Friday, January 21, 2011

KERETA MERAH KU



Hye fwenss...........selamat kembali bekerja kepada yang dah bercuti semalam....lala

bila baca tajuk apa yang ada dalam fikiran you all...??

adakah I nak bercerita tentang my Miss Red ??

http://1.bp.blogspot.com/_ByzsF-CS-UY/TOHqSaOQTuI/AAAAAAAAFes/cRdmKzc-bE8/s400/Picture3.jpg

oh...tentu sekali bukan tentang Miss Red...

tapi I nak share dengan you all 1 video ni...mengisahkan seorang jejaka yang menagis-nagis tak dapat nak masuk ke dalam kereta merah dia..

kesian ada....kelakar pun ada gak..hehehehe.....

kepada yang tak dapat view video ni...maaf yer....and kalau yang tak dapat view di sebabkan masalah teknikal...

jemput lah ke Fan Page APA KATA HATI... I ada upload video ni di sana...

jom layanzzz.............



bila tengok...apa yang you all rasa....??

kesian...kelakar...comel...or geram tengok badan dia yang bambam tu....?? heheheh...

part mana yang you all suka...??


hope terhibur la yer dengan paparan video ni....ye


p/s : semalam check calender....I perasan tahun ni...hari-hari tuk public holiday tak cantik lah...jatuh pada tgh2 minggu....hari ahad...tak macam tahun lepas n tahun sebelum ni..cantik je...boleh cuti panjang...huhuhu...

tak caya...cuba you all check calender... ye

43 comments:

Dilla Ady said...

hahahaha..kelakar ade, kesian pun ade..kemain beria budak bam bam nih nk masuk dalam kete takut kena tinggal kot..

tp mmg cute la..

ye ke tarikh cuti tak bez, takpe nnti dilla cek..

Ujang9897 said...

lawa kete...video tak dpt tgk..pc nie bengong

nunama said...

tak dpt tgk video tuh.
tapi rasanya dpt agak.
video yg budak kecik nak masuk dlm kete mainan dia tuh eah?
pastu nangis2 cam tak puas hati.
huahahaha.
memang lawak giler!
yg tak bleh blah, siap cuba nak masukkan kaki dia yg bambam tuh.
mmg comel! hehe. :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

rugilah cam tu.company untung. akak belum chek plak.

::..Dia daYa..:: said...

miss red tu awak punya ker??
Daya punya kaler itam
Nama KACAK

munna said...

alahai cutenya... kak munna pun rasa thn ni cuti agak tak best

YanaMIB said...

hahaha klaka..bdk ni mesti terpengaruh dgn cite kartun yg boleh shrink² tu..hohoho..=P


cuti hr ahad oke lg..sbb nnt isnin pn cuti gak..klu cuti sabtu yg xbest..hehe~

aliesha kirana said...

hahaha..klakar2..geram pun ade..hak hak..cian die xleh masuk...suruh die masuk dlm Miss Red Nabilah aje la..heeheh

Mak Su said...

x dpt tgk , hu hu hu

shahani... said...

haha....sabo j la baby ni...mmg x dpt nk nolong dh ler...nolong tgk n ktwa j bleh...hahaha...
(^_^)

hysman said...

tak boleh tgok..utube kena block kat opis..
karang balik..hehe...

ana ayesha said...

sian baby nih tapi parents baby blh belikan keta mainan yg mcm keta biasa tapi saiz kecik tapi baby nih boleh masuk. keta tu guna bateri

ia betul cuti tgh minggu tak best tapi thn ni ada juga yg cuti jatuh hari ahad so monday cuti jugak lah

Lia Insyera said...

haha funny

♕ aq[daN]pUteraku ♕ said...

alahaii.. cinnya diaaa..
sbr la dik, besar nt bole bli red car cm kak bella.. hihihi

redza said...

xleh nk tgk

asliner said...

cian betul budak nie..
tak cukup dengan tangan..
nak gune kaki juge..
comel..=)

btol2...
cuti tahun ini bersepah2..(-__-)

asliner said...

cian betul budak nie..
tak cukup dengan tangan..
nak gune kaki juge..
comel..=)

btol2...
cuti tahun ini bersepah2..(-__-)

oya said...

miss red ek..kite baby black..
ye ke cuti lagu tu..x best nye

Prince Halilintar said...

mak die kene belikan kereta yg besar sket kat die tu..boleh die masuk main dalam kete tu..hehe..cian tgk die nanges..

niesz said...

semesti nye geram tgk si comel nie..hehehe...jgn nanagis ye comel..ehe..

d_tieah said...

Macho giler keta ko..
Perghhh..

lavender harum wangi said...

ahaaa, cian dia.. xpat nak masuk dlm kete~ :)

Encik Luncai said...

hehehe..salam ziarah dari luncai

Komen = Backlinks

Nieza Micha said...

hahaha.. seboleh-boleh nye dia nak masuk jugak... klaka...XD

::mak incik:: said...

huk2.. sgt la klakar n comey... yg xley blh smpai n msk kepale skali.. huk3.. adk... awk sgt comey... seres xtipu.... ;)

E.d.Y said...

kelakar..kesian pun ada..macam2 adalah..huhu

lieya orange M.I. said...

kereta merah tu yg comel sgt.....
hehee
budak nih bagus lah..guna mcm2 cara..:p

HonEyBuNNy said...

betul2....tahun ne xbest cuti......ehheh...tahun lepas mmg asyik cuti..best gila..

Ali ridha said...

kereta merah kecil tak mahu la....besar yang ada atas sekali tu ok.heee..

# # jika-aku-miliki-kamu !# #

# # Perang baju-T RHETT & LINK’S !# #

# Mak Ana raffali suruh korek bakat !#

IMANSHAH said...

kesian dia..meh sini naik keta kita

IMANSHAH said...

kesian dia..meh sini naik keta kita

IMANSHAH said...

kesian dia..meh sini naik keta kita

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Papa ku pulang dari kota
papa kubelikan kereta
kereta kecil warna merah
boleh ku bawa kesekolahhhh

ponnnnn... poonnnnn...ponnnnn

kereta kecil apa lagi yerrrr dah lupa plak lagu tu

Along Tapa said...

aiseh..video lak..malas aku nak streaming..

a'ahla..cuti takpat drag...tapi kalo banyak nowh cuti aku payah gak rasa...

Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!

mie said...

wow!!
boleh la buat kereta sapu nanti
eheheheee

nabilah_2908 said...

HYE DILLA ;

hehehe..tu la pasal..part yg cute..bila dia berhenti nagis kejap..rasanya dia dok memikirkan bagaimana cara nak masuk dlm kete tu kot..hehe.. ;)

HYE UJANG ;

huhu..xpe la...myb next time.. :)

HYE NUR ;

yupp..video tu la...dah pernh tgk eh..? :)

HYE KAK INA ;

nk buat macam mana kak...tarikh dh macam tu...tp bnyk gk jatuh pada hari ahad..rasanya boleh di forward kan ke hari isnin.. ;)

HYE DAYA ;

yupp...Miss Red tu sy punya... Daya punya warna hitam eh... ;)

nabilah_2908 said...

HYE MUNNA ;

tu la kan kak...?? bnyk yg tgh2 minggu.. :)

HYE YANA ;

tuk Yana mmg la tak best bila cuti hari sabtu...bagi sy...wah...sngt heaven...sbb sabut sy keje..huhu.. ;)

HYE AK ;

hehehe...boleh...ajak AK sekali pun boleh.. ;)

HYE MAKSU ;

its ok Maksu...myb next time.. ;)

HYE SHAHANI ;

hehehe..tu la pasal...tp cute la.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE HYSMAN ;

its ok...myb next time.. ;)

HYE ANA ;

myb lepas tgk gelagat anak dia...dia terus belikan kete yg besar sikit.. ;)

HYE LIA ;

cute jer kan..? :)

HYE ANNA ;

hehehe..betul tu.. :)

HYE MR RED ;

its ok...myb next time.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE ASLINER ;

part tu yg menarik...dah pandai berfikir..berusaha n terus berusaha tuk masuk dalam kereta tu..xkenal putus asa.. ;)

HYE OYA ;

neo juga ke..?

HYE PRINCE ;

rasanya dia dah dpt kot kete besar...suka dgn semangt dia..tk putus asa... ;)

HYE NIESZ ;

dlm nagis2 pun..tk jemu2 mencuba tuk masuk dlm kete tu kan..? :)

HYE D_TIEAH ;

time kasih... (^_^)

nabilah_2908 said...

HYE LAVENDER ;

hehee..tu la pasal... ;)

HYE LUNCAI ;

terima kasih sudi singgah sini.. :)

HYE NIEZA ;

tk reti putus asa...salah satu sikap yg boleh kita contohi dr budak ni.. ;)

HYE FATIN ;

cute jer kan..kuat semngt budak ni.. ;)

HYE EDY ;

yupp...tp sy dpt rasakan budak ni cerdik.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE LIEYA ;

yupp...satu sikap yg boleh kita contohi...tk kenal erti putus asa..cuba n terus mencuba.. ;)

HYE HONEY ;

yupp....tp nak buat macam mana kan..? ;)

HYE ALI ;

hehehe...kete yg kat atas tu...boleh jer...

HYE IMANSHAH ;

hehehe...jom2.. ;)

HYE AFZAINIZAM ;

hehehe..kereta kecil warna merah.. :)

HYE ALONG TAPA ;

xpe la..next time... ;)

nape payah lak kalau cuti bnyk..?

HYE MIE ;

kete budak tu la yer yg boleh buat kete sapu..huhu.. :)

lalink7 said...

anak sape la yg chomel sgt nie..siannye die..hehehhe

Tapak Kaki said...

hahaha..entah apa la budak tu pikir sampai nak masuk dalam keta tu.

aku memang cuti tiap-tiap hari.. penganggur lah kata.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...