Wednesday, January 05, 2011

TUESDAY NIGHT




Tuesday Night....?? ada apa dengan Tuesday Night...??



hmm....sebab.....sebab......banyak cite besh pada malam ini..kalau dalam bahasa Melayu..kita panggil Malam Rabu kan..? huhu..

I ni....memang suka sangat tengok TV bila kat rumah...cuba letakkan Lappy + Internet dengan rancangan TV yang besh-besh....sure I akan pilih TV...




cerita apa yang best sangat tu...??soal

start kul 8.30.....I akan buka channel ntv7



GLEE is back..!!!!!



Rachel dah ada BF baru yang lebih hot dari Finn yang tak tetap pendirian tu..
Sue Sylvester semakin keji...

Best...best....

930 pm....tukar channel 8tv lak..

ada date dengan kakak I yang cantik..bersama-sama dengan abang ipar yang handsome and anak buah yang comel...

nak tau sape...??



GHOST WHISPERER la..

last season tau...



Melinda Gordon...hubby dia Jim Clancy and anak dia yang cute Aiden Lucas


1030 pm....melompat ke tv3 lak...

melayan cerita........



AYOUB

cite ni best la juga...sarat dengan pengajaran...tapi kan...Iqram berlakon nampak fake jer la...lembut sangat...huhu

lagi satu....cerita dah la setengah jam jer....iklan berlambak-lambak...boring gak menunggu...



11.00 pm....kekal dengan tv3 ...melayan cerita.........



SUPERNATURAL

yg ni..jarang sikit la....sebab.....biasanya time-time macam ni...mata dah berat...lagi satu..cerita ni makin meleret...and makin mengarut..

boleh lak main keluar masuk syurga n neraka....ish...ish..ish....no


ini la aktiviti yang I buat semalam....

yer la....dulu tak dapat tengok TV sangat...sekarang ni...tengok la puas-puas...takde orang marah..takde orang bising suh belajar...hehehe...

tolong jangan cerita rancangan2 tv kt Astro...sebab kat rumah memang takde Astro...my dad memang tak nak....melalaikan katanya...huhu...



erm....nak tanya ni...betul ke..orang lelaki bila dah tengok tv..terutama rancangan kegemaran dia...dia susah nak fokus pada benda lain...

contoh masa SMS dengan GF dia ke...dia susah nak fokus...betul ke...?



p/s : teringin nak tengok TV Al-Hijrah....bila la mereka nak luaskan siaran mereka yupp...KL dengan Melaka bukan jauh sangat pun..tapi Melaka selalu di abaikan..kat Sabah & Sarawak boleh la pulak...huhu...

you all dah tengok...? best tak...??

44 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

malam tadi pon tgk glee :)

Amni said...

tak tengok lagi.. tapi abang dah tengok.. hoho... amni jarang tengok tv.. sebab mirul pon tak suka tengok tv.. jadi sama2 tak tengok sangat.. hehe.. seronok layan dia bercerita ngan men gitar je...=P

::..Dia daYa..:: said...

Dah jarang tgk TV...
tido awal

Tapi malam Rabu memang best..

kat sini tak dapat laa nak tgk TV Al-Hijrah nie

aliesha kirana said...

heheh..sama laaa nabilah! umah xde astro jugak..tp dlm xde astro pun confius gak nk tgk citer pe..haha...

tapi malam rabu AK sllu tgk gak Glee..mmg best. namun disbbkan kehadiran citer He's Beautiful, terpksa la AK curang jap, fokus tgk he's beautiful. pas citer ni dh abis br leh tgk glee balik..haha..

so mlm rabu AK tgk He's Beautiful, pastu sambung citer Ghost Whisperer, pastu kdg2 tertengok gak citer Paris Hilton My BFF haahah..xsenonoh AK ni..tehee~ tp sllunya pas 10.30 mmg dh tdo..xlarat stay up lmbt2.

YanaMIB said...

ai pn suka tgk glee and ghost whisperer..tp ai tgk yg kt astro..dh abes season dh pon..haha..xtau lak ada kat channel biasa..hehe~


tp ai lbh suka online dr tgk tv..erk! @_@

Mak Su said...

mksu dulu suka tgk ghost whisperer, desperate h/wives, biggest asia looser, supernatural... skrg tak tahu buat apa, bizi sokmo, hehehe

Kazaztan Team said...

mlm nie smbg monitor bdk Ajiq study...jrg tgk tv....

❤NazirahMoktar❤ said...

suke tgk tv kalau kat rumah, sebab tv kite sorang conquer..heee...

redza said...

jarang tgk tv..xtau citer apa yg best

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Certa pasal tv ni, akak punya tv dekat nak 2 bulan rosak. Tapi akak jenis tak kisah.kalau ada pun tak tengok sangat. akak selalu tengok berita je wajib.

Along Tapa said...

jantan biasanya kalo terlampau fokus sebab dia tgk siaran yg ada awek cun jek...haha

aktiviti aku dah beberapa malam...membaca~~

lama tak tgk tv

Gorengbaek - Pesan cikgu kat sekolah adik aku aritu..bijak2~~

Hangit habis dah - Makin lama aku hidup.makin bosan dibuatnya...

Faaein Himura said...

wah.. banyak rancangan yang menarik yer..

betul tu.. bila la dapat tgk tv al-hijrah ni.. T__T

laGenDA KodOk HijAU said...

dalam mimpi tgk citer apa lak :)

Nieza Micha said...

hoho... kat umah nieza pun takde astro.. tak bg pasang jugak.. melalaikan...

tp sekarang dah jarang tgk TV.. so, tak ingat cite2 ape yg menarik... Dulu hafal la jadual cite kat TV tu.. huhu...

dmx said...

besa layan khamis jrrr aderrr wrestling....he3

Prince Halilintar said...

malam tadi prince tido awal..kul 11 dah tido..sebelum ni xpernah lak tido seawal itu..hehe

buDAK keCIK said...

ak x brapa lyn sgt citer2 kt tv...

maybe sbb dh trbiasa x tgk tv kt klj.
bila blk cuti, tv mmg ak x bape nk lyn.ngee

buDAK keCIK said...

ak x brapa lyn sgt citer2 kt tv...

maybe sbb dh trbiasa x tgk tv kt klj.
bila blk cuti, tv mmg ak x bape nk lyn.ngee

kella said...

wahai cik nabilah! anda betul betul sama keadaannya denganku semalam! hehheh.. tak sangka kan!
ya, tang supernatural tu, memang suka layan jugak! tapi dah makin mengarut sungguh! kalau iya pun nak kasi thrilll agak agaklah.. jgn nampak mengarut sangat..
pastu tengok tak ending semalam tu?
paham ke? isshh tak faham la.. tiba2 dia dah ada ngan bobby lak! ape cer.. huhuhu..

:)

Ati Masrif said...

glee tak tgk

tapi ghost tu suka.gak
kalau ternampak ..terus layan..

Cik Mimie said...

huhuhu..xdpt nk layan tb sgt la..
lam bilik kt ostel xde tb..
lau ade pun kt bilik tb..malas nk turun..huhu..

nisa said...

sy suka tgk 8tv.. cter korea - he's beautiful

Oasis said...

Glee season two tu dah kuar ke? tak tau la plak...

sis shuhada said...

akak xdpt la nk lyn tv sgt, budak2 sebok nk tgk tv diorg, xleh concentrate huhuk

Cik HaRiZa said...

SUPERNATURAL!!!!
love it so much r...
tgk sam ngan dean tak tido pun tak pe...kih3

pipoq said...

ahahaha..aku baru nak cakap aku layan citer kat astro je..

mmm..kemungkinan betul gak la kalo lelaki bila tengok Tv ni memang fokus 98% kat siaran tu sebab kekadang wifey aku pun bengang sebab bila dia cakap, aku macam buat tak dengar je walaupun aku dengar..hehehe

Cik Yana said...

Cik Yana suka tengok supernatural je,,
hehehe~
tp mama selalu marah tgk cerita tu,,
dia kate cerita mengarut dengan wajah malaikat ngan syaitan la,,
tp tu cik Yana amek sebagai cerita je :)

Phat Lee said...

kalau gua...memang susah nak fokus.

d_tieah said...

Gile tgk tv..
Hahaha..
Aku dh jrg sgt tgk tv, lbh sk dok dlm bilik lyn lappy, xpun lyn hp..
Bukan ape, tv 1 je kat umah, then org yg tgk tv bukan aku je..
Mls lah, kdg2 selera kita x sm dgn yg kat umah..

kayyana said...

wah.. byk citer best2 nih..

niesz said...

kan syok kalau tv tu xde iklan..confirm melekat dpn tv x bngun2..hehe

asliner said...

cite ayoub!
lame x tgk sebab dah naik sem..-__-
btol! iqram macam cover giler jer dalam cite tue..
erm..mungkin memang watak kene macam tue kot..
waallahualam~

p/s: bto kak..laki susah nak fokus..nak2 kalau tgk bola..

senydream said...

sy suke gak ghost whispr!..tpi xthu lak skrg ada kat tv..last aritu tgok mse seosn y dye prgnant jek.xthu dh ada ank...alaaa...

nur said...

blom tgk lg gaks

Judiene said...

Oh I pon sangat suke hari Selasa.
Memang banyak la citer-citer best, especially kat 8TV.
Tapi since setahun lepas, I dah jarang tengok sebab dok kat kolej, takde tv.
Bila dok umah pulak my mom dengan sis I pulun tengok drama korea.
Huhuhuhu.

zEri sAfEerA said...

kat rumah seronok layan cite. kat cni, xde mknanye dah :'(

Dilla Ady said...

layan supernatural skali skala..sbb kekadang cam pening nk paham..tak logik pun ade...huhu

ayoub pun tak layan...

hmm..senang citer, kureng sket tgk tv..maklum la da bekeluarga nih kan...kekadang tido awal..letih..

dilla tak tau la ye btul ke tak laki camtu sbb hubby dilla tak minat bola..tgk boleh tapi tak la fanatik sgt, so tak la obsess sgt..

tv al-hijrah? tak tau punnnnn...

man yusoef said...

download je cerita supernatural tu..dah season 6 dah skrg..haha

nunama said...

tengah tunggu Merlin ni.
wahaha~~
Al-hijrah x pernah tgk lagi. :)

nabilah_2908 said...

hye fwens....

xde mood la nak reply semua komen...huhuhu....

thnks sangat sudi komen..nnti I singgah balik ke blog you all yupp... :)

lalink7 said...

malam nie last citer ayoub..jgn lupe tonton yaaa....memang nampak fake giler kan si iqram tue naik nyampah pun ade..hehehe

kite suke rabu malam sebab kul 10 tv2 msti ade movie best giler..semalam pun best movie die..cerita psl saintis2 abad 21 yang termasuk ke dunia kuda2 perang2..best jgk..ade hero hnsmm..hehe

ana ayesha said...

jelosnyer your tuesday night is so colourfull, layan mcm2 criter tv

fara said...

nabilah, glee season 2 ke ni?
alaaa dh miss :((

PinQib said...

smalam tgk ayoub macam bes :)
ehehe
| Perlu MALU jadi single |

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...