Thursday, January 13, 2011

HAPPY 55TH BIRTHDAY !!!!



Hellooo fwenss..................hai

sape punya birthday hari ni...??

Its my dad's birthday.......hari ni...genap la beliau berumur 55 tahun...tua setahun dari tahun kemerdekaan negara kita...



bakal bergelar YB empat tahun lagi...

YB ( yg berpencen yupp..)

hmm.....macam tak percaya je my dad dah berumur 55 tahun...rasa macam mude jer lagi...hehehehe...

To ayah....Mr Daud

Happy Birthday...!!

I love you...!!!



hmm..tok leh express feeling lebih-lebih...sebab orang-orang kat rumah tu..rajin sesangat view APA KATA HATI ni...malu lor.....
kalau you all semua baca takpe....tak malu...hehehehe...wek

birthday celebration...?? hadiah dah ada dah..yang lain-lain....wait n see jer la yupp...ye


psst....ayah kamu.....berapa umur nya...?? sebaya ke dengan my dad..??

39 comments:

ana ayesha said...

55 thn yer ke nampak gbr cam muda jer

Selamat Hari Lahir ayah nabilah (nabilah tak gitau nama)

IMANSHAH said...

tahniah ayah, semoga panjang umor..

dari ankaanda menantumu

d_tieah said...

Allah selamatkan kamu.. :)
Selamat ulangtahun ye utk bapak kamu wahai nabilah..
*Gielr skema ayat aku..

Nieza Micha said...

selamat hari lahir utk ayah kamu... huhu...

ayah nieza lg tua kot... hehe...

aliesha kirana said...

selamat hari lahir for encik daud!!! heeh...sila mantain ensem ye pakcik.. erkkk tanpa segan silu mengacau ayah Nabilah..hheheeh..

ayah AK umur 47 heheeh~ eh tahun ni 48.

redza said...

hepi besday ye pakcik daud..semoga pnjng umo, murah rezeki n cepat dpt menantu ...cucu hehe

oya said...

happy bday pada ayah kamu

❤NazirahMoktar❤ said...

nmpak muda & sehat lagi :)
semoga panjang umur & rezeki murah :)

pipoq said...

seems like my father much older than yours..hehehe..

sis shuhada said...

tengok umo muda lg.. ayah akak dah nearly 70 hehe tp Alhamdulillah masih kuat.

N bila tgk gambar... nampak macam late 40 je ayah nabilah.

anyway, happy bestDay to ur Dad!

::..Dia daYa..:: said...

salam,
sama tarikh ngan sepupu Daya laa yer kalau gitu..

Selamat Hari Lahir buat Ayah Nabilah..
semoga panjang umur
Muka macam muda je lagi...

Ayah Daya baru GENAp 50 tahun disember lepas..

Prince Halilintar said...

nabilah ade bagi hadiah x kat ayah nabilah?? apepun, hepy bufday to ur dad..eceh.mude lagi tue!hehe

rATu kEBaYA said...

Happy b'day to uncle Daud.. semoga sentia diberkati.. Insya Allah

ayah akak lagi tua dari ayah kamu... dalam 70 an gitu...

kella said...

Selamat hari lahir untuk ayah nabilah! huu.. dah jd YB pulak ye.. papa me umur lebih kurang la ngan ayah nabilah.. :)

semoga dikurniakan kesihatan yang berpanjangan..

lalink7 said...

eh ape pulak yang nak dimalukan..hehehe..alahai..ayah kite nye bufday 21 januari dan akan genap yang ke 71 tahun.. =))

lalink7 said...

eh lupe selamat hari lahir uncle daud! smoga sihat selalu..dan di doakan semoga mendapat menantu dari cik Nabilah kite nie..hehee

Dilla Ady said...

abah dilla da 57 tahun nih..

rase cam tak caye kan ayah2 kite da memasuki area2 pencen nih..rase macam diorang nih mude jek di mate kite..

ala..age is just a number right?

hepi beshday tuk ayah nabilah!

yeay, ade geng ari jadi bulan yg same!

psssst...rahsia awet mude? lahirlah bulan 1 konpem awet mude....tak caye tanye ayah nabilah tu ha...tak pun tanye dato' siti.

gurau okeh..gurau!hihihi

Ati Masrif said...

selamat hari jadi pak daud!

tang misai yg mahai tu...

muda lagi ..ayah kak ati dah lebih 60thn

nas said...

wahh..selamat hari jadi kat ayah awak ea nabilah...dah 55 dah..yang pasti ko bukan anak sulung kan? ayah aku 46 tahun da.. :)

latest entri:

mengapa aku kecik hati dengan nuffnang dan tak follow balik blog tertentu?

asliner said...

ayah sye umur 54tahun..
bulan 5 nie bezday die..=)

p/s: kak,takziah atas kehilangan tok long..al-fatihah

atty's said...

selamat hari jadi pakcik
semoga sihat dan murah rezeki selalu.amin

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

selamat hr lahir pakcik.. wah awet muda g2,^^ moga pnjg umur ya, ceria sllu..

ayah kita hmpir sama baya yer bella..=) tp ALLAh lebih sygkn dia.. argh,rindu pulak.. T_T

Elly & Emmy said...

selamat hari lahir atok..
semoga panjang umur dan sihat2 selalu..

HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir ayah nabilah...;_)

En iLham said...

lama tak komen kat cni.
selamat hari lahir untuk daddy kak nabilah...
semoga sehat selalu dah berbahagia bersama keluarga tersayang

beautiful_rose said...

selamat hari lahir buat ayah kamu.
moga panjang umur murah rezeki dan hidup lbh diberkati ALLAH hndknye..ameen...






ayat mana yang ko nak pinjam dr blog aku tuh? aku izinkan...

Oasis said...

Kim salam kat ayah ye. Ayah saya tua setahun, 56 umurnya sakarang. Macho la ayah awak nih...hehe

Cik HaRiZa said...

muda nye muka ayah..
my mom sebaya ngan ayah nabilah...
but my father 59..
4 years older...
by the way, happy birthday to your father...

rockinsudu said...

dah 55 tp badan maintain lg.
haha. yb? best2

Along Tapa said...

hepi besday utk incik ayah nabilah..

55??bagi laki tu muda lagi tu...baru 15 tahun..kan life starts at 40....hehe

Gorengbaek - Kenapa orang skang banyak "kawen" awal

Hangit habis dah - Ko ingat ego tinggi tu bagus ke?

hysman said...

huyooo..55?
tak silap tulis?
muda lg tuu...
lg 4 thn boleh ngecek duit pencen..
hehe...

E.d.Y said...

ayah dah xde..:(

nunama said...

today is the day..
Hepy besday pakCik Daud!! :)
Semoga berbahagia selalu.
Dan insyaAllah tak lama lagi menimang cucu pula. hehe. Amiin. :)

Oh ayah kita lagi tua kak. hehe. 73 tahun. hehehe. :)

Sham said...

ALLAH SELAMATKAN KAMU (ala2 ahmad nisfu dalam 3 abdul...)
sebaya dengan ayah mertuaku...moga panjang umur murah rezeki...

Mr. TN_SkY said...

55 muda lagik:-) boleh lagi men bola ni hehehe..neway hepi besday for ur father :-) keep make him happy ya =_=

nabilah_2908 said...

terima kasih semua...sorry tk sempat lah nak reply 1 by 1..busy lah..

nnti sy singgah ke blog you all semua yupp.. :)

YanaMIB said...

wah your dad lahir bln januari gak la..hehe..hepi belated besday to u uncle~ may god bless yu and your family~ ^_^

PinQib said...

daddy kite bulan 12
hehehe
:)

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

senydream said...

happy birthday gak untuk ayah apa kata hati...walau pon dh lewat 2 3 hari kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...