Saturday, January 15, 2011

Saya nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB



Giveaway Tyme...........lala

8 January yang lepas merupakan Birthday Cik YanaMIB .... so Cik YanaMIB amat berbesar hati untuk meberikan hadiah buat pembaca blog nya dengan mengadakan giveaway...

baisanya...kita bagi hadiah pada yang sambut birthday...kali ni terbalik lak.....best kan..? hehe...

ok lah...jom kita tengok syarat-syaratnya....



by YANAMIB


Syarat-Syarat Penyertaan



emo21 Terbuka kepada bloggers Malaysia sahaja...yang takde blog boleh baca je..hehu~ (tak kisah la lahir bulan berapa pun)

wokeh....saya bloggers Malaysia...mau tengok IC...? hehe..

tapi kalau warganegara Malaysia...tak duduk kat Malaysia..ermm...kena tanya pada Cik Yana


emo21Follow blog yanamib dengan seikhlas hati~

ya....sudah follow lama dah dulu...


emo21Buat satu entri bertajuk "Saya nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB"...Letak banner atas ini dan link kan ke entri ini..

done...

emo21Tag 2 orang rakan anda (pastikan mereka tahu mereka di tag)

2 orang yang bertuah...


[IMG_3438.JPG]

NIEZA MICHA

[girl.gif]

DIA DAYA

guys.....jom la join sekali...tarikh tutup 31 JANUARY 2011...tak lama lagi dah ni....


wokeh....selesai sudah....hope Cik Yana sudi la menerima penyertaan ini...

itu jer la untuk hari ni...try godek-godek draft box....dah takde dah contest/GA....TAG banyak la..huhuhu....

next week kita selesaikan TAG pula yupp...pang

I minta diri dulu.....take care dear fwens.....enjoy your weekend yupp.....love you.....muah




p/s : cerekarama malam ni..macam best jer...pelakon AKU TAK BODOH ..Ariel Zafrel jadi hero...

p/s 2 : terima kasih utk ucapan happy birthday pada n3 HAPPY 55TH BIRTHDAY..my dad dah baca semua...opsss...my dad suh my mom bacakan...my dad dengar je..huhu...

p/s 3 : terima kasih juga untuk cadangan Header pada n3 HEADER BARU...setelah mengambil kira pendapat n kesesuaian blog...I pilih H2....

34 comments:

aliesha kirana said...

goodluck nabilah!!! hehe.. mlm ni mmg mahu tgk! hehehe~ jom sama2 tgk cerekarama mlm ni!

AiDa AzRyN said...

Gudluck ya! :)

LiFe KaMi said...

oo minta adiah yer..hehe
hapi besday nabilah..
good luck yer..

kechixx said...

gudlark dear;)

Nieza Micha said...

thanx tag dear...
nieza free nanti nieza join...^_^

gud luck...^_^

Dilla Ady said...

ari tu yana ade gak ajak join..tp malassssnye la nk join..huhuhu..

oh, pilih no 2 ye..cantik jugak nih!

redza said...

gud luck n hepi weekend

Along Tapa said...

hihi...aku jek tak join contest tu lagi..cam dah lama dah stop join contest bila pikir balik ek...

Gorengbaek - Tips nak rampas tunang(?)

Hangit Habis dah - Aku tak panggil ko datang..yang ko menggedik datang bakpe?

ana ayesha said...

yup header ke 2 tu mmg ana berkenan

rajin join ga ...... gudluck

pipoq said...

camtu pun ada..hehehe..

pemurah sungguh cik yana tu..

d_tieah said...

Gud luck..
Mn tau kot2 rezeki ko kan..
Hehe.. :)

PinQib said...

hihi

npe x pilih header num 3??
hihi
mcm blog kiter je nk pksa3

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

Anip said...

gud luck, hehe. baru perasan ade header baru.hehe

BLOG GEMPAKZ SIOT

pena said...

all the best kak.. =)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

good luck nabilah. akhirnya header no 2 jugak yang nabilah .thanks dengar kata hati akak.

E.d.Y said...

good luck yer..:)

Amni said...

amni pon nak.. hehehe... t nak buat macam tu jugak la.. untuk hargai semua kawan2 yang selalu komen dan singgah blog... =)all the best dear!

Mr. TN_SkY said...

Eh..nak jugak hadiah..hehe :-)

Mr. TN_SkY said...

Eh..nak jugak hadiah..hehe :-)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum
Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

yupppp hadiahhhh nak gakkkk

good luck yerrr moga berjaya tauuu

fara said...

Happy Birtday Yanamib.
& Gudlak to Nabilah :)

nunama said...

Mesti dapat punya!!
Yeaaayyhhh!! :)
InsyaAllah.

Hepy besday ye Cik YanaMIB!! :)

p/s: cdgn yang mana kak? yg ehem3 tu ke? hik3. Ok. Gurau. wehehe. ;)

Prince Halilintar said...

semoga berjaya nabilah..=)

hysman said...

gewd luck babe...
insyaAllah boleh menang...

cantik header baru.. ;)

Un Phat Lee said...

boleh tak kalau lu suruh yana bagi hadiah kat gua terus.takyah cabut2.hehe. :P

::..Dia daYa..:: said...

salam

Daya kena Tag lak
Jap lagi daya Wat


Semoga Berjaya :)

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

dh tgk tk cite tu..? nggee...penat asik tersenyum jer..hehehe.. ;)

HYE AIDA ;

thnks..!! :)

HYE LIFE KAMI ;

bukan bdy sy la..heheh...anyway..thnks..!! :)

HYE KECIXX ;

thnks dear..!! :)

HYE NIEZA ;

thnks..!! buat la kalau free..enth kenapa masa nak tag..nama kamu yg pertama muncul kt fikiran..hehe..;)

nabilah_2908 said...

HYE DILLA ;

sy dh try up kan semua...nmpknya H2 la yg paling sesuai.. :)

thnks DIlla ;)

HYE MR RED ;

terima kasih...(^_^)

HYE ALONG TAPA ;

sekadar memberi sokongan pada kawan2..lagi pun Yana di antara yg dekat di hati juga...so apa salahnya memeriahkan keadaan yer tak..? ;)

HYE ANA ;

sj bg sokongan pada kawan2..thnks Ana.. ;)

HYE PIPOQ ;

yupp...lain org lain ragam.. :)

nabilah_2908 said...

HYE D_TIEAH ;

time kasih..!! :)

HYE PINQIB ;

sy dh try up kan semua...yg no 3 tu nmpk mcm tergantung..so..paling sesuai..H2 (^_^)

HYE ANIP ;

hehehe..thnks..!! :)

HYE PENA ;

thnks dear.. :)

HYE KAK INA ;

time kasih kak...yupp...citarasa kita sama...(^_^)

nabilah_2908 said...

HYE EDY ;

thnks..!! :)

HYE AMNI ;

wah...bdy Amni bila..? ;)

HYE MR TN_SKY ;

join la...mana tau ada luck.. :)

HYE AFZAINIZAM ;

thnks tau..!! :)

HYE FARAH ;

thanks dear...!! (^_^)

nabilah_2908 said...

HYE NUR ;

hehehe..ada2 jer dia ni.. :P

thnks dear..!! :)

HYE PRINCE ;

time kasih..!! :)

HYE HYSMAN ;

heheh..thnks 2x..(^_^)

HYE UN PHAT LEE;

hahaha...tu kena tanya kt yana sendiri.. ;)

HYE DAYA ;

thnks..!! ada masa nnti buat la yupp.... (^_^)

YanaMIB said...

thank yu yang sudi join..all the best to you k~ ^_^

Ati Masrif said...

nabilah cayang bucuk
semoga dapat hadiah tu ok!

Tapak Kaki said...

kalau masuk dalam blog cik nabilah ni, rasa seperti masuk dalam paper harian metro je..bila la turn aku nak sampai.wakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...