Friday, January 14, 2011

HEADER BARU




Hello dear fwens.............Selamat Hari Jumaat....hai

hmm.....lambat pulak update hari ni...macam biasa la...work come first... more Mr Boss buat tebiat lama dia semula...kerja last minutes...faham-faham jer la betapa chaos keadaan pada pagi ni..?




tapi semuanya sudah berakhir saat Mr Boss melangkah keluar...seolah-olah bebanan tu di bawa bersama...lala

ok..tutup cerita tentang kerja....kita kembali ke topik utama kita....

nak tau tak.....APA KATA HATI ada header baru tau....nak tengok tak..??



H1


H2


H3

A great big thank you to En Meuz dari blog GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN kerana sudi membuat header ini..walaupun En Meuz sedang sibuk dengan exam dan juga assignment...

more...En Meuz menawarkan service secara free of charge... best tak...??

mau juga...?? apa kata you all request terus kepada En Meuz...

so....what do you think...?

kalau you all jadi I.....yang mana satu eh yang menjadi pilihan...?? meh lontarkan pandangan anda....pang




p/s : kalau I tau guna photoshop kan best....sure macam2 I dah buat..sebab I minat juga bab macam ni...tapi tu la....hari ni belajar...esok lupa...teruk kan..? selama ni pun..I edit2 guna power point...then touch up dengan photo scape..ok le tu kan..? hehe..wek

48 comments:

Lia Insyera said...

no 1 nampak comel.hehe

atty's said...

kty suka no 2..

kty dulu rajin buat header skrg malas yg amat dah

aliesha kirana said...

AK ske no 3 hehehehe.. AK tau basic je utk photoshop, itupun godek sendiri..hihih.. selalunya guna utk nak cut gmbo pastu lekat kt tmpt lain. n guna utk cantikkan skit gmbo.. tp guna photoscape lebih mesra pengguna kn? cuma xleh potong2 gmbo..hihihhi~

sis shuhada said...

hai nabilah.

hmm akak suka design H1 tp kalau dpt background mcm H2 lagi cun.

rasanya ikut kata hati nabilah lg ok kot? hik3.

Nieza Micha said...

nieza dah tgk dah sblm ni kat blog gulai tempoyak ikan patin... nieza suke yg first... lg lawa..^_^

Syat0za said...

yg first!! :D

YanaMIB said...

ai choose H2...less is more =)

i pn xreti guna photoshop..isk~ =_=

Kazaztan Team said...

H1 plsss

maRShA said...

h1 nmpak smart ;) he3

Leeya Hezlin said...

hmm yg H1 nmpk cntik..
pe2 pn,ikt kata hati k.. :)

HonEyBuNNy said...

ila minat nber 1...cantik sgt..

IMANSHAH said...

kekal je yg ada lagi cantekk

nunama said...

H3.
ehem3. akak nak buat suggestion je ni. hehe. kalau akak dah ada ehem3, nanti akak tukar la ke H1 tuh.
hihihih. (n_n)

::..Dia daYa..:: said...

salam

nombor satu nampak menarik laaa

Prince Halilintar said...

prince rase H1 tu agak smart compare yg len..hehe

redza said...

no2 no2 no2

lalink7 said...

kite pilih header no 2...hehehehe....santekkk..hehehe..yg 2 dan 3 tue nampak simple sgt..hehehe..

kechixx said...

yang fes cantik:)

kella said...

alaaa... tak dapat tengok! kosong je! maklumla...sekejap ok.. sekejap kena block! huhuhu...

semoga hari nabilah hari ini sukkseees...
kerja menimbun lagi ni, masuk blog jap kasi fresshhh..

:)

ana ayesha said...

hi nabilah

bagi ana semua header tu cantik tapi yg pertama tu seolah2 melambangkan nabilah dah berdua ye ker?

header ke 2 mcm header floating nmp lain dr yg lain

header ke 3 tu background purple matching dgn layout blog

its up to u 2 decide

Dilla Ady said...

no 3 tu rase cam okeh..

lagi la habuk tak reti pasal photoshop..teringin gak nk blaja..tp ade mase ke?hihi..

pipoq said...

aku undi nombo 1..

ok..undian ditutup..hehehe

d_tieah said...

Not bad header yg 1st tu..
Tp header yg sekarang pun ok sbb match dgn layout blog ni..
Erm, aku pun sm derr..
Dulu buat header guna power point then upgrade kan diri guna photoscape then skrg dh mula guna photoshop..
Tu pun still belajar lg..
Hehe..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

no 1 nampak cam formal, tak mesra penguna.khe khe

no 2 .okey mesra peminat.cam artis plak kan.mesti kena bagi orang yg baca rasa selesakan.

iniialahaku said...

photoshop sgt mmningkan kplaku yg xkreatif ni ha...dulu dah bljar..tpi lupa dah pon...buka je trus blur nk buat pa..

beautiful_rose said...

x pe..nanti de mase blajarlah yerk =)

PinQib said...

yg num 3 lawa
\sbb ada unsur kaler pepel

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

E.d.Y said...

vote for h1

pena said...

semua cantik..

undi untuk h1..

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

header num 2 chntekkkk!!! unik laa... =)

asliner said...

kak..
yang no satu tue lawan..
tapi background coklat tue sangat spoilt..
sebab warne coklat..
takot tak kene dengan template ape kata hati

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

pilih H1

mmg cun so sweat lahhh

apa kata hati ... bagi aku tepuk dada tanya selera...

Iznie said...

hehe...comey2....
p/s: awak kena tagged award!~ sorry lambat bgtau...sbb iznie pun jrg online....huhu

senydream said...

tu la kan sy pon cam tu nk sngt belajar gune photoshop tu lau panda msti nk buat mcm2 tpi sampa arini xpanda2 agi,huhu2...sedey tol..

MéuzAngelo™ XXIII said...

sebenarnye yg H1 tu effect kertas warna coklat..

yg H2 pulak belakang dia transparent..

dah lagi satu, sbenarnye ejaan nickname saya Meuz, not Muez.. hehe

nabilah_2908 said...

HYE LIA ;

ok..thnks dear...dh try up kn dh..tp tk kena la..sbb colour coklat.. :)

HYE ATTY'S

kalau sy tau...mmg mcm2 header terbentuk..hehe. ;)

HYE AK ;

kira ok la..reti gak nak guna..sy ni..?

nak main warna2 pun dh lupa mcm mana..

kalau ikit tutor yg biasanya blogger share..mesti tk jadi..sy rasa mcm tk lengkap jer apa yg mereka ajar..tk tunjukkan step by step.. ;)

HYE SIS SHUHADA ;

sy dh ada dh pilihan hati...sj nk tau pendapat kwn2 semua..

yupp yg 1st tu smart..dh try naik kan..tp kurang sesuai.. ;)

HYE NIEZA ;

mula2 mmg berkenan dgn yg 1st..dh try naikkan...tp tk sesuai..sbb back ground color coklat.. ;)

rasa macam nak minta tolong lagi sekali..suh buangkan background tu..tp..xpe la...xnk menyusahkan En Meuz.. (^_^)

nabilah_2908 said...

HYE SYATOZA ;

thnks..!! :)

HYE YANA ;

yupp...sama lah kita..itu lah pilihan hati.. :)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

H1 mmg ok..tp bila dah naik kan..tk berapa sesuai.. ;)

HYE MARSHA ;

yupp...yupp...mmg smart..cuma tk sesuai bila dh di naik kan.. ;)

HYE LIEYA ;

wah...ramai yg suka H1..hmm..H1 mmg ok..tp kalau boleh tukar background tu..lagi ok rasanya..

tapi sy tk reti nk edit..nak minta tolong kt En Meuz lagi sekali..rasa mcm menyusahkan lak..huhu.. ;)

Amni said...

Amni suka yang nombor 3.. hehe... please.... =P

nabilah_2908 said...

HYE HONEY ;

thnks dear.. ;)

HYE IMANSHAH ;

hehehe...yg lama tu biasa2 jer.. :)

HYE NUR ;

thnks dear...dh ada ehem2..? hahahaha..wait n see jer la.. ;)

HYE DAYA ;

ramai yg suka H1..tp tk berapa sesuai tuk blog.. thnks dear.. ;)

HYE PRINCE ;

ngggee...lagi sorang suka H1 (^_^)

nabilah_2908 said...

HYE MR RED ;

hehehe...citarasa kita sama.. ;)

HYE LALINK ;

hahaha....leh geng dgn Mr Red la mcm ni.. ;)

HYE KECIHXX ;

thnks dear.. :)

HYE KELLA ;

its ok dear...u 2 hava great day.. :)

HYE ANA ;

H1 tu sekadar gambar..hehe..sy masih solo.. :)

hrumm..tul tu..sy suka yg H2..simple n smart.. ;)

p/s: thnks tuk tutor tu..dh berjaya buat.. (^_^)

nabilah_2908 said...

HYE DILLA ;

tu la..time kerja mmg xde masa nk belajar..kt rumah dh penat..

tu yg sampai sekarang tak pandai2 nk guna photoshop..

HYE PIPOQ ;

lorh...jgn la mcm tu...bagi chance org lain juga yupp.. ;)

HYE D_TIEAH ;

ok la juga tau juga guna...sy ni..yg simple2 pun lupa dah nak buat..ni kan pula nak buat header..tahun dpn belum tntu siap.. ;)

HYE KAK INA ;

best la kak Ina..sama cita rasa kita.. ;)

HYE INIIALAHAKU ;

hehehe....syg la...kalau dah tau tapi lupa.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE ROSE ;

hmm..itu la cadangnya..tp tk tau bila.. ;)

HYE PINQIB ;

ada juga yg pilih no 3..thnks dear.. ;)

HYE EDY ;

ramai tul berkenan no 1...thnks..!! :)

HYE PENA ;

ok..ok...kita tgk kesesuaian eh.. ;)

HYE ANNA ;

ngeeee...boleh geng...kita sama.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE ASLINER ;

yupp...itu la masalahnya...nak minta En Meuz ubahkan...rasa macam menyusahkan dia la pulak...huhu.. ;)

HYE AFZAINIZAM ;

uniknya intro...hehehe...H1 ? ok..ok..thnks..!! (^_^)

HYE IZNIE ;

oh...terima kasih..nnti sy ambil..(^_^)

HYE SENYDREAM ;

its ok..jgn sedih2...ada masa nnti boleh belajar.. ;)

HYE EN MEUZ ;

ngeeee...sorry....sy dah betulkan nama tu...sorry tau...pape pun thanks sekali lagi tuk header2 ni..(^_^)

HYE AMNI ;

thnks dear...kita tgk kesesuaian eh.. ;)

Jejentik said...

suka no. 1!!!!
hehe

❤NazirahMoktar❤ said...

alo, terlmbat..hee..suke yg first..comel :)

Tapak Kaki said...

dua-dua tu cantik.. :D

fara said...

mmg sgt cantek nabilah.
thumbs up utk en meuz :)

Ati Masrif said...

sori lmbat komen
pada hari itu anak kak ati sakit

apapun semua cantik2 belako ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...