Original MINIATURE PERFUME untuk PEREMPUAN

kepada nama yang tak di TAG tapi berminat nak join....apa lagi..join la...

Tuah Ayam nampak di kaki..Tuah manusia...??

psst.......hari ni kan......Birthday YANA tau.....jom....jom kita serbu blog YANA wish birthday pada YANA http://s.myniceprofile.com/myspacepic/176/17662.gif


21 comments:

Dilla Ady said...

aiseymen kena tag..huhuhu...

da lawat belog yana n wish die..

bagus ar nabilah nih, rajin wat entri wish besday..nnti besday nabilah, konpemmmmmm ramai wat entri tuk nabilah..

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

aliesha kirana said...

good luck nabilah!! AK pn ade niat nk join contest byk2..tp kene tnggu hari rajin la..ahahah!

sis shuhada said...

g00d luck nabilah! besztnya klu dpt eyh.. akak suke yg moschino tu. yummy je bau dia hehe.

Ati Masrif said...

good luck nabilah sayang...

senydream said...

moge awk bertuah gak erk..;)

ana ayesha said...

semoga berjaya yer nabilah

tutorial ~ 400px yang perlu ditukarkan kepda ketinggian yg dikehendaki, perkataan tu biarkan shj tidak ada kesan kpd html

HonEyBuNNy said...

good luck dear....;-)

nunama said...

Jia you2!! InsyaAllah akak menang. Yeaaaayyyhhh!! :)

hehe baru lepas shopping perfume dengan kakak minggu lepas.

zEri sAfEerA said...

hehe :D gud luck utk awk jugak :)

Prince Halilintar said...

thanks nabilah..insyaAllah klu ade kelapangan prince usaha wat..=)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Nabilah, kalau menang lepas ni, confirm wangi.

Along Tapa said...

owh...nama aku ada dalam tag..secara tetiba jek nak sebut ayat ni bila tengok hadiahnya..

"owh..saya tak pakai minyak wangi~~"

haha..iklan apa ek... :p

Gorengbaek - Pengaruh sekolah yang tak patut dibawak pegi rumah...

Hangit habis dah - Lu kan..perangai macam p*** la bangang...

PinQib said...

wah, menarik ar adiah dia. :)
good luck nabilah

| Keyword: ROGOL|

YanaMIB said...

wahaha gud luck..and tenkiu utk ayt last tu...meng-war-warkan besdayku...hehe~ ^_^

fara said...

wah!!! bestnye klo dpt perfume escada tu. bau die wangi :)

Faaein Himura said...

oho.. kena tag ini ke.. aiseh.. hehehe.. thank's ya.. inshaAllah.. rajin nanti uat.. =]

Mr. TN_SkY said...

wah!..yg nice cambesh~>.nk join nie..ahaha :-p

nabilah_2908 said...

TQ...TQ....

moga2 ada luck tuk dptkn minyak yg wangi ini.. ;)

Mak Su said...

selamat berjaya :)
maksu agak sukar nak join ga or jwb tag sekarang, quite bizi

lalink7 said...

nnt kite wat ye nabilah...hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...